می بینم که همه تو این تاپیک شرکت کردین !!! :52: :50::بای:
B BLaDe متخصص بخش زبان 2010 , October 14 #21 می بینم که همه تو این تاپیک شرکت کردین !!! :52: :50::بای:
R rahnama پدر ایران انجمن 2010 , October 14 #26 می بینم که حساس :گل: ناراحته , آرش جان ناراحته , حال من بدتر شد. حساس:ولي كى مرويم از اين زندگى؟ آرش جان :کمی دمق. . . در حال آه کشیدن . . . :ناراحت:
می بینم که حساس :گل: ناراحته , آرش جان ناراحته , حال من بدتر شد. حساس:ولي كى مرويم از اين زندگى؟ آرش جان :کمی دمق. . . در حال آه کشیدن . . . :ناراحت:
B BLaDe متخصص بخش زبان 2010 , October 15 #29 می بینم که اینجا شبه و هوا تاریکه ... :نیش: فردا هم تعطیلیم ..
R rahnama پدر ایران انجمن 2010 , October 15 #30 میبینم از بس که زندگیم را شیرین کردم که دیابت پیدا کردم.
R rahnama پدر ایران انجمن 2010 , October 15 #31 میبینم که باید ببینم ولی دیگه نمیبیتم , چون خسته ام.شب خوش
س سنجاقي متخصص بخش گفتگوی آزاد 2010 , October 15 #32 ميبينم كه آقا هوشنگ تو تعداد پستها دوم هستش...:نیش: آقا هوشنگ تلاشت رو بيشتر بكن ... تو ميتوني اول بشي...:نیش:
ميبينم كه آقا هوشنگ تو تعداد پستها دوم هستش...:نیش: آقا هوشنگ تلاشت رو بيشتر بكن ... تو ميتوني اول بشي...:نیش:
T t92 متخصص بخش 2010 , October 15 #33 میبینم که به به . . .آیدا خانم اومد و . . . فرار بر قرار ترجیح داده شد . . .:نیش:
Maryam متخصص بخش ادبیات 2010 , October 15 #35 میبینم که دوباره سردم شده ، دستام یخ زده و نمیتونم تایپ کنم :ناراحت:
N Nethunter متخصص بخش شبکه و اینترنت 2010 , October 15 #36 میبینم که آری این هوا بس ناجوانمردانه سرد شده یهو
N Nethunter متخصص بخش شبکه و اینترنت 2010 , October 15 #38 میبینم که یکی همین دیروز سرماخورده بود مینالید از سردیه هوا
س سنجاقي متخصص بخش گفتگوی آزاد 2010 , October 15 #40 ميبينم كه گاهي اوقات هوا نيز به اندازه تو سرد نيست...:نه: