مواد لازم:
* آرد: 325 گرم
* پودركاكائو: 50 گرم
* تخممرغ: 3 عدد
* روغن مایع: 150 میلیلیتر
* آب جوش: 250 میلیلیتر (یك لیوان)
* خامه صبحانه: 2 قاشق غذاخوری
* پودر فندق: 50 گرم
* بیكینگپودر: یك قاشق چایخوری
* شكر: 200 گرم
* خامه و توتفرنگی برای تزئین: به میزان لازم
روش تهیه:
ابتدا آرد را با شكر، پودر كاكائو و بیكینگ پودر داخل كاسهای گرد ریخته و همه را با هم مخلوط میكنیم.
تخممرغ، خامه، روغن و آب را نیز داخل كاسهای دیگر توسط همزن دستی مخلوط میكنیم تا یكدست شود.
وسط مواد خشك داخل كاسه را كمی گود كرده و مایعات را داخل آن میریزیم و با همزن دستی به هم میزنیم تا
یكنواخت شود.دوسوم از قالبهای كنگرهدار مخصوص مافین را پر كرده و موادرابه مدت 45 دقیقه داخل فر كه از قبل
با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كردهایم، میپزیم. مافینهای حاصل را از داخل قالب خارج كرده همانند شكل
پشت آنها را به ارتفاع یك سانتیمتر برش میدهیم. دایره حاصل را از وسط به دو نیم تقسیم كرده، روی مافین
یك اسكوپ بستنی قرار میدهیم و كیك برش خرده آماده شده را به شكل پروانه روی بستنی قرار میدهیم.
خامه برای بچهها مفید است
این شیرینی خوشمزه تمام آن خواص را دارا است و علاوه بر این، در تهیه آن از خامه استفاده شده که جزو لبنیات بسیار مفید برای رشد بچهها است.پزشکان تغذیه توصیه میکنند بزرگترها از لبنیات کمچرب استفاده کنند اما برای بچهها، مخصوصا بچههای زیر 5 سال لبنیات پر چرب را توصیه میکنند.شما میتوانید خامه را به مقدار معقول در رژیم تغذیهای کودک قرار دهید و از این طریق به رشد او کمک کنید. مگر اینکه فرزند شما اضافه وزن داشته باشد که در این صورت بهتر است این دسر را برای او درست نکنید.