• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مظلومي:با شريفات به دليل گرفتن کارت قرمز برخورد مي‌کنيم

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: با شريفات به دليل گرفتن کارت بي‌مورد برخورد مي‌کنيم.

00016579.jpg

پرويز مظلومي در گفت و گو با سايت باشگاه استقلال بعد از شکست دو بر يک تيمش مقابل تراکتورسازي تبريز صحبت‌‌هاي زير را مطرح کرد:
*استقلال با وجود برتري در زمين نتيجه را به حريف واگذار کرد. در مورد بازي صحبت کنيد؟
من به بازيکنانم تبريک مي‌گويم چون با وجود اينکه بعد از بازي مقابل پاختاکور تنها 4 روز استراحت داشتند اما با جان و دل براي استقلال بازي کردند و به تيم تراکتورسازي اجازه نداديم براي ما دردسرساز شود و موقعيت‌آفريني کند.
*صحبت‌‌هاي زيادي بعد از بازي در خصوص قضاوت تورج‌ حق‌وردي شد. نظر شما در اين مورد چيست؟
من نمي‌خواهم در مور داوري صحبت کنم اما اکثر کارشناسان تاکيد کردند که ما از قضاوت داور ضربه خورديم. من هميشه براي داوران احترام قائلم و به آنها هم خسته نباشيد مي‌گويم.
*از عملکرد کلي بازيکنان راضي بوديد؟
به هر حال نمي‌شود که بازيکنان بي‌نقص باشند و من هم در جلسه فني نقاط ضعف و اشتباهات را به آنها گوشزد مي‌کنم تا ديگر تکرار نشود. با اين وجود در اين بازي شاهد اشتباهاتي هم بوديم که آنها را برطرف خواهيم کرد.
*اسماعيل شريفات هم به عنوان بازيکن تعويضي به ميدان رفت و در لحظات پاياني اخراج شد.
با شريفات چون در آن شرايط حساس اخراج شد برخورد مي‌کنيم. بازيکن نبايد بيهوده با دريافت کارت هم خود را محروم کند و هم به تيم ضربه بزند، کاري که با سيدصالحي هم به دليل دريافت کارت بي‌مورد در بازي با پاختاکور انجام داديم و با او برخورد کرديم.
*برخي از هواداران در اين بازي خواستار حضور جباري در ميدان بودند. او هم امروز در مصاحبه‌اي گفته ديگر هرگز مصاحبه‌اي نخواهد کرد.
به شخصه روي مجتبي جباري براي اين بازي نظر داشتم اما تعويض اجباري شيرزاد باعث شد برنامه‌هايمان به هم بريزد. مجتبي بايد حواسش را متوجه تمريناتش کند چون من او را بي‌حاشيه مي‌خواهم. او يکي از بهترين‌هاست.
* حضور هواداران را در اين بازي چطور ديديد؟
از هواداران واقعا ممنونم اما توقعم اين بود که ورزشگاه حداقل براي اين بازي پر شود. ما در کورس بوديم و انتظار داريم در اين هفته‌هاي پاياني ما را حمايت کامل کنند.

بالا