• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ملیکا جون (melika) تولدت مبارک ::::

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahnama

پدر ایران انجمن
واااااااااااا آقا هوشنگ من چي پس‌؟:تعجب:
اين همه كيك من خريدم ....:دل شکسته:
حالا دو تا قر ميريزه يه شارژ ميدي بهش؟:عصبانی:
سميه مادر حواست باشه.:عصبانی:.. حميد و آقا هوشنگ كيك نميديا:49::50:... و گرنه خودت ميدوني...:اخطار::تنبیه:

شارژ 20000ریالی آیدای دوست داشتنی وگل برای جبران خرید این همه کیک ارسال شد.:گل:
:شاد::شاد::شاد:​

rahnama

پدر ایران انجمن
می خوام بعدا پولشو از ملیکای :گل: بگیرم. پس وصول شارژها در همبن تایپیک اعلام شود.

:شاد:​

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
شرمنده كرديد منو... :52::خجالت:

سميه مادر اين كيك آقا هوشنگ رو بيار ديگه... اي بابا...

Nani

کاربر ويژه
ملیکا جان تولدت مبارک ، با آرزوی بهترین ها برای تو :گل:

1266947848.gif

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
سلام
همه دوست هاي گلم ،‌كاربران محترم ايران انجمن
خط هاي زير بر اساس ترتيب پست هاي اين تاپيك آمده تا خدايي نكرده در جايي كم كاري نشه
سميه عزيز كه ويژستگي و تبحر در زمينه برگذاري مراسم تولد داره ( كلي ازم برا برپايي مراسم پول گرفت لااقل اون melika تو عنوان تاپيك را درست كن اينقدر پول گرفتي ازم )
آبي دل عزيز كه فاميل خودمونم هست كه زحمت كشيد گيوه آوردن از همه مهمتر همون اول هاي مهماني حضور پيدا كردند (‌آخه ما ايرانيا رسممونه سعي مي كنيم هر جا دعوتيم تا مي تونيم دير بريم كه يعني با كلاستريم و ...!!!!!!!!!!!!)
مهساي گل كه لطف داره در بخش زبان به من و بايد بگم كاملا هر چي در وصف مديريتم گفت اغراق بوده (اومدي مهموني فقط بخوري ؟ كادو كو ؟!!!)
آقا هوشنگ عزيز كه علاوه بر تقبل زحمت ارسال كارت هاي تولد ، كيكي سفارش دادن كه تو تكه هاييش كارت شارژ در ميومد !!!!
آقا مهدي گل كه آرزوهاي بزرگي بر اين حقير دارند (‌من تا آخر عمرم بشمارم تعداد زبان هايي هم كه وجود داره كانتر نمي اندازم چه برسه همه را ياد بگيرم !!!)
مريم خانوم عزيز كه زحمت كشيدند دادن سميه كيك پخت ( مواد لازمش شما دادي ؟!!)
ادمين كه ديگه واقعا تز آدم بزرگ ها را گرفته و اصلا روحيه و نشاط نداره و مثل ميسيو پوارو تبريك تولد مي گه!
اميد گل نيومده مي خواد سي دي عوض كن دعوا راه بندازي ( يكي مي گه اين آهنگ يكي مي گه اون آهنگ هر كي يه سي دي آورده خواننده را پس مترسك آورديم ؟!!)
سميه كه در اين مرحله داره سعي مي كنه كادوها را هاپولي هاپو كنه ( بذار سرجاش كلي صبر كردم تولدم شه دو تا چيز گيرم بياد فوري پريدي روش ! عجبا )
جوليا سان سفاس مي گذارم . كادوتو باز كردم پيراهن پرنسسي كه برام آورده بودي فوق العاده بود . رنگ آبي كريستاليش بي نظيره . بابت شكلات هام ممنون .
حميد كه ديگه هر چي توان داشت مايه گذاشت و همش وسط بود ( شاباشم كه خوب جمع كردي !)
آبجي گلم آيداي مهربون كه زحمت كشيد برام يه كلاه خوشگل هديه آورد ( با جوليا رفتيد خريد ؟ آخه كلاه مال پيرهنست !!!نصف نصف خريديد ؟!!!)
آقا محمد كه لطف كردند تبريك گفتند
و در ابن مرحلست كه آقا هوشنگ شرمنده مي كنن منو مراسم را به اوج شور ميرسونن اون تكه از كيك را كه حاوي يك كارت شارژ ميدن به حميد !!!!
و اين آيداي عزيزمه كه گله مي كنه ( راست مي گن تو مراسم دنيا هم كه مايه بذاري آخر حرف و سخنش درمياد !!!!)

آقا هوشنگ كه برا خوابوندن سر و صدا يه تكه از كيك هاي كارت شارژي را به هم به آيدا ميده !
باشه چشم آقا هوشنگ شما بفرماييد من ميدم !!!! ( و در اينجا از اون حرفا ميزنه آقا هوشنگ !!!تولد منه هنوز سه تا تيكه چيز بيشتر دش نكردم . يعني تولد منه .اين همه هزينه مدير مراسم (به سميه ) دادم . هزينه اجاره تاپيك تو ايران انجمن و .... . اين حميد يه كادو نگرفته دستش بياد فقط كيك مي خوره قر ميده ! عجبا .)
و آيدا كه در اينجا چون دش كرده خوشحال به آقا هوشنگ كيك تعارف مي كنه . نه اوه اوه چه خمي به ابرو داره انتظار داشته قبل از حميد يه سيم كارت دائم بهش هديه بدن !!!
ناني خوشمزه شرمنده خوب تقصير من نيست ياد شكلات ناني افتادم ناني عزيزم كه خوشحالم كردند صفا دادن به مجلس تشريف آوردن

و اما ....
مليكا
بذاريد ببينم . بله متولد 67 ميرم تو 22 سال !البته 21 كامل مي شه تازه قدم مي نهم در 22 سال

شب تولد بقيه آدم ها ا نمي دونم چطور مي گذره اما براي من هميشه با كلي از خاطرات همراهه . هميشه تك تك خاطرات به خصوص غمگين ها را تو اين شب به خاطرم ميارم .يعني به خاطرم مياد در حقيقت !
وقتي تبريك تولد مي شنوم با خودم فكر مي كنم اصلا واقعا تولدم مباركه ؟ آيا به عنوان يك انسان رسالت انسانيم طوري انجام دادم كه متولد شدنم امري مبارك باشه ؟!!!
خدايا ازت مي خواهم من را در مسيري قرار بدي كه هيچ وقت هيچ انساني فكر نكنه : خدا چرا همچين آدم هايي را مي آفرينه ! يا كسي آرزو كنه : خدا ريششو يكنه الهي ! يا بچه اي با خودش بگه : آدم بد كه مي گن همينه ؟!!!

و يه راز : من دوست ندارم هيچ وقت بزرگ شم . وقتي به اين فكر ميكنم كه روز تولدم كه انقدر دوستش دارم ( واقعا به 8 آبان علاقه خاصي دارم و هميشه هم روز خوبي بوده در همه جا به نظرم . ديروز تولد كوروش بزرگ هم بود . همزمان متولد شديم احتمالا چون منم شب 7 متولد مي شم ...البته من كجا و طره ي گيسوي او كجا ) يعني روزي كه آدم بزرگتر مي شي خيلي حس بدي دارم .خوب چي مي شد من هميشه همينقدري (20 سال و اينها ) ميموندم و بزرگ نمي شدم ؟آيا مي تونم يه روز با اين سير تكاملي كه هر انساني طي ميكنه كنار بيام و بپذيرم يك روز پير مي شم ؟
نمي دونم ....
از همه بينهايت سپاسگذارم
8/8/89
مليكا

t92

متخصص بخش
بعله . . .
من نبودم چه خبر بوده اینجا؟
به به . . .یه روز نبودیم فقط . . . یه چشن درست و حسابی گرفتید ها . . .:دست:

raghs.gif

:غش:
ملیکا خانم عزیز تولدتون مبارک باشه . . .هزار سال شاد و سرحال باشید و به خواسته های خوبتون برسید .. . :دست:

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
ای بابا من دوسه روزه هی نشستم کیک پختم اتاق تزئین کردم حالا حمید اومد یه قر داد جایزه و شاباش گرفت ای بابا

آقا هوشنگ و حمید کیک را در خواب خواهید دید :50::نیش:

0mid

متخصص بخش ورزشی
حمید :گل: واقعا تولد ملیکای :گل: را گرم کرده . ممنون
به عنوان تشکر یک شارژ 20000ریالی ایرانسل ارسال گردید.:شاد:

شارژ 20000ریالی آیدای دوست داشتنی وگل برای جبران خرید این همه کیک ارسال شد.:گل:
:شاد::شاد::شاد:​

اي بابا من اين همه قر كمر اومدم براتون كسي يه شاباش كوچيكم نداد حالااين آيدا بخاطر كيك بد مزه اي كه درست كرد شارژ گرفت:نیش::نیش::نیش:

كمر درد گرفتم از بس قر اومدم براتون :نیش::نیش::نیش:

شوخي كردما جدي نگيرين در مورد شاباش :نیش:

:شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد:

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
هه هه من اسم ملیکارو غلط نوشتم :غش: :غش: وایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
ای ننه آیدا من چیکار کنم به آقا هوشنگ کیکی بدم ندم ننههههههههههههههههههههههه :هنگ:

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
خب بچه ها انتظارها به سر رسید و کیک تولد دایی ملی جونمو بعد چند روز تلاش پختم خودم پختم ها:نیش:

اینا همش برای دایی ملی جونه شاباش اینا هم نمی خواهیم ها
دایی ملی تو خسیس کی پول دادی به من آخه من همه رو به عشق دای جونم کردم دهه :نیش:

و اینم کیک دایی ملی جونم چشا بسته

imgres
imgres
148314_456.jpg

:شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد:

کادوهارو رد کنید بیاد کیک بدم هه هه

eliza

متخصص بخش
ملیکای من:)چشمک:) گل من خوشگله من
تولدت مبارک
بیا شعمارو فوت کن
تا صد سال زنده باشی

اگه میبینین من تولد رو اینجا دیر تبریک گفتم
چون زودتر اس اس ام سی تبریک وگفته بیدممممممم

:شاد::شاد::شاد:
ملیکای من خیلی دوست دارممممممم
یه دوست نامبر وانههههههههه

:نیش:
:نیش::نیش:
:شاد::شاد::شاد:

]

rahnama

پدر ایران انجمن
اي بابا من اين همه قر كمر اومدم براتون كسي يه شاباش كوچيكم نداد حالااين آيدا بخاطر كيك بد مزه اي كه درست كرد شارژ گرفت:نیش::نیش::نیش:

كمر درد گرفتم از بس قر اومدم براتون :نیش::نیش::نیش:

شوخي كردما جدي نگيرين در مورد شاباش :نیش:

:شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد:​

امید جان شارژ شما هم فرستاده شد . اعلام وصول فرمائید.:گل:
ملیکا جان تولدت مبارک:گل:

rahnama

پدر ایران انجمن
ای بابا من دوسه روزه هی نشستم کیک پختم اتاق تزئین کردم حالا حمید اومد یه قر داد جایزه و شاباش گرفت ای بابا

آقا هوشنگ و حمید کیک را در خواب خواهید دید :50::نیش:

سمیه جان به خاطر پخت کیک شارژ شما هم ارسال شد. اعلام وصول فرمائید.:گل:

0mid

متخصص بخش ورزشی
امید جان شارژ شما هم فرستاده شد . اعلام وصول فرمائید.:گل:
ملیکا جان تولدت مبارک:گل:

بله بله هوشنگ جان حسابي منو شرمنده خودش كرده :نیش:

تولد تولد تولدت مبارك :شاد::شاد::شاد::شاد::شاد:

rahnama

پدر ایران انجمن
بعله . . .
من نبودم چه خبر بوده اینجا؟
به به . . .یه روز نبودیم فقط . . . یه چشن درست و حسابی گرفتید ها . . .:دست:

raghs.gif

:غش:
ملیکا خانم عزیز تولدتون مبارک باشه . . .هزار سال شاد و سرحال باشید و به خواسته های خوبتون برسید .. . :دست:

آرش :گل: شارژ شما هم فرستاده شد. مبارکه:گل:
خاطره خوبی برای ملیکای :گل: باشه.:شاد:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا