Silver Star
مدير ارشد تالار
داوود سوال پرسید
خوب منم میپرسم مگه من چی از داوود کمتر دارم : بله با همین چشم و هم چشمی ها صندلی داغ من رو بسوزونید:نیش2:
71. تا حالا اسم بازی شجاعت یا حقیقت به گوشت خورده؟نــــــــه
72. اگه نمیدونی چیه یکی رو انتخاب کن آشنات میکنم :بدجنس:شجاعت:18:
73. آخرین کتابی که خوندی؟ سنگ شیطان آخرین کتاب جدید بود.بعد از اون کتاب قبلی هام رو دوره کردم. آخریش هم پهلوان وانیا.
74. خواستگارو تو فراری دادی یا خونوادت؟ هیچ کدوم:نیش: عمه ی مامانم:18:
75. چند درصد احتمال میدی پزشکی قبول شی؟ :نیش:1000 در1000:دست:
76. داوود بهتره یا مرغ؟وااااااااااا:عصبانی: با عموی من شوخی نکن.( من هنوز به مشکل بی مرغی برخورد نکردم آخه)
77. از چه جونوری بدت میاد؟ لیسه:نیش: همون حلزون بی صدف. به گیلکی میشه راب.
78. چند بار تو انجمن خرابکاری کردی؟ کـــــــی؟ من؟ خرابکاری؟ چرا من رو تو این موقعیت قرار میدین؟:سوت: جدا از شوخی، حسابش از دستم در رفته.
79. به نظرت پسر آزاری حاد داری؟ :نیش: نه. من میخوام ثابت کنم توانایی هام از پسرا کمتر نیست. البته ضایع کردن بعضی پسرا واجبه، ولی بعدش دلم واسشون میسوزه.
80. (تست اعتماد به نفس) فکر میکنی چندتا خواستگار داشته باشی؟:50: خــــــــــــــــــــــــــــــیلی.:18:
کامینگ بک سون !!!! یو ویل بی ولکام:هنگ:
خوب منم میپرسم مگه من چی از داوود کمتر دارم : بله با همین چشم و هم چشمی ها صندلی داغ من رو بسوزونید:نیش2:
71. تا حالا اسم بازی شجاعت یا حقیقت به گوشت خورده؟نــــــــه
72. اگه نمیدونی چیه یکی رو انتخاب کن آشنات میکنم :بدجنس:شجاعت:18:
73. آخرین کتابی که خوندی؟ سنگ شیطان آخرین کتاب جدید بود.بعد از اون کتاب قبلی هام رو دوره کردم. آخریش هم پهلوان وانیا.
74. خواستگارو تو فراری دادی یا خونوادت؟ هیچ کدوم:نیش: عمه ی مامانم:18:
75. چند درصد احتمال میدی پزشکی قبول شی؟ :نیش:1000 در1000:دست:
76. داوود بهتره یا مرغ؟وااااااااااا:عصبانی: با عموی من شوخی نکن.( من هنوز به مشکل بی مرغی برخورد نکردم آخه)
77. از چه جونوری بدت میاد؟ لیسه:نیش: همون حلزون بی صدف. به گیلکی میشه راب.
78. چند بار تو انجمن خرابکاری کردی؟ کـــــــی؟ من؟ خرابکاری؟ چرا من رو تو این موقعیت قرار میدین؟:سوت: جدا از شوخی، حسابش از دستم در رفته.
79. به نظرت پسر آزاری حاد داری؟ :نیش: نه. من میخوام ثابت کنم توانایی هام از پسرا کمتر نیست. البته ضایع کردن بعضی پسرا واجبه، ولی بعدش دلم واسشون میسوزه.
80. (تست اعتماد به نفس) فکر میکنی چندتا خواستگار داشته باشی؟:50: خــــــــــــــــــــــــــــــیلی.:18:
کامینگ بک سون !!!! یو ویل بی ولکام:هنگ: