• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نیکون کولپیکس s8100

amin63r

New member
با سلام خدمت مدیران و دوستان
من مدت چند ماه هست که دوربین اس 8100 نیکون خریداری کردم. از همون روز اول یه مشکل با این دوربین داشتم.ممکنه راهنماییم کنید این مشکل از خرابی دوربین هست یا کلا مدلش اینطوریه؟
مشکل من اینه که زمان فیلم برداری وقتی تنظیمات رو روی فوکاس فول تنظیم کرده باشم مدام صدای تنظیم فوکاس همراه فیلم ضبط میشه و صدایی مثل چرخ دنده ای که دائم داره فوکاس رو تنظیم میکنه ضمیمه فیلم هست و این صدا خیلی آزار دهنده میشه وقتی فیلمو بازبینی میکنم.مخصوصا اگه صدای محیط کم باشه صداش خیلی بدجور تابلو هست.
ممنون میشم راهنماییم کنید که اگه دوربینم مشکل داره بدم گارانتی درستش کنن.
با سپاس فراوان

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
درود
دوست عزیز من دو مدل از دوربین عکس و فیلم برداری سامسونگ رو میشناسم و شخصاً تجربه کار با اونها رو دارم که در این دو مدل، تمامی دوربین های تولید شده آن از بدو تولید با یک مشکل فنی مواجه هستند و اون هم تار شدن تصویر و قطع صدای محیط در فیلم ضبط شده در هنگام زوم کردن هست.
من با دوربینی که شما فرمودید، شخصاً کار نکردم ولی باید سعی کنید با نمایندگی و یا فرد دیگری که از این مدل دوربین شما داره صحبت کنید.
امکان داره این مشکل همونطوری که گفتید یک مشکل فنی باشه که فقط در دوربین شما موجود هست و همچنین امکان داره که مانند مثالی که خدمتتون عرض کردم این یک مشکل فنی عمومی در تمامی مدل های تولید کننده شرکت مذکور باشه که به جهت ضعف طراحی به وجود اومده و در همه ی مدل های مشابه هم وجود خواهد داشت.

موفق باشید

بالا