• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

هفت قانون یادگیری زبان انگلیسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

BLaDe

متخصص بخش زبان
اگر ميخواهيد زبان انگليسي (و هر زبان ديگري را) به شكل حرفه اي و صحيح فرا بگيريد اين هفت قانون يادگيري زبان را به خاطر داشته باشيد و بر اساس آن عمل كنيد:

قانون اول: هميشه جملات و پاراگرافهاي كوتاه را مطالعه و مرور كنيد: حفظ لغت به تنهايي كافي نيست. بله بايستي شما بتوانيد جايگاه لغت در جمله را به شكل صحيح تشخيص دهيد و كاربرد آن ياد بگيريد. به اين منظور بايستي هميشه جملات و پاراگرافهاي كوتاه را مطالعه كنيد. تهيه فهرستي از واژگان و لغات و مرور روزانه آنها در يادگيري زبان هيچ نقشي ندارد و اشتباه بزرگي است كه صرفا بخواهيد لغات و كلمات را از حفظ كنيد. بلكه بايد اين لغات و كلمات را در جملات و پاراگرافها مدام ببينيد و بخوانيد. هر گاه لغت جديدي را مشاهده كرديد، سعي كنيد آن را در قالب جمله قرار دهيد و جملاتي را كه آن لغت در آن قرار دارند را كشف كنيد ( يك روش مفيد: براي اين منظور مي توانيد آن لغت را گوگل جستجو نماييد و متنهايي را كه به كار رفته را چند بار مطالعه كنيد)

قانون دوم: هرگز قواعد گرامري را مطالعه نكنيد!: ممكن است كه از اين قانون تعجب كنيد اما بدانيد كه اين قانون، يكي از مهمترين قوانين يادگيري زبان است. به بسياري از زبان آموزان و دانشجويان، گفته شده كه براي يادگيري زبان بايستي قواعد دستوري و گرامري را به خوبي مطالعه كنند در صورتي كه اين روش غلط و اشتباهي براي يادگيري زبان است و بسياري از اين افراد، سالها به مطالعه زبان پرداخته اند و چيز زيادي نياموخته اند و به سختي مي توانند به انگليسي صحبت كنند. مسئله اصلي اين است كه زماني كه شما يك كتاب حاوي دستورهاي مختلف گرامري را به دقت مطالعه مي كنيد و بعد ميخواهيد به انگليسي نيز صحبت كنيد، دائما اين دستورهاي گرامري در ذهن شما نويز ايجاد مي كنند و اجازه نميدهند كه ذهنتان به راحتي كلمات و جملات را بر زبان شما جاري گرداند و نتيجه اين كار اين مي شود كه به جاي تمركز بر مكالمه و تلفظ و گفتگو، دائما به دستورات گرامري فكر مي كنيد. به ياد داشته باشيد كساني كه به زبان مادري صحبت مي كنند، از همان ابتدا به راحتي به آن زبان صحبت مي كنند و اصلا نيازي به گرامر ندارند و مطالعه گرامر، در مراحل بعدي دبيرستان و صرفا براي بهبود شيوه نگارش انجام ميشود. قواعد گرامري به شكل ناخودآگاه و از طريق مكالمه و گفتگوي دو طرفه و از طريق شنيدن بايستي در ذهن شما قرار بگيرد و شما نيز آنها را از طريق گفتگو و مكالمه تمرين كنيد.
قانون سوم: خوب بشنويد: همانگونه كه در قانون دوم گفتيم، مطالعه قواعد گرامري براي يادگيري زبان شيوه غلطي است. فراموش نكنيد كودكان از همان هنگامي كه زبان به صحبت مي گشايند تا زماني كه به مدرسه مي روند به خوبي مي توانند حرف بزنند، بي آنكه نيازي به مطالعه قواعد گرامري داشته باشند. قانون سوم به شما ميگويد كه براي يادگيري زبان، مي بايست شنيداري خود را تقويت كنيد و بر اين اساس مي بايست خوب بشنويد و تا مي توانيد بشنويد. خوب شنيدن، روشي است كه كودكان از والدين خود مي آموزند. آنها با استفاده از شنيداري زبان خود را تقويت مي كنند. پس شما نيز با استفاده از شنيداري و گوش خود، زبان خود را تقويت كنيد.
قانون چهارم: عميقا ياد بگيريد: اين قانون بسيار بسيار مهم است. عميقا يادبگيريد. تصور كنيد شما سه كلمه آب،‌ دريا و اقيانوس را مي شنويد. ذهنتان به طور ناخودآگاه اين سه كلمه را در سريعترين زمان ممكن از يكديگر تفكيك مي كند. يادگيري عميق انگليسي نيز به شما كمك ميكند كه در مواجه به كلمات و هنگام خواندن جملات و عبارات، در سريع ترين زمان ممكن و همزمان معاني و كاربردهاي آنها را در ذهنتان و به شكل خودكار تفكيك كنيد. يادگيري عميق، كليد اصلي براي يادگيري مكالمه و صحبت كردن است. يعني مكالمه اي كه در لحظه اتفاق بيفتد و نيازي به مكثهاي طولاني مدت نداشته باشد و به اصطلاح "مكالمه بدون نياز با فكر كردن، ترجمه كردن، بدون نياز به فكر كردن به قواعد گرامري"، شما فقط صحبت ميكنيد و به آساني هم صحبت مي كنيد. بدون هيچ زحمتي. زماني كه شما به زبان مادري خودتان صحبت ميكنيد، نيازي به سعي كردن و تلاش كردن و فكر كردن به قواعد گرامري نداريد. يادگيري عميق يك زبان نيز به شما كمك ميكند تا به راحتي به آن زبان حرف بزنيد. مطالعه سريع كتابهاي مختلف و واژگان و عبارات، شيوه صحيحي براي يادگيري عميق نيست زيرا همانطور كه سريع مي خوانيد، سريع از حافظه شما پاك مي شوند. يكي از اشكالات يادگيري در مدرسه و دبيرستان و دانشگاه نيز اين است كه شما مجبور هستيد سريع فصول كتابها را مرور كنيد و به خوبي نمي توانيد آنها را ياد بگيريد. ممكن است در زمان امتحان و آزمون، نمره خوبي نيز بگيريد اما بعد از مدتي مي بينيد كه نمي توانيد به خوبي حرف بزنيد. كليد يادگيري عميق تكرار و تكرار و تكرار است. تعدادي از لغات در يك پاراگراف، همان لغات در پاراگرافهاي جداگانه، همان پاراگرافها در متون مختلف، همان پاراگرافها به شكل فايل صوتي، همان لغات به شكل گفتگو و مكالمه و اين كليد يادگيري عميق است. يادگيري يك درس به شكلهاي مختلف و متفاوت. تكرار يك مفهوم، اصطلاح، ضرب المثل، جمله، عبارت و پاراگراف به شكلهاي مختلف (متن، صوتي، فيلم، تصويري) به شما كمك ميكند كه عميقا آن را يادبگيريد و اين تكرار گاه بايستي به 30 بار برسد اما به شكلهاي مختلف و نه به يك شكل خاص و خسته كننده!.
قانون پنجم: بهره گيري از نكات داستانهاي كوتاه: در مورد قانون دوم گفته شد كه قواعد دستوري و گرامري را مطالعه نكنيد. خب سوال اين است كه پس چطوري قواعد گرامري و دستوري را يادبگيريم. يك شيوه براي اين كار استفاده از داستانهاي كوتاه و توجه به نكات گرامري آنهاست. البته بايستي اين نكات را موقع شنيدن چند باره يك داستان كوتاه فرا بگيريد و توجهي به قواعد گرامري آن نكنيد. يك روش اين است كه شما يك داستان كوتاه را در قالبهاي زماني و چندم شخص مختلف (روايت اول شخص، روايت سوم شخص، روايت قصه گويانه) مطالعه و گوش دهيد. مطالعه و گوش دادن داستانهاي كوتاه حاوي نكات گرامري، ذهن شما را با تغييرات گرامري صحيح ومرتبط با زمانهاي مختلف آشنا مي كند و به اين تريب، شما گرامر را به راحتي مي آموزيد و اين كار بدون مطالعه مستقيم نكات گرامري صورت مي گيرد و به شكل ناخودآگاه وارد ضمير شما مي شود.
قانون ششم: از منابع صحيح براي يادگيري استفاده كنيد: منظور از منابع صحيح چيست؟ منظور منابعي است كه شباهت زيادي به منابع افراد بومي يك زبان داشته باشد. براي مثال، اگر علاقه زيادي به خواندن داريد، به هيچ وجه منابع درسي را مطالعه نكنيد. بلكه داستانهاي كوتاه، رمانها، و كتابهايي را استفاده كنيد كه مورد علاقه شماست. يا در مورد شنيدن، فرق زيادي است در اينكه شما يك مكالمه درسي را گوش بدهيد تا مكالمه اي كه در فضاي واقعي اتفاق افتاده است. اگر ميخواهيد زبان و شنيداري زبان را خوب فرا بگيريد، سعي كنيد مكالمه هايي را گوش بدهيد كه واقعي هستند. زيرا در اين مكالمه ها، لهجه ها، حالات رفتاري، حركات دست و صورت و كليه رفتار به شكل واقعي بروز مي كنند. بهترين منبع براي يادگيري و تقويت شنيداري، استفاده از پادكستها هست.( پادكستهاي فراواني در موضوعات مختلف در اينترنت منتشر مي شوند كه شما مي توانيد مقاله مربوط به پادكستها را اينجا ببينيد و با روشهاي يافتن و استفاده از اين پادكستها آشنا شويد). نمونه ديگر، مشاهده فيلمهاي سينمايي زبان اصلي است كه براي تقويت و درك بهتر مكالمات و گفتگوها بسيار مفيد هستند. مورد ديگر، استفاده از كتابهاي صوتي است. كتابهاي صوتي منبع خوبي براي يادگيري و تقويت شنيداري محسوب مي شوند (فهرستي از كتابهاي صوتي قابل دانلود بزودي در اين وبلاگ و كلوب فرهيختگان منتشر خواهند شد). كتابهاي صوتي يعني كتابهايي كه توسط يك شخص روخواني شده اند و به صورت فايل صوتي نسخه اي از آن استخراج شده است. نيازي به مطالعه كتاب نيست و شما فقط گوش بدهيد و با شنيدن سعي كنيد جملات و پاراگرافها و عبارات و نكات گرامري را ياد بگيريد. براي شروع مي توانيد از كتابهاي صوتي مخصوص كودكان آغاز كنيد يا از كتابهاي صوتي سطح بندي شده استفاده نماييد. يكي از بهترين نمونه هاي منابع شنيداري، اخبارهاي روزانه راديوها هستند (نظير بي بي سي، راديو npr و ...)، تماشاي سريالهاي تلويزيوني نيز بهترين و قوي ترين ابزار مكمل محسوب ميشود (سريالهاي لاست، دكستر و ...)؛ اينها منابع واقعي و صحيح براي يادگيري زبان هستند.

قانون هفتم: از روش "بشنو و جواب بده" استفاده كنيد: اين قانون يكي از مهترين و اصولي ترين قوانين يادگيري زبان است و با عمل به آن، گرامر، مكالمه، شنيداري، واژگان و جمله سازي شما نيز بهبود پيدا مي كند و تقويت مي شود. "بشنو و جواب بده"، اين روش در قالب داستانكهاي كوتاه، كمك بزرگي به تقويت يادگيري زبان مي كند. در اين روش، شما به يك داستان كوتاه گوش ميدهيد و سپس به سوالاتي كه از شما به شكل شنيداري پرسيده ميشود به شكل شنيداري پاسخ مي دهيد. اين شيوه، فراتر ازشيوه گوش دادن صرف و شنيدن مكالمه هاي دو نفر است بلكه ذهن شما را براي يادگيري به چالش مي كشد. سوال و جواب و دوباره سوال و جواب و دوباره سوال و جواب و اين باعث ميشود كه ذهن شما نيز درگير مكالمه شود و سعي كند كه نكات شنيداري، لغوي، گرامري و جمله سازي و اصطلاحات يك مكالمه و متن را به شكل شنيداري فرا بگيريد.
 

BLaDe

متخصص بخش زبان
[FONT=tahoma, verdana, Vazir, helvetica, sans-serif]هفت قانون طلایی یادگیری آسان مکالمه زبان انگلیسی طبق متد ( ( Effortless English
[FONT=tahoma, verdana, Vazir, helvetica, sans-serif]تصور کنید بدون فکر کردن انگلیسی صحبت می کنید کلمات به آسانی و به سرعت به واسطه زبان شما ادا میشوند و همچنین در آن واحد مفهوم صحبت های دیگران را درک می کنید برای اینکار شما باید شیوه یادگیری مکالمه زبان انگلیسی خود را تغییر بدهید. [FONT=tahoma, verdana, Vazir, helvetica, sans-serif]اولین قدم کنارگذاشتن یادگیری لغات زبان انگلیسی است تعجب کردید؟؟ بله درست است [FONT=tahoma, verdana, Vazir, helvetica, sans-serif]لغات را حفظ نکنید! انگلیسی زبانها، انگلیسی را بر اساس یادگیری لغات نمی آموزند بلکه آنها عبارات انگلیسی را یاد می گیرند که ترکیبی از یک گروه لغت می باشند که معنی خاص خود را می دهند. بر اساس تحقیقات صورت گرفته یادگیری مکالمه زبان انگلیسی به روش ذکر شده 4 تا 5 برابر سریعتر از یادگیری زبان انگلیسی بر اساس لغات مجزا می باشد همچنین زبان آموزانی که عبارات و اصطلاحات انگلیسی را را یاد می گیرند، گرامر بیشتری هم بلدند.
[FONT=tahoma, verdana, Vazir, helvetica, sans-serif]قانون اول
[FONT=tahoma, verdana, Vazir, helvetica, sans-serif]همیشه در پی یادگیری عبارات و اصطلاحات انگلیسی باشید و نه تک لغت ها [FONT=tahoma, verdana, Vazir, helvetica, sans-serif]هرگز کلمات را بصورت جداگانه و منفرد یاد نگیرید، هرگز. [FONT=tahoma, verdana, Vazir, helvetica, sans-serif]وقتی با یک لغت جدید برخورد می کنید همیشه عبارتی را که این لغت جدید در آن به کاربرده شده است، یادداشت کنید. و وقتی می خواهید مرور کنید، همیشه کل عبارت را مطالعه کنید و نه کلمه به تنهایی. [FONT=tahoma, verdana, Vazir, helvetica, sans-serif]سعی کنید عبارات انگلیسی را گردآوری کنید تا مکالمه و گرامر زبان شما چهار تا پنج برابر سریعتر بهبود یابد. باز تکرار می کنم هرگز هیچ لغتی را به تنهایی مطالعه نکنید و کلمات را نه بصورت تکی بلکه بصورت عبارت یادداشت و مطالعه کنید. [FONT=tahoma, verdana, Vazir, helvetica, sans-serif]پس حفظ لغت به تنهايي كافي نيست. بلکه شما باید بتوانيد جايگاه لغت را در جمله به شكل صحيح تشخيص دهيد و كاربرد آن را ياد بگيريد. به اين منظور بايستي هميشه جملات و پاراگرافهاي كوتاه را مطالعه كنيد. تهيه فهرستي از واژگان و لغات و مرور روزانه آنها در يادگيري زبان هيچ نقشي ندارد و اشتباه بزرگي است كه صرفا بخواهيد لغات و كلمات را حفظ كنيد. بلكه بايد اين لغات و كلمات را در جملات و پاراگرافها مدام ببينيد و بخوانيد. هر گاه لغت جديدي را مشاهده كرديد، سعي كنيد آن را در قالب جمله یاد بگیرید و جملاتي را كه آن لغت در آن قرار دارد را كشف كنيد. [FONT=tahoma, verdana, Vazir, helvetica, sans-serif]قانون دوم [FONT=tahoma, verdana, Vazir, helvetica, sans-serif] از یادگیری گرامر انگلیسی دست بردارید. [FONT=tahoma, verdana, Vazir, helvetica, sans-serif]قانون دوم این است از مطالعه گرامر دست بر دارید. همین آلان اینکار را بکنید کتابهای گرامر را کنارگذاشته و فراموششان کنید. گرامر به شما آموزش می دهد که شما به ساختار جملات زبان انگلیسی فکر کنید ولی شما می خواهید به صورت خودکار به انگلیسی صحبت کنید بدون فکر کردن. بدین صورت شما مثل یک انگلیسی زبان، انگلیسی را یاد می گیرید. [FONT=tahoma, verdana, Vazir, helvetica, sans-serif]به ياد داشته باشيد به بچه ها هنگام یادگیری زبان مادری، گرامر آموزش داده نمی شود، بلکه آنها قواعد گرامری را به شكل ناخودآگاه و از طريق مكالمه و گفتگوي دو طرفه و از طريق شنيدن فرا میگیرند. واین بهترین شیوه یادگیری مکالمه است.
[FONT=tahoma, verdana, Vazir, helvetica, sans-serif]قانون سوم و مهمترین قانون
[FONT=tahoma, verdana, Vazir, helvetica, sans-serif]خوب بشنوید [FONT=tahoma, verdana, Vazir, helvetica, sans-serif]شما هر روز باید به انگلیسی گوش فرادهید. متون انگلیسی را نخوانید بلکه فقط گوش دهید. [FONT=tahoma, verdana, Vazir, helvetica, sans-serif]خیلی ساده است این کلید موفقیت شما در یادگیری مکالمه انگلیسی است خواندن متون انگلیسی را بیخیال شوید و گوش دادن به صورت مداوم و روزانه را شروع کنید. [FONT=tahoma, verdana, Vazir, helvetica, sans-serif]انگلیسی را با گوشهایتان یاد بگیرید و نه با چشمهایتان [FONT=tahoma, verdana, Vazir, helvetica, sans-serif]در اغلب مراکز آموزش زبان، شما با چشمهایتان زبان را یاد می گیرید، شما متون انگلیسی را می خوانید و قواعد گرامری را فرامی گیرید اما برای موفقیت در یادگیری مکالمه انگلیسی باید سیستم شنیداری را جایگزین کنید شما باید روزی 2 تا 3 ساعت فقط به انگلیسی گوش دهید. [FONT=tahoma, verdana, Vazir, helvetica, sans-serif]بدین صورت مکالمه شما به سرعت بهبود می یابد و انگلیسی را به آسانی صحبت می کنید اغلب وقت خود را به شنیدن اختصاص بدهید. این کلید یادگیری مکالمه عالی می باشد. [FONT=tahoma, verdana, Vazir, helvetica, sans-serif]پس قانون سوم به شما ميگويد كه براي يادگيري زبان، مي بايست شنيداري خود را تقويت كنيد و بر اين اساس لازم است خوب بشنويد و تا مي توانيد بشنويد. [FONT=tahoma, verdana, Vazir, helvetica, sans-serif]قانون چهارم [FONT=tahoma, verdana, Vazir, helvetica, sans-serif] بهترین روش یادگیری، یادگیری آرام و عمیق است. [FONT=tahoma, verdana, Vazir, helvetica, sans-serif]راز یادگیری راحت مکالمه انگلیسی یادگیری دقیق کلمات و عبارات انگلیسی می باشد. [FONT=tahoma, verdana, Vazir, helvetica, sans-serif]اینکه ما توضیح کلمات را بدانیم و یا فقط برای آزمون آنرا به حافظه بسپاریم کفایت نمی کند، بلکه کلمات باید ملکه ذهن ما شوند. برای یادگیری مکالمه انگلیسی باید بارها و بارها یک درس را مطالعه کنیم. شما باید خیلی عمیق مطالعه کنید. [FONT=tahoma, verdana, Vazir, helvetica, sans-serif]عمیق مطالعه کنید، تا به راحتی انگلیسی صحبت کنید. [FONT=tahoma, verdana, Vazir, helvetica, sans-serif]اما چگونه اینکار انجام شدنی است: برای اینکار فقط لازم است چندین بار یک درس را مطالعه کنید. مثلا اگر شما یک کتاب صوتی دارید قبل از اینکه به درس 2 بروید درس 1 را 30 بار گوش دهید. مثلا به مدت 10 روز و هر روز 3 بار آنرا گوش دهید. [FONT=tahoma, verdana, Vazir, helvetica, sans-serif]
[FONT=tahoma, verdana, Vazir, helvetica, sans-serif]قانون پنجم
[FONT=tahoma, verdana, Vazir, helvetica, sans-serif] یادگیری گرامر به صورت دیمی(ناخودآگاه) را با استفاده از یک داستان که به چندین زمان مختلف روایت شده است، تجربه کنید.
[FONT=tahoma, verdana, Vazir, helvetica, sans-serif]شما باید گرامر را با گوش دادن به انگلیسی واقعی فرا بگیرید. بهترین شیوه گوش دادن به یک داستان که در زمانهای مختلف (حال، گذشته ساده، گذشته کامل، آینده و...) روایت شده است، می باشد.
[FONT=tahoma, verdana, Vazir, helvetica, sans-serif] اینکار چطور ممکن است؟ خیلی راحت! یک داستان ( نوشته – پاراگراف و .. ) صوتی را انتخاب کنید که افعال آن در زمان حال صرف شده اند حال به یکی از دوستان که به انگلیسی مسلط است، یا مدرس زبانتان بگویید، همین نوشته را در یک زمان دیگر ( گذشته ساده – آینده – گذشته کامل و...) بنویسد و برایتان ضبط کند و دوباره به آن گوش کنید. شما لازم نیست قواعد گرامری را یاد بگیرید، فقط با گوش فرا دادن به این داستان یا نوشته که در زمانهای مختلف روایت شده است، با این زمانها آشنا خواهید شد و گرامر شما خودبخود بهبود می یابد.
[FONT=tahoma, verdana, Vazir, helvetica, sans-serif]این رمز یادگیری گرامر می باشد.
[FONT=tahoma, verdana, Vazir, helvetica, sans-serif]قانون ششم
[FONT=tahoma, verdana, Vazir, helvetica, sans-serif] برای یادگیری انگلیسی باید دروس و منابع انگلیسی واقعی را هم مطالعه کنید. [FONT=tahoma, verdana, Vazir, helvetica, sans-serif]اگر می خواهید انگلیسی واقعی یعنی همان انگلیسی که در جوامع انگلیسی زبان بدان تکلم می شود را یاد بگیرید باید از منابعی استفاده کنید که در این باره نگاشته شده اند نظیر فیلمها، مجلات، کتب صوتی، رادیوها و… منظور از واقعی این است که انگلیسی زبان ها خودشان از آن استفاده می کنند گوش می دهند، نگاه می کنند و می خوانند . [FONT=tahoma, verdana, Vazir, helvetica, sans-serif]اگر بنا دارید انگلیسی زبان اصل را بفهمید و صحبت کنید باید علاوه بر مطالعه دوره هایی که صرفا برای آموزش انگلیسی طراحی شده اند به منابعی روی بیاورید که انگلیسی زبانان روزانه از آنها استفاده می کنند در این صورت است که شما انگلیسی که یاد می گیرید منطبق با انگلیسی است که در جوامع انگلیسی زبان استفاده می شود.
[FONT=tahoma, verdana, Vazir, helvetica, sans-serif]قانون هفتم
[FONT=tahoma, verdana, Vazir, helvetica, sans-serif] گوش کنید و جواب دهید نه اینکه فقط گوش دهید و تکرارکنید. [FONT=tahoma, verdana, Vazir, helvetica, sans-serif]درکنار هر درسی سوالاتی هم مطرح میشوند همیشه به سوالات جواب دهید و ازکنار آنها نگذرید . [FONT=tahoma, verdana, Vazir, helvetica, sans-serif]با استفاده از این روش شما یاد خواهید گرفت که به سرعت به سؤالات بدون فکر کردن پاسخ دهید. [FONT=tahoma, verdana, Vazir, helvetica, sans-serif]اما چطوری میشه این روش را بکار برد؟ خیلی راحت! از یک مدرس از روش "بشنو و جواب بده" استفاده كنيد: اين قانون يكي از مهترين و اصولي ترين قوانين يادگيري زبان است و با عمل به آن، گرامر، مكالمه، شنيداري، واژگان و جمله سازي شما نيز بهبود پيدا مي كند و تقويت مي شود. "بشنو و جواب بده"، اين روش در قالب داستانهاي كوتاه، كمك بزرگي به تقويت يادگيري زبان مي كند. در اين روش، شما به يك داستان كوتاه گوش ميدهيد و سپس به سوالاتي كه از شما به شكل شنيداري پرسيده ميشود به شكل شنيداري پاسخ مي دهيد. اين شيوه، فراتر ازشيوه گوش دادن صرف و شنيدن مكالمه هاي دو نفر است بلكه ذهن شما را براي يادگيري به چالش مي كشد. سوال و جواب و دوباره سوال و جواب و دوباره سوال و جواب و اين باعث ميشود كه ذهن شما نيز درگير مكالمه شود، سعي كند كه نكات شنيداري، لغوي، گرامري و جمله سازي و اصطلاحات يك مكالمه و متن را به شكل شنيداري فرا بگيريد. [FONT=tahoma, verdana, Vazir, helvetica, sans-serif]اینها 7 قانون طلایی یادگیری آسان مکالمه انگلیسی طبق متد – Effortless English – بودند مطمئنا نظریه های متفاوتی در زمینه یادگیری انگلیسی به گوش شما خورده و یا دیده اید و هیچ کدام از اینها کامل نیستند و هیچ کدام از اینها هم شاید اشتباه نمی باشند ولی به یاد داشته باشید راههای یادگیری زبان بی نهایت هستند یکی فقط از طریق رادیو، یکی فقط از طریق فیلم با زیرنویس، دیگری از طریق فلان دوره آموزشی، و الاماشاالله . پس وقت را غنیمت شمرده و از هر جا که شروع کنید درست شروع کرده اید. انگیزه جرقه و پشتکار و مطالعه مداوم کاتالیزور یادگیری زبان انگلیسی می باشد .
 
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا