با عذرخواهي از بارون جون...
تا 6 تير صبر ميكنم...
7 تير رو استراحت كن...
ديگه 8 تير بايد بشيني رو صندلي داغ... حالا خودداني...:نیش2::نیش2:
منم یه پیشنهاد دارم.......
طبق روالی که توو این مدت توو صندلی داغ دیدم و اینطوری بوده که یه هفته یکی از دخملای گل میشینن و یه هفته هم پسرای خوشتیپ...
پیشنهادم اینه که توو نظر سنجی ها یه هفته اسامی آقایون باشه و یه هفته هم اسامی خانوم ها......
و اینجوری صندلی داغ یه هفته با حضور یکی از دخمل هاست و یه هفته هم با حضور گل پسر ها......
سلام خدمت دوستان گلم...
به خاطر بدقولی هام منو ببخشید ... شدم آیدای دروغگو...
راستش نمیتونم برای مدتی به عنوان مجری افتخار بودن در کنار شما رو داشته باشم...
بنابراین رضای عزیز ( Reza.M ) از این صندلی داغ بعنوان مجری صندلی داغ در خدمت شماست...(ممنون رضا )
امیدوارم همه شما و من ساعات خوش و خوبی رو در این انجمن و این بخش بگذرونیم و بتونیم خاطره های خوبی رو برای مرور کردن در آینده داشته باشیم...
به قول یکی از دوستان گلم:
باتشکر - سنجاقی ( آیدا ):نیش2:
سلام خدمت دوستان گلم...
به خاطر بدقولی هام منو ببخشید ... شدم آیدای دروغگو...
راستش نمیتونم برای مدتی به عنوان مجری افتخار بودن در کنار شما رو داشته باشم...
بنابراین رضای عزیز ( Reza.M ) از این صندلی داغ بعنوان مجری صندلی داغ در خدمت شماست...(ممنون رضا )
امیدوارم همه شما و من ساعات خوش و خوبی رو در این انجمن و این بخش بگذرونیم و بتونیم خاطره های خوبی رو برای مرور کردن در آینده داشته باشیم...
به قول یکی از دوستان گلم:
باتشکر - سنجاقی ( آیدا ):نیش2:
سلام. من یه انتقاد و یه پیشنهاد دارم برای صندلی داغ.
اول میرم سراغ انتقاد. امیدوارم کسی ناراحت نشه.
زمانی که مدیر و مجری صندلی داغ تاپیکی رو انتهاشو اعلام می کنه و قفل می کنه، دیگه کسی نباید بره اونجا پست بده. چون این هم جلوه اونجارو زشت می کنه هم توهینی هست به مدیر صندلی داغ. من الان صندلی داغ رو مثال زدم چونکه الان به چشم خودم دیدم و دارم در بخش صندلی داغ انتقادم رو می گم در بقیه جاهای سایت هم باید این احترام متقابل رعایت بشه.
و اما پیشنهادم بهتره که قبل از بستن تاپیک به فردی که روی صندلی داغ نشسته و داره به سوالات پاسخ میده بخواد که حرفاهای پایانیش رو بزنه.
اگر که نارحت شدید ببخشید ولی اینها مخصوصاً مورد اول باید رعایت بشه.
پیشنهاد در صندلی داغ:
- سئوالات از شنبه تا چهارشنبه مطرح شود.
- پنجشنبه و جمعه جوابها نوشته شده و تایپیک قفل شود.
- هر نفر حداکثذ 20سئوال را در یک یا دو مرحله مطرح نماید.
- برای هماهنگی و ریبائی تایپیک سئوالات برنگ آبی سیر و جوابها برنگ قرمز باشد.
زنگ تفریح :
همسرم : راهنما تو دست برنمی داری؟
من : از چی خانم.
همسرم : از دخالت در کار جوانها.
من : بله خانم. ببخشید.
7- کاربران فقط مجاز به پرسیدن سوالات خود هستند و اظهار نظر درباره جوابها و تفسیر گفته های مهمان برنامه مجاز نیست.
در زمینه ی تعداد حداکثر 20 پست برای هر نفر : در صورتی این کار عملی است که تمام کاربران سایت در صندلی داغ همکاری کنند که متاسفانه با اعلام پیام بصورت همگانی و همچنین با اینکه تمام دوستان این تاپیک را میبینند اما کمتر کاربری در صندلی داغ شرکت میکنند و سوالاتی رو مطرح میکنند که این از جذابین صندلی داغ می کاهد