H Δ S S E I N
متخصص بخش مسابقات
باسلام به همه عزیزان ایران انجمنی.
بعد از یک پرسه یک ماهه، پایان نتایج این دوره مسابقات رو اعلام می کنم.
و اما ما این دوره 28 شرکت کننده داشتیم که 24 نفر جواز حضور در مرحله انتخابی رو پیدا کردند. به صورت کلی 58 نفر از طریق پیام خصوصی و تاپیک مسابقه امتیاز خود را ارسال کردند که از این مقدار حدود 50 نفر رایشان اعمال شده است. نکته جالب اینکه تمامی شرکت کننده ـگان مسابقه تواستن حداقل یک امتیاز را کسب کنند.
در آخر اشاره کنم که علت تاخیر در اعلام نتیاج شفاف سازی امتیازات 8 عزیزی بود که اعلام رای آنها مشکل داشت.
ولی به علت طولانی تر شدن پرسه این موضوع کلاً کنسل شد.
و اما ما این دوره 28 شرکت کننده داشتیم که 24 نفر جواز حضور در مرحله انتخابی رو پیدا کردند. به صورت کلی 58 نفر از طریق پیام خصوصی و تاپیک مسابقه امتیاز خود را ارسال کردند که از این مقدار حدود 50 نفر رایشان اعمال شده است. نکته جالب اینکه تمامی شرکت کننده ـگان مسابقه تواستن حداقل یک امتیاز را کسب کنند.
در آخر اشاره کنم که علت تاخیر در اعلام نتیاج شفاف سازی امتیازات 8 عزیزی بود که اعلام رای آنها مشکل داشت.
ولی به علت طولانی تر شدن پرسه این موضوع کلاً کنسل شد.
شش تصویر منتخب با میزان امتیازات:
نام کاربر | Amir Mohsen |
شماره تصویر | 5 |
امتیاز کل | 156 |
رتبـه | اول |
نام کاربر | aznavar |
شماره تصویر | 1 |
امتیاز کل | 150 |
رتبه | دوم |
نام کاربر | mitra mehr |
شماره تصویر | 3 |
امتیاز کل | 146 |
رتبه | سوم |
نام کاربر | ali.doosti |
شماره تصویر | 20 |
امتیاز کل | 90 |
رتبه | چهارم |
نام کاربر | Dr.ben |
شماره تصویر | 11 |
امتیاز کل | 89 |
رتبه | پنجم |
نام کاربر | Arashtranslater |
شماره تصویر | 8 |
امتیاز کل | 85 |
رتبه | ششم |
در آخر بد نیست اشاره کنم نزدیکی امتیاز ها به اندازه نصف یک رای بود، شاید با رای یک نفر 3 رتبه اول بکل تغییر می کرد.
اما چند نکته.
[*=right]برندگان عزیز با پیام خصوصی به ادمین عزیز، می تونند پیگری جایزه خودشون باشن.
[*=right]بزودی نام تمامی عزیزان بصورت کامل قرار خواهد گرفت
[*=right]تشکر ویژه ای دارم از بانوی گرامی Maryamخانم و برادر بزرگوارم adminعزیز که مشاوره های این عزیزان کیفیت این دوره بالاتر برد.
[*=right]و یک تشکر ویژه از بانو targolبخاطر تصویر فوق العاده زیباشون که متاسفانهً به علت کمبود وقت این کار به مسابقه نرسید. امیدوارم به بزرگی خودشون بنده رو ببخشن. بی شک یکی از بهترین عکس های ثبت شده در مسابقات ایران انجمن بوده و هست
با آرزوی موفقیت برای تک تک دوستان
آخرین ویرایش: