• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نکاتی برای انواع دلمه وکوکو

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
مواد لازم :

علاقه قدري

طرز تهيه :
دلمه بايد تا آخر طبخ از هم نپاشد و کاملا درسته بماند و مواد داخل آن خارج نشود . براي اين منظور بايد حرارت زير دلمه ملايم باشد و مقدار آبي که براي پختن آن مصرف ميشود بتدريج از کنار ظرف دلمه ريخته شود و بعد از پخته شدن آب دلمه بايد کاملا تبخير گردد .
نکته حساس در تهيه انواع کوکو آنستکه روغن کوکو بايد کاملا داغ شود بعد مايه کوکو را در آن ريخت و بهتر است در صورت داشتن فر کوکو را در ظرف نسوز تهيه کرد که راحت تر از ظرف جدا شود و در صورت طبخ در روي آتش يا چراغ بايد روي در کوکو را مقداري آتش ريخت تا زير و روي آن برشته شود . در صورتيکه کوکو را نازکتر درست کرديم احتياج به آتش نيست در آنرا ميبنديم و حرارت را ملايم ميکنيم . براي تهيه کوکو از ظرف تفلون ميتوانيم استفاده کنيم . انواع کوکو را ميتوانيم در ظرفهاي کوچک نسوز يا تفلون آماده کنيم و بدون اينکه آنرا ببريم درسته و قالبي در ظرف برگردانيم .
 
بالا