• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نظرات و پیشنهادات بخش صندلی داغ

وضعیت
موضوع بسته شده است.

baroon

متخصص بخش ادبیات
عزیزممممممممممم من تا 6 تیر امتحان دارممممممممممم . دست نگه داررررررررر :52:

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
با عذرخواهي از بارون جون...
تا 6 تير صبر ميكنم...
7 تير رو استراحت كن...
ديگه 8 تير بايد بشيني رو صندلي داغ... حالا خودداني...:نیش2::نیش2:

baroon

متخصص بخش ادبیات
با عذرخواهي از بارون جون...
تا 6 تير صبر ميكنم...
7 تير رو استراحت كن...
ديگه 8 تير بايد بشيني رو صندلي داغ... حالا خودداني...:نیش2::نیش2:

خواهش میکنم :نیش2: ، با تشکر از خودت :50:
به به دستت درد نکنه عجب آوانسی هم بهم دادی !!!
آره میدانم:نیش2: .
8 تیر درخدمتم :احترام:

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
سلام به همگي ...
2.gif

ما از فردا يه 10 روزي مرخصي مي خواهيم برويم... :نیش2:
براي رفتن به يه مسافرت كوچولو...
5.gif

اگر اجازه بديد بعد از تشريف فرماييم به كارها رسيدگي ميكنيم...
1.gif

پس تا موقعي كه نيومدم كسي به صندلي داغ دست نزنه...
10.gif

اينجوري ديگه اكثر بچه ها هم هستن...:قلیون::قلیون:
سوغاتي يادم نميره...
12.gif

مراقب خودتون باشيد...:دوست::بغل:
دلم براتون تنگيده ميشه...
15.gif

من رفتم...
14.gif

WALKMAN

کاربر ويژه
سلام. من یه انتقاد و یه پیشنهاد دارم برای صندلی داغ.
اول میرم سراغ انتقاد. امیدوارم کسی ناراحت نشه.

زمانی که مدیر و مجری صندلی داغ تاپیکی رو انتهاشو اعلام می کنه و قفل می کنه، دیگه کسی نباید بره اونجا پست بده. چون این هم جلوه اونجارو زشت می کنه هم توهینی هست به مدیر صندلی داغ. من الان صندلی داغ رو مثال زدم چونکه الان به چشم خودم دیدم و دارم در بخش صندلی داغ انتقادم رو می گم در بقیه جاهای سایت هم باید این احترام متقابل رعایت بشه.

و اما پیشنهادم بهتره که قبل از بستن تاپیک به فردی که روی صندلی داغ نشسته و داره به سوالات پاسخ میده بخواد که حرفاهای پایانیش رو بزنه.

اگر که نارحت شدید ببخشید ولی اینها مخصوصاً مورد اول باید رعایت بشه.

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
سلام خدمت دوستان گلم...
به خاطر بدقولی هام منو ببخشید ... شدم آیدای دروغگو...
راستش نمیتونم برای مدتی به عنوان مجری افتخار بودن در کنار شما رو داشته باشم...
بنابراین رضای عزیز ( Reza.M ) از این صندلی داغ بعنوان مجری صندلی داغ در خدمت شماست...(ممنون رضا )
امیدوارم همه شما و من ساعات خوش و خوبی رو در این انجمن و این بخش بگذرونیم و بتونیم خاطره های خوبی رو برای مرور کردن در آینده داشته باشیم...
به قول یکی از دوستان گلم:
باتشکر - سنجاقی ( آیدا ):نیش2:

Nicol

متخصص بخش گردشگری
منم یه پیشنهاد دارم.......

طبق روالی که توو این مدت توو صندلی داغ دیدم و اینطوری بوده که یه هفته یکی از دخملای گل میشینن و یه هفته هم پسرای خوشتیپ...

پیشنهادم اینه که توو نظر سنجی ها یه هفته اسامی آقایون باشه و یه هفته هم اسامی خانوم ها......

و اینجوری صندلی داغ یه هفته با حضور یکی از دخمل هاست و یه هفته هم با حضور گل پسر ها......

Reza.M

Banned
منم یه پیشنهاد دارم.......

طبق روالی که توو این مدت توو صندلی داغ دیدم و اینطوری بوده که یه هفته یکی از دخملای گل میشینن و یه هفته هم پسرای خوشتیپ...

پیشنهادم اینه که توو نظر سنجی ها یه هفته اسامی آقایون باشه و یه هفته هم اسامی خانوم ها......

و اینجوری صندلی داغ یه هفته با حضور یکی از دخمل هاست و یه هفته هم با حضور گل پسر ها......

با تشکر از نگار عزیز
بنده به عنوان مجری صندلی داغ از این پیشنهاد شما حمایت میکنم :نیش:
در نظر سنجی های آینده پیشنهادات دوستان عملی خواهد شد

شاد باشید و خوشحال ... انشاالله

rahnama

پدر ایران انجمن
سلام خدمت دوستان گلم...
بنابراین رضای عزیز ( Reza.M ) از این صندلی داغ بعنوان مجری صندلی داغ در خدمت شماست...(ممنون رضا )
امیدوارم همه شما و من ساعات خوش و خوبی رو در این انجمن و این بخش بگذرونیم و بتونیم خاطره های خوبی رو برای مرور کردن در آینده داشته باشیم...

ضمن تشکر و استقبال از رضا جان.آیدای :گل: این مدت عالی صندلی داغ را مدیریت کردی که نشاندهنده مدیریت خوب شما در زندگی است. موفقتر باشی.

Reza.M

Banned
سلام خدمت دوستان گلم...

با تشکر از آیدای عزیز
دوستان مدیریت صندلی داغ به بنده محول شده
امیدوارم بتونم وضیفه ی خودم رو بخوبی انجام بدم

شاد باشید

Reza.M

Banned
سلام. من یه انتقاد و یه پیشنهاد دارم برای صندلی داغ.
اول میرم سراغ انتقاد. امیدوارم کسی ناراحت نشه.

زمانی که مدیر و مجری صندلی داغ تاپیکی رو انتهاشو اعلام می کنه و قفل می کنه، دیگه کسی نباید بره اونجا پست بده. چون این هم جلوه اونجارو زشت می کنه هم توهینی هست به مدیر صندلی داغ. من الان صندلی داغ رو مثال زدم چونکه الان به چشم خودم دیدم و دارم در بخش صندلی داغ انتقادم رو می گم در بقیه جاهای سایت هم باید این احترام متقابل رعایت بشه.

و اما پیشنهادم بهتره که قبل از بستن تاپیک به فردی که روی صندلی داغ نشسته و داره به سوالات پاسخ میده بخواد که حرفاهای پایانیش رو بزنه.

اگر که نارحت شدید ببخشید ولی اینها مخصوصاً مورد اول باید رعایت بشه.

با عرض سلام خدمت شما و عرض معذرت برای دیر پاسخ دادن به شما ( من بدلیل کمبود وقت تا این لحظه پست ها را نخوانده بودم )

باید عرض کنم زمانی که تاپیک بسته میشه هیچ کس به غیر از فردی که روی صندلی داغ نشسته نمیتونه در اونجا پستی قرار بده و این هم در شرایطی است که سوالات دوستان از فرد هنوز پاس داده نشده باشه !
فردی که صندلی داغ مربوط به اون میشه میتونه حرف های آخر خودش رو بزنه و برای این موضوع می تواند در قسمت خاطرات صندلی داغ پیام های خودشون رو قرار بدهند

پاینده باشید

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
14- به دلیل صرفه جویی در وقت مهمان برنامه و همچنین کاربران عزیز و به منظور عدم افزایش بی رویه حجم تاپیک ها ، هر كاربر در هر پست خود نبايد كمتر از 10 و يا بيشتر از 15 سئوال را مطرح كند.

من تازه این قانون را فهمیدم
:تعجب:​
خیلی قانون سختگیرانه ایه:دل شکسته:

rahnama

پدر ایران انجمن
پیشنهاد در صندلی داغ:
- سئوالات از شنبه تا چهارشنبه مطرح شود.
- پنجشنبه و جمعه جوابها نوشته شده و تایپیک قفل شود.
- هر نفر حداکثذ 20سئوال را در یک یا دو مرحله مطرح نماید.
- برای هماهنگی و ریبائی تایپیک سئوالات برنگ آبی سیر و جوابها برنگ قرمز باشد.
زنگ تفریح :
همسرم : راهنما تو دست برنمی داری؟
من : از چی خانم.
همسرم : از دخالت در کار جوانها.
من : بله خانم. ببخشید.

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
7- کاربران فقط مجاز به پرسیدن سوالات خود هستند و اظهار نظر درباره جوابها و تفسیر گفته های مهمان برنامه مجاز نیست.

اینم مثل شماره 14 خیلی سختگیرانه ست به نظر من :خجالت:
اگه بشه شلتر بشه این 14 و 7 خیلی بهتر میشه به نظر من
:6:

Reza.M

Banned
پیشنهاد در صندلی داغ:
- سئوالات از شنبه تا چهارشنبه مطرح شود.
- پنجشنبه و جمعه جوابها نوشته شده و تایپیک قفل شود.
- هر نفر حداکثذ 20سئوال را در یک یا دو مرحله مطرح نماید.
- برای هماهنگی و ریبائی تایپیک سئوالات برنگ آبی سیر و جوابها برنگ قرمز باشد.
زنگ تفریح :
همسرم : راهنما تو دست برنمی داری؟
من : از چی خانم.
همسرم : از دخالت در کار جوانها.
من : بله خانم. ببخشید.

استاد ارجمند سلام
ببخشید بابت دیر پاسخ دادن به فرمایشات شما
بدلیل مشغله کاری نتونستم زودتر پاسخگو باشم شرمنده
عرض شود پیشنهادات شما بسیار متین هستند و بنده توضیحاتی رو خدمت شما عرض میکنم
در صورتیکه صندلی داغ بصورت هفتگی اجرا شود حتما باید پینج شنبه و جمعه برای پاسخگویی قرار گیرد و تاپیک بسته شود اما فعلا بدلیل اینکه برنامه های صندلی داغ منظم نیست امکان اجرای همچین سیستمی وجود ندارد و امکان دارد صندلی داغ در وسط هفته آغاز شود که در این زمینه پس از اتمام صندلی داغ 15 نظر سنجی میکنیم

در زمینه ی تعداد حداکثر 20 پست برای هر نفر : در صورتی این کار عملی است که تمام کاربران سایت در صندلی داغ همکاری کنند که متاسفانه با اعلام پیام بصورت همگانی و همچنین با اینکه تمام دوستان این تاپیک را میبینند اما کمتر کاربری در صندلی داغ شرکت میکنند و سوالاتی رو مطرح میکنند که این از جذابین صندلی داغ می کاهد

در کل با پیشنهادات شما موافقم و پس از اتمام صندلی داغ 15 بصورت نظر سنجی تمامی پیشنهادات جدید را بررسی میکنیم

در پناه حق انشاالله

Reza.M

Banned
7- کاربران فقط مجاز به پرسیدن سوالات خود هستند و اظهار نظر درباره جوابها و تفسیر گفته های مهمان برنامه مجاز نیست.

اینم مثل شماره 14 خیلی سختگیرانه ست به نظر من :خجالت:
اگه بشه شلتر بشه این 14 و 7 خیلی بهتر میشه به نظر من
:6:

با تشکر از شما فاطمه عزیز

میخوام یه مساله ای بگم :
من مثل خیلیا از دادن پست اسپم خیلی خوشم میاد و از اسپم حمایت میکنم :نیش:
اما این در صورتی میتونه جلوه ی خوبی داشته باشه که موضوع اصلی اسپم باشه
در محلی که فقط باید سوال پرسیده بشه و فقط یک نفر باید جواب گو باشه بهتره که دوستان دیگر از نظر دهی خودداری کنند

هر چند که بگم تا بحال مسئولین محترم خیلی از پست های اسپم من رو حذف کردند :نیش:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی

در زمینه ی تعداد حداکثر 20 پست برای هر نفر : در صورتی این کار عملی است که تمام کاربران سایت در صندلی داغ همکاری کنند که متاسفانه با اعلام پیام بصورت همگانی و همچنین با اینکه تمام دوستان این تاپیک را میبینند اما کمتر کاربری در صندلی داغ شرکت میکنند و سوالاتی رو مطرح میکنند که این از جذابین صندلی داغ می کاهد

شاید یکی از دلایلی که کاربران کمتر شرکت می کنند اینه که حداقل 10 تا سوال ندارند بپرسند. مثلا من الان دوست دارم یه سوال از آیدا بپرسم ولی نمی پرسم! چرا؟ چون با توجه به قانون شماره 14 باید حداقل 10 تا سوال بپرسم! خب من 9 تا سوال دیگه رو از کجا بیارم که بپرسم؟:کسل:

Reza.M

Banned
عرض سلام

تمامی پیشنهاداتی که در این بخش ارائه شد مورد بررسی قرار گرفته و آن دسته از پیشنهادات که برایمان مقدور است برای صندلی داغ شماره ی 16 اجرا خواهد شد

با تشکر - Reza.M

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
سلام به همگی دوستان گرامی
باعرض تبریک مجدد سال جدید و انشاالله این سال جدید براتون پر از شادی و موفقیت و سلامتی باشه...
خب دوستان گلم تصمیم دارم سری جدید صندلی داغ رو برگزار کنیم در این انجمن البته متفاوت...
پس دوستان هر نظری ، ییشنهاد و یا انتقادی دارند برای هرچه بهتر برگزار کردن سری جدید صندلی داغ تا پایان فروردین ماه در این تاپیک و یا خصوصی به من اعلام کنند...

باتشکر
سنجاقی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا