• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

هزار یورو، قربانی کشمکش میان مادر،پسر و مایکروسافت

Mahsa

متخصص بخش بازی های ویدئویی
f80ph2zchah13zyqhsk5.jpg

همه ی ما بار ها به شبکه ی Xbox Live سر زده ایم و گاهی به سرمان می زند تا کالاهای " مجازی " کوچک و بزرگی را با استفاده از پول " حقیقی " خریداری کنیم، این دقیقا همان کاری است که Brendan Jordan - یازده ساله - انجام داده است، با این تفاوت که خرید های گاه و بی گاه و ناآگاهانه ی او برای مادرش یک صورت حساب 1000 یورویی به ارمغان آورده است.

18 ماه پیش وقتی Dawn Matthews مادر 37 ساله اطلاعات کارت بانکی خود را برای خرید اکانت گلد ایکس باکس لایو در اختیار فرزندش قرار می داد هیچ وقت فکر نمی کرد اطلاعات کارت او به عنوان یک منبع پیش فرض پول برای خرید های آینده ی پسر 11 ساله اش مورد استفاده قرار بگیرد. پسر 11 ساله نیز از فرصت استفاده کرده و به دلیل عدم درک درستش از مسائل مالی بیش از 1000 یورو از مبلغ کارت را صرف خرید افزونه ها و محتواهای قابل دانلود ایکس باکس لایو کرده است .

شاید خیال کنید این ماجرا با یک دعوای مادر و فرزندی متداول به پایان می رسد اما سخت در اشتباهید. مادر مالباخته که در بهت این عمل فرزند خود قرار دارد خیلی سریع توپ را به زمین مایکروسافت انداخته و از مایکروسافت تمامی پول هایی که پسرش در ایکس باکس لایو خرج کرده را طلب کرده است، زیرا معتقد است این تقصیر مایکروسافت است که در تمام این مدت که کارت اعتباری او توسط پسرش در حال خالی شدن بوده هشداری به آن ها نداده است. هدف وی از رسانه ای کردن این اتفاق نیز باز پس گیری پول هایش است .

این مادر می گوید :
" Brendan تنها یازده سالش است و وقتی من به او گفتم که چه اتفاقی افتاده و چه مقدار پول را از دست داده است شروع کرد به گریه کردن. بعد از اینکه از ماجرا خبر دار شده است حتی به طرف ایکس باکس هم نرفته است و می گوید دیگر نیز قصد روشن کردن ایکس باکس را ندارد. من نمی خواهم او را مجازات کنم زیرا حال او به اندازه ی کافی بد است و من می دانم که دیگر چنین کاری را تکرار نمی کند. این مسخره است که به کسی با این سن از طرف مایکروسافت اجازاه داده شود که چنین مبلغی را بدون هماهنگی و بررسی کردن پرداخت کند. او وقتی در حالت بازی است با توجه به سن کمش دیگر نمی تواند راجع به پول فکر کند (!) و شما نمی توانید تمام این مسئولیت را بر دوش یک پسر بچه قرار دهید. پسر من مقصر نیست، این کمپانی ها - اشاره به مایکروسافت - هستند که باید در مقال چنین اتفاقاتی جوابگو باشند، آن ها با چنین ترفند هایی پول مردم آسیب پذیر را از آن ها می گیرند. "

and-his-retard-mother-300x199.jpg

صحبت های این مادر در حالی در رسانه ها جنجال به پا کرده که با کمی دقت می توان متوجه شد مقصر اصلی این اتفاق کسی نیست جز خود او. با یک حساب سرانگشتی می توان فهمید مبلغ 1000 یورو در ایکس باکس لایو چیزی معادل 80 هزار مایکروسافت پوینت است پس نتیجه میگیریم در طول 6 ماه Brendan تقریبا تمامی محتواهای قابل بازی لایو را خریداری کرده و مادرش در این ماه ها هرگز برایش سوال به وجود نیامده که این بازی ها از کجا آمده اند و هرگز با پسرش در مورد اینکه در حال انجام چه کاری است گفت و گو نداشته است.

مایکروسافت نیز با توجه به اینکه مادر را مقصر تشخیص داده اعلام کرده که پول مادر و پسر را پس نخواهد داد، زیرا اعتقاد دارد تمام مسائل امنیتی در رابطه با کودکان را رعایت کرده است.

سخنگوی مایکروسافت در این رابطه می گوید:
" با داشتن بیش از 30 میلیون کاربر در شبکه ی ایکس باکس لایو، تا به حال چنین شکایت هایی- و موارد مشابه- سابقه نداشته است. هدف مایکروسافت این است که با تدارک تمهیداتی برای والدین، ابزار هایی در اختیار ان ها قرار دهد تا نجربه ی گیمینگ فرزاندانشان را سالم تر ، امن تر و متعادل تر کنند که از میان این اقدامات می توان به قرار دادن یک سیستم حفاظت فرزندان در هر دستگاه X360 اشاره کرد. همچنین می توان به این نکته اشاره کرد که پدر و مادر ها می توانند با استفاده از منوی تنظیمات دستگاه ارتباط X360 با شبکه را به طور کل قطع یا محدود کنند. "

شما کدام یک را مقصر اصلی این اتفاق می دانید؟ پسر 11 ساله، مادر 37 ساله و مایکروسافت مظنونین ما هستند!

rahnama

پدر ایران انجمن
مادر مقصر در این مسئله است.و دلایل سخنگوی ماکروسافت قابل قبول است.

بالا