• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

**يازدهمین صندلي داغ ايران انجمن با حضور mahdis ( مهديس )**

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
:احترام: :گل:

178-فرض کن آینده است و الان همه چیز عالی و روبراهه ، الان دامادت رو بیشتر دوست داری یا عروست رو؟ مامانتو...:غش2::غش: (شوخی):نیش: کی میره اینهمه راهووو.....؟؟!!!!:تعجب: ولی فک کنم دامادمو....:نیش:
179- با اينا جمله بساز : ايران انجمن- سواری -الاغ - پارتی - کابینت - میخ..با اینا باید داستان بسازم...که وقت اجازه نمیده...بعدا چاپ میکنم...:غش2:

180-شنيدم قدت كوتاهه...درست شنيدم؟؟؟ هههههه....نه...گوشاتون مشکل داره؟یا اون طرف شوخی کرده...غلطه آی غلطه..:نیش:.

181-سیب زمینی الان کیلویی چنده ؟ من که نمیرم خرید اینچیزا....:نه: فک کنم کیلویی 1000؟؟درسته؟؟:فکر:

182-فكر مي كني قيافه و اندام و لباس پوشيدن و شكل ظاهري و تريپ من جه جوري باشه؟ همشو بگم؟؟فک نکردم بهش خب مگه زوره؟؟ًً؟!!!:نیش:الان شکل ظاهری با قیافه چه فرقی داره؟؟:غش2:یه چیز تو این مایه ها...:نیش:دیشب خواستم بذارم یادم رفت!!!:نیش:

s_10.jpg

s_03.jpg

البته میدونم خیلی خوش تیپ فرض کردم...:غش2::نیش:

183-يه انتقاد از من بكن.انتقاد سازنده باشه ها،كوبنده باشه مي كشمت! هرانتقادی باشه میگم..:ایست:تهدید نداشتیما!! یکم خییلی زود دلتون تنگ میشه...:ایده:قلیون و سیگار .....:نه::عصبی:

184-بلدی بندری برقصی؟ فکر میکنی میشه روزی برسه که با تکنولوژی نانو ریز تراشه رقص بندری مدل 3000 واسه مغز انسان بسازند؟ :غش2::غش2:نه زیاد...قدیمی شده...:خونسرد:..نانو چیه؟؟؟:نیش:

185-اگه صد میلیون بهت بدیم چیکار میکنی؟ میدم به خودتون..میگم این پولا خوردن نداره...:غش2::غش2:

186-اگه سیصد میلیون دیگه هم بهت بدیم چیکار میکنی؟ یکم وسوسه میشم بگیرم..ولی بازم نمیگیرم..:51::نیش2:

187-حالا اگه همشو ازت بگیریم بهت یه بیست و پنج تومنی بدیم چیکار میکنی؟ همشو که من نگرفتم شما بگیری ازم...حواست کجاست؟؟:غش2:

188-حالا اگه اون بیست و پنج تومنی رو ازت نگیریم و بهت ببخشیم چیکار میکنی؟ میندازم صندوق صدقات...شما معلوم نیس بااون پول چیکار کنی..خودم از طرف شما...یه ثوابی هم داشته باشه:شاد::غش::ایده:

آخرین ویرایش:

kia_graphic

کاربر ويژه
سلام مهديس خانم... :تنبیه:
سوال 179 و 182 رو بي جواب گذاشتي...
اين كه نشد صندلي داغ... :عصبانی::ایست::عصبانی:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
189-یه جوک دیگه هم بگو ولی ایندفعه باید بامزه تر باشه ها اون یکی زیاد خوب نبود.

يه روز به یه نفر ميگن : دو دو تا ميگه : 4 تا ....ميگن :اه اه جکو خراب کردي رفت :غش2::غش2:

190-یکی ار دوستات داره یه ماجرایی رو واست با هیجان تعریف میکنه که وسطاش یه مقدار از آب دهنش پرت میشه تو صورتت اون موقع چیکار میکنی؟:نه: خب چیکار باید بکنم؟ هیچ عکس العملی نشون نمیدم...بالاخره غرور داره..چیزی بگم که بهش برمیخوره ناراحت میشه...افسرده میشه.:نیش:.البته چند بار پیش اومده واسم...خونه دوست صمیمیم چندتایی جمع بودیم جک تعریف میکردیم و خاطره و مسخره کردن پسرا:غش2: یهو همچین اتفاقی افتاد...منم گفتم وووای چه خبرته دختر...؟؟!!جمع کن خودتو...البته بهش حق میدم، من اونشب واقعا زده بود به سرم، خیلی سرخوش بودم..:شاد:.میگفتم میخندیدیم...:غش2:

191-این کلمات چه معنایی می دهند؟
خفن: یعنی باحال...:نیش:

تیریپ: همون تیپه دیگه..جدیدا میگن تیریپ..اصن شعر داریم..میگه تیریپت منو کشته!!!(تیپ همون تیپه)کشته هم اغراقه...یعنی دیوونم کرده!!!!!:غش2:

گاگول: یعنی خل و چل..مشنگ

دیفال: همون دیواره با لهجه لوتیا...:giggle:

مرتیکه اسب: یعنی نفهم فک کنم..البته اسب که حیوونه نجیبیه..بفهمه ، نفهم نیس...:نیش:.پارادوکس داره گمونم...:غش2:

داف: یعنی همون...زشته...جیزه..:نه::غش2:

در و داف: یه چیزی تو مایه های قبلی...(ببینم ،شما که خودت اینارو بلدی چرا از من میپرسی آخه؟؟):عصبانی::تعجب:

پنت هاوس: خب طبقه ی بالای ساختمونو میگن پنت هاوس که گرون تره و متراژش بیشتره!!! وسعت دیدش زیاده!! :سوت: اینو هم نمیدونین؟

هلی پاد: نمیدونم..:فکر:

جکوزی:جکوزی دیگگگگگگگگگگگگگه...:حرص::سوت:

آب حوضی: نمیدونم...!!!!!!:تعجب::فکر:

192-نظرت درباره طراح این سوالات چیه؟ اطلاعاتش کم بوده...از من پرسیده که اطلاعاتش بره بالا...:نیش:

193-چرا میگن چشه مایی داداش نمیگن گوش مایی ؟ یه اصطلاحه ..چشم نمادی هست از اعتماد داشتن...میگن چش مایی...یعنی بهت اعتماد کامل دارم..:50:

194-اگه من یه فیلم بسازم به اسم the book of kia میری ببینی؟ شما نمیسازی...:50::50: اگه ساختی باید بلیطشو رایگان بدی تا من شاید برم ببینم..:نیش2:

195-اگه دقیقا جلو کسی که باش قرار داشتی به طور وحشتناک بخوری زمین چيكار ميكني؟!هیچی...ذوق میکنم.....چون یکی هست منو از کف آسفالت جمع کنه!!:غش2::غش::غش::غش:

196-یک مطلبی پایین میگم ... میتونی با صدای یک هنرپیشه بخونی ... با چه صدایی میخونی؟ شهاب حسینی...زنده یاد خسرو شکیبایی..:دعا:
پدر , پدر .بیا دستمو بگیر تا نفسی عمیق بكشم ... پدر باید را نباید كردم و نباید را باید اكنون كه در پیشگاهت قرار گرفته ام اشگ در دیدگانم جاریست و خون میفشانم ... از نقطه نقطه وجودم اه و افسوس بلند میشود و كائنات در غم و اندوه رفته اند ...

197-پول چرک کف دسته هم شد حرف؟ کاملا درسته....زود از بین میره..فک کنین 30..40 تومن تو کیفتون پوله میرین بیرون...برمیگردین خونه میبینین همش 5 تومن مونده..چیزی هم نخریدین...زود تموم میشه!!!البته من که سرم تو حسابه..اکثرا حواسم هست به پولم..:50:

198-يه سوال كه دوست داشتي ازت بپرسن و نپرسيدن از خودت بپرس و جواب بده؟ خب چی بگم؟؟ سوال زیاد پرسیدن...:فکر: ..هه...دیوار ذهنی...!!!!!!!!آقای راهنما نپرسیدن ازم..نمیدونم چرا؟؟!!!:سوت:

جواب:.یه باور قلبی..دیوار ذهنی از دیوار واقعی سخت تره و شکستنش از هر دیوار واقعی سخت تره..چون واقعا باورش کردیم.دیوار ذهنی، دیوار باور خودمونه....!! و هر چیزو که قلبا باورش کنیم از بین نمیره یا خیلی سخت از بین میره...:بله:

پس برای اینکه به هدفمون برسیم باید فعل تونستن و شدن رو دیوار ذهنیه خودمون قرار بدیم که از بین نره...!!:نه:....وقتی باور کنیم میتونیم...مطمئنا بهش میرسیم!!! متقابلا اگه فک کنیم نمیتونیم و نمیشه و اینو تکرار کنیم این بعنوان دیوار توی ذهن ما میشه و ما نمیتونیم به هدفمون برسیم!!

نمیدونم تونستم خوب برسونم مطلبو !!!!!!:فکر: به بزرگیه خودتون ببخشین!!:خجالت:

199-از بين كل سوالاي پرسيده شده تا حالا كدومو بيشتر دوست داشتي؟119

200-نظرت درباره این سوالاتي كه ازت پرسيدم چیه و از كدوم بيشتر خوشت اومد؟195:نیش::غش2:

و در پایان هرچه می خواهد دل تنگت بگو.

چی بگم؟؟؟الان ساعت اطراف 3 نیمه شبه!!!سرم خییییییییییییلی درد میکنه...داره دیوونم میکنه..!!!:ناراحت: فردا هم باید زود بیدار شم...شهریمو پرداخت کنم..کلی کار دارم...:سوت:

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]واسه شكستن يه دل فقط يه لحظه وقت مي خواد.اما واسه اينكه از دلش در بياري شايد هيچ وقت فرصت نداشته باشي... :دل شکسته:

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]ميشه مثل يه قطره اشك بعضي ها رو از چشمت بندازي ، ولي هيچ وقت نمي توني جلوي اشك وبگيري كه با رفتن بعضي ها از چشمت جاري میشه...:ناراحت:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
201.سلام جنوب امدی؟ سلام دوست عزیز:گل: ...بله...5 سالم بود..:نیش2:

202.بهترین شهر جنوب؟ همشو نرفتم که بگم بهترینش کدومه!!!:فکر:

203.بندر عباس چطور امدی؟ بندر عباس ...5 سالگی..

204.نظرت درباره بندر؟ بندر دختراش خوش چش و ابرو.........خوش قد و بالا و ساده و کمرو..:غش2:

205.منو میشناسی:نیش:؟ نه...:نه: :فکر: افتخار آشنایی با منو نداشتین..:شاد:

206.بهترین جاهای بندر؟ نمیدونم والا..من 5 سالم بود..یادمه با قایق رفتیم چرخیدیم..!:شاد:!(حالا هی یه کاری کنین من بگم 5 سالم بود):نیش:
:شاد:

207.دوس داشتی بغیر از شهرت تو کدوم شهر بودی؟ شیرازززززززززز...:ناراحت:

208.فعلا با اجازه:بای:...فعلا نه دیگه کلا...!!!!
مرسی که اومدین ........:نیش:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
خب صندلی داغ منم تموم شد......مرسی از همتون که اومدین شرکت کردین و خوندین و هر کدوم به نحوی درسوزوندن من شریک بودین..بعدا با همتون کار دارم!!:نیش:

امیدوارم این صندلی و این سوالا باعث شده باشه بیشتر منو شناخته باشین!!!:احترام: :گل: :گل:

این جمله ی قشنگ هم واسه همه ی دوستای خوبم!!!!!:گل:

برایت دعا میکنم که خدا از تو بگیرد،هر آنچه خدا را از تو میگیرد...:احترام:

پاییزتون قشنگ...اینجوری:نیش:

1261476090.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا