baroon
متخصص بخش ادبیات
*به نام ایزد پاک*
سلامی به بلندای مهربونی:11: به گرمی دلای بهم پیوسته ی خودمون :دوست: و به طراوت و شادابی گلای قشنگ انجمن :شاد: که نظیرشون رو هیج جا ندیدم.:شاد::شاد:
این افتخار نصیبم شده که درخدمتتون باشم و صندلی داغ دیگه ای رو در کنار هم به تماشا بشینیم. موضوعی که طرفدار زیاد داره، مث اسمش داغ داغه و با حضور متفاوت و زیبای سنجاقی عزیزمون تا به حال شیرین و دلنشین رقم خورده.
مثل آیدا نمی شم امّا امیدوارم تا حدّ ممکن بتونم هدیه ی قشنگی رو تقدیمتون کنم. یک صندلی داغ داغ با حضور همکار عزیز خودم، فاطمـــــه جانِ سبزه قباااا:بغل:
پس بکوشیم تا در، به انجام رسوندن این مهم مضایقه ای نشه و حسابی از فاطمه پذیرایی کنیم.:49::دست:
از میهمان صندلی داغ و دوستانی که پرسشگر هستن به مرور قوانین صندلی داغ دعوت میکنم:
قوانین صندلی داغ
این صندلی داغ تا 7 خردادماه (یکشنبه ی آتی) مهلت داره.
_____________:
فقط یه نکته ای دوستای من. تصوّر نکنید حالا که بارون مجری صندلی داغ هست خوش به حال مهموناست و دیگه حرارت بالا نمی ره.:بدجنس: خودتون حسابش رو بکنید! :بدجنس: این عکس یکی از اجداد ماست. ما بباریم هم اینطوری می باریم. :18:....:نیش2:
به قول اهالی نت، ما یه همچین فامیلایی داریم! :بدجنس::نیش2:
خب خب... برنامه رو با آرزوی سپری اوقاتی خوش و ثبت یک خاطره ی شیرین و ماندگار شروع می کنیم.:گل:
فاطمه جان موفق و شاد باشی:گل:
:19:
(50 سؤال عمومی)
1- نام :
2- نام خانوادگی (در صورت تمايل عنوان كنيد):
3- تاریخ تولد:
4- متولد و ساکن کدوم شهر؟
5- رشته ی تحصیلی:
6- هدفت از زندگی:
7- چطور با انجمن آشنا شدی؟
8- خصوصیات ظاهری خودت رو بگو:
قد :
وزن :
رنگ چشم ها :
مدل چشم ها:
رنگ موها :
مدل موها:
9- چند تا خواهر و برادر داری؟
10- نظرت راجع به اسمت چيه و معنی اش چیه؟
آخرین ویرایش: