شرمنده از همه که زودتر نشد جواب بدم..بسی بسیار ناخوش احوال بودم..:ناراحت:
75- جورابت سوراخ شه ولی سوراخش تابلو نباشه میپوشیش یا میندازیش دور؟اولا که من جوراب نمیپوشم..دیگه خیلی جای رسمی با کفش مجلسی بخوام برم مجبورم ..اگه سوراخش تابلو نباشه میپوشم..وقتی دیده نمیشه اسرافه بندازم دور..:نیش:
76- چندتا خاطرخواه داری؟....هواررررتا...خب خاطر خواه از چه نظر؟منو وارد این مسائل نکن..:نه:
77- بهترین دوست دوران کودکیت اسمش چی بوده؟ مهساااا...الانم هست..!!!:دوست:
78- توقعات خودت از آقاي همسر آیندت چیا هست ؟ (اولش که بله نگفتم باید بدونم دوسم داره و اینو باید ثابت کنه و ثابت کردنش هم خیلی سخته...بیچاره!دلم واسش میسوزه..:غش2
صداقت واسم خیلی مهمه...!!!توقع دارم بهم احترام بذاره...همیشه..و این احترام هیچوقت کم نشه...دوس داشتنشو نشون بده..بعضیا میگن ما تودلمون خانوممونو دوس داریم لازم نیس بگیم..من اینجوری نیستم..:نیش
یه خواسته ی خییییییلی مهم دیگه هم هست..اینکه توجهی که قبلابه مادرش و خواهرش داشته کم نشه..حتی نسبت به قبل باید توجه بیشتری بهشون داشته که یه وقت سوء تفاهم پیش نیاد!!چون حالا وضعیتش فرق کرده که باید بتونه روابطو خوب مدیریت کنه!!چون من اونارو مث خونواده ی خودم میدونم و دوس ندارم حتی ذره ای سوئ تفاهم بشه!!(آب شدم از خجالت آیدا این چی بود؟؟:خجالت::خجالت::خجالت::خجالت
79- ظاهر آقاي همسر تا چه حد برام مهمه ؟ مهمه تا حدی..بهم بیایم.. معمولی..تیپشو هم خودم درستش میکنم:نیش:
80- آرامش یعنی .. ؟ آرامش داشتن!!!!!!:نیش::غش2:
81-تا حالا سیگار کشیدی ؟ اولین بار و آخرین بار کی کشیدی؟ ننننننننننه......من و اینحرفا؟؟؟؟!!پاک پاکم....:شاد:خونوادگی اهل اینحرفا نیستیم خدارو شکر!!!!:دعا:
82- آخرین باری که واقعا ترسیدی کی بود و از چی ترسیدی ؟ همین دیشب بود..قلبم درد میکرد..خیلی ترسیده بودم ک......:آه: :گریه:
83- اگه بهت بگن یکی از کسایی که از دستشون دادی رو میتونی زنده کنی کی رو زنده میکردی؟
اینو دیگه باید حدس بزنین...برادر زادم..چون خیلی زود رفت..هنوز نیومده رفت!!!!!!:ناراحت: ای کاش میشد.....اتفاقا هر روز فکر میکنم که ای کاش میشد.....:آه:حتی اگه میگفتن بین زندگیه خودم و اون یکیو انتخاب کنم اونو انتخاب میکردم..!!کاش بود..بزرگ میشد...دنیارو میدید...بزرگ میشد مدرسه میرفت..دوماد میشد...!!!6 ماه خیلی کم بود..:ناراحت:
84- با دوستات جمع میشی بیشتر در مورد چیا صحبت میکنین ؟ اولش که مسائل درسی و کلاسا..بعدش مدل لباس و کیف و کفش و آهنگ جدیدو....خیلی دور هم باشیم من خاطره تعریف میکنم جوک میگم..غششششششش میکنن از خنده..!!!
مرسی از سوالای خوبت عزیزززززز:دوست: