• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

همفکری در انتخاب نام دامین سیستم وبلاگدهی

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
عزیزان در حال فراهم کردن مقدمات جهت راه اندازی سیستم وبلاگدهی برای استفاده ی همگی عزیزان هستیم.
سیستم های وبلاگدهی در واقع امکان ایجاد وبلاگ رو به تمامی کاربران میدهند، شما مسلماً با تعدادی از معروف ترین های این زمینه آشنایی دارید:
blogfa.com
mihanblog.com
persianblog.ir
نیاز به همفکری دوستان هست تا مارو در انتخاب هرچه بهتر نام دامین مناسب کمک و همراهی کنند.
همچنین نیاز هست تا دامین پیشنهاد شده با هر دو پسوند .ir و .com آزاد باشد.
لطفاً قبل از پیشنهاد نام دامین ها از طریق لینک زیر از آزاد بودن اونها اطمینان حاصل کنید: http://clients.bertina.us/domainchecker.php

هر کدام از دوستانی که دامین زیبا و شکیل و مورد کاربرد مارو پیشنهاد بدند با توجه به میزان خاص و ناب بودن دامین مبلغ 20 الی 50 هزار تومان هدیه از طرف بنده دریافت خواهد کرد.
موفق باشید

ahmadfononi

معاونت انجمن
سلام
به نظر من اگر بخوایم یه دامین استفاده کنیم باید هم کوتاه باشه هم مثل ایران انجمن باشه که بشه فهمید ماله این انجمن هست.
به نظر من irjoman.ir یا irjoman.com خوبه.
که تست هم کردم هر دوش موجود هست و مشکلی برای خرید ندارن.

xvcit3gha47cyzzcato.png

اما در کل بقیه دوستان هم میتونن دامنه های مورد نظر خودشون رو بگن و بهتر هم باشه.
و در کل نظر ادمین عزیز شرط انتخاب هست.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
دوستانی که دامینی به نظرشون نمیرسه لطفاً انتخاب کنند:
neveshtam
fanevis
golnevis
neveshtblog
janevis
nevisja
neveshtja
janevesht
blogmor
blogyazi
yazmablog
yazweblog
weblogyar

کدام زیباتر هست دوستان گرامی؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
دوستان دامین مورد نظر به پیشنهاد یکی دیگر از دوستان بنده اخذ شد.
با تشکر از توجه شما
YadBlog.Com
YadBlog.Ir

بسته شد

0mid

متخصص بخش ورزشی
:تعجب:
خب علی اگه همفکری میخواستی حداقل یه هفته فرصت میدادی دوستان نظر بدن دیگه
دیروز تاپیک رو زدی همین دیروزم تاپیک رو بستی :تعجب: :نیش:

0mid

متخصص بخش ورزشی
دوستان دامین مورد نظر به پیشنهاد یکی دیگر از دوستان بنده اخذ شد.
با تشکر از توجه شما
YadBlog.Com
YadBlog.Ir

بسته شد

اصلا شرمنده نیستم که هی پست میدم :50: :نیش:

اگه هنوز تصمیمت قطعی نشد من چنتا پیشنهاد میدم بهت:

blogkade.ir
weblogema.com
weblogema.ir
peblog.ir

lastblog.ir
weblogsara.ir
yarblog.com
blogyar.com
blogdar.ir
blogbazan.com
blogbazan.ir
weblogerha.com
weblogerha.ir
:نیش: fardinblog.com

در مورد هرکدوم سوالی داشتی بپرس :چشمک:
اگه خواستی بازم روش فکر میکنم :بله: :قلیون:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
:تعجب:
خب علی اگه همفکری میخواستی حداقل یه هفته فرصت میدادی دوستان نظر بدن دیگه
دیروز تاپیک رو زدی همین دیروزم تاپیک رو بستی :تعجب: :نیش:

سلام
امیدجان اکثر دامین ها با پسوند BLOG توسط عده ای خاص جهت فروش گرفته شده بودند و از طرفی هم از سمت طراح برانامه تحت فشار بودیم برای انتخاب سریع نام دامین.
دوست عزیزی دیروز YadBlog رو پیشنهاد داد که با توجه به شرایط موجود شخصاً خیلی پسندیدمش. هم به معنی یاد و خاطره برای وبلاگ های عاشقانه و همچنین خاطراتی و ادبی و دلنوشته و هم به معنی آموزش و یاد دادن برای وبلاگ های تخصصی و چون امکان گرفته شدن دامین بود سریعاً اقدام به خرید دامین با دو پسوند کردیم.
اما مطمئناً به جهت پر شدن انواع نام دامین جهت استفاده سیستم های وبلاگدهی پیشنهادهای این تاپیک برای عده ی زیادی میتونه مفید باشه. من تاپیک رو باز میکنم جهت استفاده ی سایر عزیزان جستجوکننده.
همچنین دوستان خلاق میتونند جهت پیشنهاد نام دامین همچنان در این تاپیک فعالیت کنند.
موفق باشید

0mid

متخصص بخش ورزشی
سلام
امیدجان اکثر دامین ها با پسوند BLOG توسط عده ای خاص جهت فروش گرفته شده بودند و از طرفی هم از سمت طراح برانامه تحت فشار بودیم برای انتخاب سریع نام دامین.
دوست عزیزی دیروز YadBlog رو پیشنهاد داد که با توجه به شرایط موجود شخصاً خیلی پسندیدمش. هم به معنی یاد و خاطره برای وبلاگ های عاشقانه و همچنین خاطراتی و ادبی و دلنوشته و هم به معنی آموزش و یاد دادن برای وبلاگ های تخصصی و چون امکان گرفته شدن دامین بود سریعاً اقدام به خرید دامین با دو پسوند کردیم.
اما مطمئناً به جهت پر شدن انواع نام دامین جهت استفاده سیستم های وبلاگدهی پیشنهادهای این تاپیک برای عده ی زیادی میتونه مفید باشه. من تاپیک رو باز میکنم جهت استفاده ی سایر عزیزان جستجوکننده.
همچنین دوستان خلاق میتونند جهت پیشنهاد نام دامین همچنان در این تاپیک فعالیت کنند.
موفق باشید

آها باشه مشکلی نیست همینم yadblog هم خودش خیلی خوبه :بله: :قلیون:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
این هم مجموعه دیگر از دامین هایی که دیروز پیشنهاد شدند:
weblogdeh
webloglar
elblog
yaziblog
organblog
parkblog