• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

**يازدهمین صندلي داغ ايران انجمن با حضور mahdis ( مهديس )**

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز

شرمنده از همه که زودتر نشد جواب بدم..بسی بسیار ناخوش احوال بودم..:ناراحت:

75- جورابت سوراخ شه ولی سوراخش تابلو نباشه میپوشیش یا میندازیش دور؟اولا که من جوراب نمیپوشم..دیگه خیلی جای رسمی با کفش مجلسی بخوام برم مجبورم ..اگه سوراخش تابلو نباشه میپوشم..وقتی دیده نمیشه اسرافه بندازم دور..:نیش:

76- چندتا خاطرخواه داری؟....هواررررتا...خب خاطر خواه از چه نظر؟منو وارد این مسائل نکن..:نه:

77- بهترین دوست دوران کودکیت اسمش چی بوده؟ مهساااا...الانم هست..!!!:دوست:

78- توقعات خودت از آقاي همسر آیندت چیا هست ؟ (اولش که بله نگفتم باید بدونم دوسم داره و اینو باید ثابت کنه و ثابت کردنش هم خیلی سخته...بیچاره!دلم واسش میسوزه..:غش2:)
صداقت واسم خیلی مهمه...!!!توقع دارم بهم احترام بذاره...همیشه..و این احترام هیچوقت کم نشه...دوس داشتنشو نشون بده..بعضیا میگن ما تودلمون خانوممونو دوس داریم لازم نیس بگیم..من اینجوری نیستم..:نیش:(البته خیلی هم نگه که دیگه بی مزه بشه..کلا اعتدال خوبه):سوت: درکم کنه..این خیلی مهمه..دهن بین نباشه..منطقی باشه..شعر بخونه واسم..آهنگ عاشقونه بخونه و تقدیمش کنه بهم ..:نیش::نیش:
یه خواسته ی خییییییلی مهم دیگه هم هست..اینکه توجهی که قبلابه مادرش و خواهرش داشته کم نشه..حتی نسبت به قبل باید توجه بیشتری بهشون داشته که یه وقت سوء تفاهم پیش نیاد!!چون حالا وضعیتش فرق کرده که باید بتونه روابطو خوب مدیریت کنه!!چون من اونارو مث خونواده ی خودم میدونم و دوس ندارم حتی ذره ای سوئ تفاهم بشه!!(آب شدم از خجالت آیدا این چی بود؟؟:خجالت::خجالت::خجالت::خجالت:)

79- ظاهر آقاي همسر تا چه حد برام مهمه ؟ مهمه تا حدی..بهم بیایم.. معمولی..تیپشو هم خودم درستش میکنم:نیش:

80- آرامش یعنی .. ؟ آرامش داشتن!!!!!!:نیش::غش2:

81-تا حالا سیگار کشیدی ؟ اولین بار و آخرین بار کی کشیدی؟ ننننننننننه......من و اینحرفا؟؟؟؟!!پاک پاکم....:شاد:خونوادگی اهل اینحرفا نیستیم خدارو شکر!!!!:دعا:

82- آخرین باری که واقعا ترسیدی کی بود و از چی ترسیدی ؟ همین دیشب بود..قلبم درد میکرد..خیلی ترسیده بودم ک......:آه: :گریه:

83- اگه بهت بگن یکی از کسایی که از دستشون دادی رو میتونی زنده کنی کی رو زنده میکردی؟
اینو دیگه باید حدس بزنین...برادر زادم..چون خیلی زود رفت..هنوز نیومده رفت!!!!!!:ناراحت: ای کاش میشد.....اتفاقا هر روز فکر میکنم که ای کاش میشد.....:آه:حتی اگه میگفتن بین زندگیه خودم و اون یکیو انتخاب کنم اونو انتخاب میکردم..!!کاش بود..بزرگ میشد...دنیارو میدید...بزرگ میشد مدرسه میرفت..دوماد میشد...!!!6 ماه خیلی کم بود..:ناراحت:

84- با دوستات جمع میشی بیشتر در مورد چیا صحبت میکنین ؟ اولش که مسائل درسی و کلاسا..بعدش مدل لباس و کیف و کفش و آهنگ جدیدو....خیلی دور هم باشیم من خاطره تعریف میکنم جوک میگم..غششششششش میکنن از خنده..!!!

مرسی از سوالای خوبت عزیزززززز:دوست:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
85- فکر میکنی تحصیلات تو زندگی واقعن اون قدر مهم ه که رو خواسته های دیگه ت هم تاثیر بذاره ؟ واقعا اینجوریه ها!!:نیش:خب تحصیلات واسه من خیلی مهمه..اما باید دید که اون خواسته ی دیگه چیه...کلا توی زندگی باید سبک سنگین کرد..همیشه باید ببینیم واسه اون چیزی که میخوایم بدست بیاریم چقد باید هزینه کنیم(هزینه های معنوی)و اون هزینه آیا میصرفه یانه؟؟حال کن جوابو..:شاد:
86- الان دوست داری به من چی بگی ؟ خیلی گلی...:نیش:
انتظار داشتی چی بگم؟؟من کم نمیارما..:غش2:

87- چه قدر به به اطرافت توجه میکنی ؟ ( دقتت بالاست یا نه )..خب من بیشتر به مدل لباس و رفتار افراد توجه میکنم!!وووولی در کل دقتم خیلی بالاست..خونه داداشم یه شهر دیگه بودم واسه دومین بار یه جایی میرفتیم کاملا بلد بودم با اسم همون منطقه رو..داداشم تو کف بود.:تعجب:.زنداداشم گفت یه ساله اینجام هنوز یاد نگرفتم!!:غش2:

88- به نظر تو چطور میشه فهمید که کسی رو دوست داری یا نه فقط بهش وابسته شدی؟ خب خیلی راحت میشه فهمید..فقط یکم فکر میخواد..!!!ببین وقتی یه نفرو دوس داری یعنی فقط خوشحالیه اونو میخوای و خوشبختیشو..حتی اگه پیشت نباشه..حتی اگه اونقدی که تو دوسش داری،دوست نداشته باشه..تو دوسش داری،پس خوشبختیشومیخوای حتی اگه با تو نباشه!!!اما وابستگی یعنی فقط دوس داری پیش تو باشه!!اگه اون با کسی غیر تو باشه حسودیت میشه!!طاقت نداری اونو با کسی ببینی..دوس داری فقط پیش خودت باشه..دیگه به دوس داشتن اون توجهی نداری!!خودتو میبینی..بنظر من که اینجوریه..!!!البته دوس داشتن با وابستگی همراهه..ولی درصدش کمه و عاقلانه هست..:سوت:

89- قوانین زندگیت رو نام ببر! خب هرکسی یه قوانینی داره دیگه..شاید شخصی باشه!!:سوت:میگم..قوانین من تو زندگی اینه که همیشه یاد خدا باشم و شکر کنم و راضی باشم..!!قانون بعدی منطقی فکر کردنه...!!از روی عقل و منطق حرف بزنم و فکر کنم..حرف حق و درست رو بگم.حتی اگه به ضررم باشه..کلا از آدمایی که منفعت خودشونو فقط درنظر میگیرن چندشم میشه!!:سوت:کینه از کسی نداشته باشم تو دلم..کسی رو از خودم نرنجونم حتی اگه اون دل منو شکسته باشه...!!با هر کسی مث خودش رفتار کنم ولی مهربونتر..!و در آخر این شعر حرف دل منه و جواب تو آیدای عزیز..:دوست:

یادم باشد حرفی نزنم که به کسی بر بخورد
نگاهی نکنم که دل کسی بلرزد
خطی ننویسم که آزار دهد کسی را
یادم باشد که روزو روزگار خوش است
یادم باشد جواب کین را با کمتر از مهر وجواب دو رنگی را باکمتر از صداقت ندهم
یادم باشد باید در برابر فریادها سکوت کنم وبرای سیاهی ها نور بپاشم
یادم باشد از چشمه درس خروش بگیرم وازآسمان درس پاک زیستن
یادم باشد سنگ خیلی تنهاست ...
باید با سنگ هم لطیف رفتار کنم مبادا دل تنگش بشکند:دل شکسته:
و یادم باشد........
هرکه در این بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند!

90- چرا خدا ادم ها رو افرید؟ علمی بگم؟؟راستش دانشمندا و فیلسوفا هر کدوم یه چیزی میگن که گیج میشم...البته توی قرآن گمونم باشه هدف از آفرینش...نمیدونم!!!!!!:فکر:راستش زیاد بهش فک نکردم..

91- یکی از تفریحات دخترونه ت رو بگو! دخترونه!!!خب مشخصه دیگه همه منو میشناسن!یکم بیکار میشم آهنگ و رقص و ایروبیک...دیگه چیزی یادم نمیاد!!

92-به برابری حقوق زن و مرد واقعن اعتقاد داری؟ اصن نمیدونم چی هست!!:غش2:ولی میدونم نباید کم بیارم..:غش2:(شوخی) تو دنیای امروز که همش افراط و تفریطه نه..اصن وجود نداره..یا هست و اونقد کمرنگه که ما نمیبینیم....اگه اعتدال رو اساس کار قرار بدیم و منطقی فک کنیم هست..

93- چرا اینقدر تو حاضر جوابی؟:نیش2::نیش2:
دیگه دیگه...از مامانم بپرسین..چون بچه حاضر جواب دوس داره..میگه حرف بزن نباشی نمیتونی از حقت دفاع کنی...این دنیا هم پره از آدمای فرصت طلب..!!!البته حاضر جواب با ادب!!!!:احترام: :گل:

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
سلام مهدیس خانوم

امیدوارم که ساعات داغی رو اینجا سپری کرده :گل:

یادته تو صندلی داغم چه بلایی سرم آوردی:عصبانی: حالا بهترین فرصته برای جبران کردن و اینکه از خجالتت در بیام:بدجنس:

حالا به سوالایی که ازت میپرسم قشنگ جواب بده(plz)

110. آخرين گل كريم باقري كي بود ؟؟؟ با چه تيمي بازي داشت ؟؟

111. هدفم از سوال بالا چي بود ؟؟

112. از سوسك مي ترسي ؟؟

113. اگه مي ترسي مي دونستي همين موجود بي آزار سرشار از پروتينه و اونور دنيا مردم براي اينها جان و جيگر نذاشتن !!! حالا بازم ميترسي ؟؟

114. سگ و بيستر دوست داري يا مگس ؟؟

115.دو تا از خصوصیات خوب و دو تا هم از بداش رو بگو (نکته:اغراق ممنوع
04.gif
)

116.وقتی یکی اسکی میره رو اعصابت اینطوری:قیژژژژژژژژژژژژ هی سر کارت میذاره بعد میفهمی سرکاری بوده دوست داری به چه صورتی حذفش کنی یا حالشو بگیری؟(حذف به قرینه ی لفظی و معنوی نه هاااااااااااا
clear.gif
اون مال ادبیات دوریه دبیرستانه
clear.gif
)

117.اگه بهت یه خودکار بدن که بشه باهاش فقط یه جمله نوشت چی مینویسی؟

118.اگه روم به دیوار زبونم لال ....برم زیر تریلی 18 چرخ و هواپیما سقوط کنه روم و غیره 3 تا نقطه کسی که خیلی دوستش داری بهت بگه دیگه نمیتونی منو ببینی و فقط بتونی یه جمله بهش بگی چی میگی بهش؟

119.یه تعریف از زندگی برام بگو

120.یه دوست دارم که دوست داره با دوست تو بشه تو دوست داری که دوست من که دوست داره با دوست تو دوسته بشه دوست بشن؟

121.دختر ها خیشگل تر اند یا پسرا ؟

122.از نرم افزار شناسایی افراد اینویز استفاده می کنی یا نه ؟ خودت اینویز میشی یا نه ؟
clear.gif

123.تا حالا چن نفر رو تو یاهو سر کار گذاشتی و جوابشون رو ندادی؟

آخرین ویرایش:

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار

124.دوست هات رو بر چه اساسی انتخاب میکنی؟

125.اگر 1 میلیارد پول داشته باشی چیکار میکنی؟

126.دوست داری به کدوم شهر ایران و کدوم کشور سفر کنی؟

127..عاشقانه ترین و وحشتناکترین صحنه ای که تا حالا دیدی؟ (اگه ممکنه عکسش هم بذار پلیز )

128.دوست داری خارج از ایران زندگی کنی؟ اخه چرا؟

129.کسی که در زندگیت بیشترین الگو رو از گرفتی؟

130.توصیعت به بقیه ی بچه ها؟

131. خوشبختی رو تعریف کن برام؟

132.چه تعریفی از خدا داری؟

133.چه تعریفی از دوست داری؟

134.به دوستات کادو بدی چی میدی؟

135. چی دوست داری کادو بگیری؟

136.به نظرت مهمترین چیز تو زندگی چیه ؟

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار

137.چه روزی رو تو هفته دوس داری؟

138.کدوم عدد یک رقمی رو دوس داری؟

139.چه ماهي تو سال و دوس داري؟

140.از 7 سين كدومو بيشتر دوست داري؟!

141.چه حسی شب های مهتاب داری؟

142.نوشیدنی مورد علاقه؟

143.برا مسافرت کجا را بیشتر دوس داری ؟

144.رنگ اتاقت چه رنگیه ؟

145.کیبوردت رو بلند کن خوب حالا زیرش چی میبینی؟

146.چند بار عاشق شدي؟

147.اینو قبول داری که میگن و ثابت شده وقتی قلب یکی رو بشکنی برابر با قتل عمد اون طرفه ؟ وگناهش هم مثه اونه؟

148.به نظرت عشق بهتره یا دوس داشتن؟

149.معدل ترم قبلیت چند شد؟

150.تا حالا شده از کسی یه حرفی شنیده باشی که اصن از ذهنتون پاک نشده باشه؟؟( اگه میشه بگو)

151.اگه اسمتون مهدیس نبود دوس داشتی چی میذاشتی اسمت رو؟

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
152 - یه جمله یا یه حرف که واقعا" برات ارزش داره و تو زندگیت بکار هم میبری ؟

153 - تا چه حدی برای چیزی که میخوای تلاش میکنی ؟

154 - ادم خجالتی هستی ؟ اگه هستی چرا ؟

155- نظرت در مورد کلمه های زیر:
عشق
غرور
جدایی
تنهایی
سوسک
بستنی
دندانپزشکی
دوست

156- دوست داري به جاي كدام شخصيت تاريخي باشي ؟چرا؟

157- اگر بهت بگن هر جاي دنيا كه بخواي مي توني سفر كني كجا رو انتخاب مي كني؟ چرا؟

158- بزرگترین دروغی که تاحالا گفتي چی بوده؟

159- کوچکترین دلخوشیت تو زندگی؟

160- بزرگترین لطفی که در حقت شده؟

161- بزرگترین اتفاق زندگیت؟

162- ساز میزنی؟اگه اره چه سازی؟اگه نه چی دوست داری؟

163.قبول داری در مقابل بلایی که تو صندلی داغم آوردی من هیچ کاری نکردم؟:سوت:

164- سوالایی که ازت پرسیدم کافی هست؟ بازم هیزوم میخوای؟:سوت:

165- چه سوالی رو دوست داشتی ازت بپرسم که نپرسیدم (رودروایسی نداشته باش)

آخرین ویرایش:

kia_graphic

کاربر ويژه
ميخوام صداي جيز و ويزتو در بيارم. (جيزغاله شي ديگه ):غش2:
166- فكر ميكنين كدوم خصوصيت شما باعث جلب نظر ديگران میشود؟
167-اهل کل کل هستید؟چرا؟
168-علم بهتر است یا ثروت؟چرا؟
169-نظرتون درباره مهریه و مقدار اون چیه؟
170-پنج تا چــــرا که توی زندگيتون كه هنوز جوابي براشون پيدا نكردين.
171-به نظرشما چرا بعضي از خانومها عادت دارن سنشون رو كمتر از اون چيزي كه هست بگن؟
172-کدومش وحشتناکتره و چرا؟ سوسک، موش، گربه، سگ، مار، زنبور، عقرب، مارمولک، مگس، پشه، اژدها؟
173-كدوم يك بدتره؟
- خيانت
- طلاق
- سوختن و ساختن
- سرد شدن تو زندگی
174-كدوم يك رو بيشتر دوست داري؟
- طلا و جواهر زیاد
- خانه بزرگ و ماشن شیک
- مزارع و باغهای بزرگ و سرسبز
- کلی پول و دارائی تو بانک
175-شماره پات چنده؟ چه کفشی میپوشی؟
176-الان ساعت چنده؟ ناهار چی داشتین؟ واسه چی تو آش کشک میریزن؟ چرا تو قرمه سبزی ماهی نمیریزن؟
177-یه جوک خیلی توپ و باحال بگو...

آخرین ویرایش:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
94-اگه بهت بگن تا 12 ساعت ديگه زنده اي 10 كار مهمي كه انجام ميدي چيه؟ آقا کیا...!!!:ناراحت: زبونت لال..:نیش: ده تا بگم؟
اولش فکر میکنم اگه به کسی بدهی دارم میدم..دوم.از همه کسایی که ...حلالیت میطلبم..سوم..میرم خونه عموم و اختصاصی از زن عموی محترمه حلالیت میطلبم..چون من به ایشون خیلی لطف داشتم .:غش:

چهارم.زنگ میزنم به همه دوستام و....:ناراحت:

ششم.یه زنگ اختصاصی هم میزنم به اون چندنفری که دلمو شکستن و بهشون میگم که بخشیدمشون و ...:گریه:

هفتم.یه زنگ میزنم به اونایی که چشم دیدن منو ندارن و ...میگم خیالتون راحت مهدیس پرررر:آه: هشت..میرم مسجد یا امامزاده ی نزدیک یکی دوساعت میشینم و فکر میکنم..

نه.ماشینو میگیرم تنها میرم توخیابونا میچرخم.خیابونای خلوت...پدالو گازو میچسبونمممممم..(احتمالا اینجا داد میزنم و...اشک و...):گریه:

ده..ساعتای آخره دیگه..میام خونه..اول میام نت..باهمه دوستام خداحافظی میکنم..پیام میذارم واسشون.معذرت خواهی میکنم از اونایی که ناراحتشون کردم.شوخی ای کردم که ناراحت شدن..و یه مژده میدم به اون چند نفری که .....(دیگه دیگه) الانم که دیگه لحظه های آخره میرم پیش خونواده و آخرین شوخیا و شیرین زبونیا :شاد:و بعدش میام تنها تو اتاقم....دار فانی رو وداع میگم...:آه::گریه:!!!!!تنها باشم بهتره..جلو چشای خانواده باشم که داغون میشن و....:48: آقا کیا سوالت خیلی بد بود..خیلی..

95-اگه بخواي از 1 تا 10 به خودت نمره بدي (قيافه-اخلاق-شخصيت) نمرت چنده؟ ((( قيافه چند؟ اخلاق چند ؟ شخصيت چند ؟ )))..ظاهرم..19..18..:نیش2: اخلاق...17...شخصیت...19..اینارو باید بقیه بگن البته..!!!

96-تا حالا تو مدرسه تقلب كردي و گير افتادي ؟ اونجوری اهل تقلب نیستم ..چون بچه زرنگم..ولی یه چند باری اینقد خندیدم که همه مراقبا فهمیدن و تذکر دادن..!!!:غش2:جالب اینجاس از خنده ی من اونا هم با اخم میخندیدن..:غش2:

97- تا حالا يواشكي چيزي خوردي كه كسي نفهمه چي ميخوري؟ اوووو...تا دلتون بخواد..:غش2:مثلا خواهر زادم یه خوراکیایی نباید بخوره و واسش ضرر داره میخوام بخورم آبجیم میگه بچه نبینه...!!!اینقد حال میده یواشکی خوردن..:شاد::غش::غش::غش:

98-اولين جايي كه مسافرت رفتي كجا بود؟ فک کنم مشهد...یه ساله بودم..ناززززززی:نیش2::نیش2:

99- اگه بهت زنگ بزنن بگن برنده يه 206 مشكي شدي تو بانك (بوق ق ق ق) چي كار ميكني؟ هیچی..میرم میارمش دیگه..:غش2:بعدش میرم سیستم میذارم روش خفن..همچین خوشگل اسپورتش میکنم..اسپورت باکلاس!!:ایده:

100- پدرت رو بيشتر دوست داري يا مادرت رو؟ مامانووووووو عشقه..همه میدونن مامانم عشقمه:بغل:..با بابام راحت نیستم زیاد..کلا اخلاقامون باهم جور نیس و لجبازیم هردو!!:نیش:

kia_graphic

کاربر ويژه
178-فرض کن آینده است و الان همه چیز عالی و روبراهه ، الان دامادت رو بیشتر دوست داری یا عروست رو؟
179- با اينا جمله بساز : ايران انجمن- سواری -الاغ - پارتی - کابینت - میخ
180-شنيدم قدت كوتاهه...درست شنيدم؟؟؟
181-سیب زمینی الان کیلویی چنده ؟
182-فكر مي كني قيافه و اندام و لباس پوشيدن و شكل ظاهري و تريپ من جه جوري باشه؟
183-يه انتقاد از من بكن.انتقاد سازنده باشه ها،كوبنده باشه مي كشمت!
184-بلدی بندری برقصی؟ فکر میکنی میشه روزی برسه که با تکنولوژی نانو ریز تراشه رقص بندری مدل 3000 واسه مغز انسان بسازند؟
185-اگه صد میلیون بهت بدیم چیکار میکنی؟
186-اگه سیصد میلیون دیگه هم بهت بدیم چیکار میکنی؟
187-حالا اگه همشو ازت بگیریم بهت یه بیست و پنج تومنی بدیم چیکار میکنی؟
188-حالا اگه اون بیست و پنج تومنی رو ازت نگیریم و بهت ببخشیم چیکار میکنی؟

kia_graphic

کاربر ويژه
ديگه اينا آخراي سوالامه. جيز ويزت صداش تا اينجا مياد.:غش2:

189-یه جوک دیگه هم بگو ولی ایندفعه باید بامزه تر باشه ها اون یکی زیاد خوب نبود.
190-یکی ار دوستات داره یه ماجرایی رو واست با هیجان تعریف میکنه که وسطاش یه مقدار از آب دهنش پرت میشه تو صورتت اون موقع چیکار میکنی؟
191-این کلمات چه معنایی می دهند؟
خفن:
تیریپ:
گاگول:
دیفال:
مرتیکه اسب:
داف:
در و داف:
پنت هاوس:
هلی پاد:
جکوزی:
آب حوضی:
192-نظرت درباره طراح این سوالات چیه؟
193-چرا میگن چشه مایی داداش نمیگن گوش مایی ؟
194-اگه من یه فیلم بسازم به اسم the book of kia میری ببینی؟
195-اگه دقیقا جلو کسی که باش قرار داشتی به طور وحشتناک بخوری زمین چيكار ميكني؟!
196-یک مطلبی پایین میگم ... میتونی با صدای یک هنرپیشه بخونی ... با چه صدایی میخونی؟
پدر , پدر .بیا دستمو بگیر تا نفسی عمیق بكشم ... پدر باید را نباید كردم و نباید را باید اكنون كه در پیشگاهت قرار گرفته ام اشگ در دیدگانم جاریست و خون میفشانم ... از نقطه نقطه وجودم اه و افسوس بلند میشود و كائنات در غم و اندوه رفته اند ...
197-پول چرک کف دسته هم شد حرف؟
198-يه سوال كه دوست داشتي ازت بپرسن و نپرسيدن از خودت بپرس و جواب بده؟
199-از بين كل سوالاي پرسيده شده تا حالا كدومو بيشتر دوست داشتي؟
200-نظرت درباره این سوالاتي كه ازت پرسيدم چیه و از كدوم بيشتر خوشت اومد؟
و در پایان هرچه می خواهد دل تنگت بگو.
[/B]

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
سلام آقا امین..:قهر::قهر:

101-خوب فرق قیر با بیر باسیر یا اگه شام شبت بشه دیر نه اصلاخود گیره به لباسات نباشه حیف میشه منظورم اینکه کلا چرا باید اینا بهم ربط داشته باشن تو بگو؟...من نظری ندارم..فقط میتونم بگم شما قرصاتو نخوردی..:غش2:

102-عشق بهتر یا عادت؟ هیچکدوم..دوست داشتن..:قلب تپنده: :نیش:

103-حاضری به خاطر پول از کسی که دوست داری صرف نظر کنی؟ هه...خوبه دارین میگین کسی که دوس داری...پول مهم نیس واسه من..!!!این ثابت شده به خودم..:نیش:دوست داشتن خیلی مهمه...ما با هم میتونیم به پول هم برسیم..:شاد:

104-خوشبختی رو تو چی میبینی؟ یه زندگیه آروم...آروم که میگم منظورم پر سروصدا و اکتیوه ها...!!آروم بخاطر اینکه همه رک باشن باهم...مهربون باشن..دوست داشتنو نشون بدن به همدیگه!!!

105-دلتنگی برات چه مفهومی داره؟ .......خیلی سخته دلتنگ کسی باشی که واست مهمه...ولی نمیدونی اون یادت هست یا نه..!!!!!:گریه:

106- مسخره ترین جوکی که شنیدی چی بوده؟ یادم نیسسسسسس

107- باحالترین جوکی که شنیدی چی بوده؟ یک منبع نامعلوم..یک خبری گفت که نخواست فاش بشه!!!!! :غش2:

108-از علم کیمیا گری چه میدانی؟فیزیو توربچه یعنی چی؟ کیمیا نمیدونم والا..ولی فیزیوتور همون فیزیوتوراپیه...فرقش اینه که طرف حسابشون بچه هان...:غش2:

109-یه شعر بگو که هنوز هیچکس جز خودت نگفته باشه و این سه کلمه رو توش باشن پینه.حوض.هویج...شعر نو میگم..:نیش:..کنار حوض نشسته ای تو ای امین...و به پینه ی لباسهایت مینگری...و غرق گریه میشوی..درهمین حال خرگوشی را میبینی که درحال هویج خوردن شاد و شنگول است...!!!و تو هم خوشحال میشوی از خوشی او!!!:غش2::غش2::غش2:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
سلام مهدیس خانوم....علیک
امیدوارم که ساعات داغی رو اینجا سپری کرده :گل: ..این جمله فعلش کدومه؟؟میشه بگین؟؟:فکر:

یادته تو صندلی داغم چه بلایی سرم آوردی:عصبانی: حالا بهترین فرصته برای جبران کردن و اینکه از خجالتت در بیام:بدجنس:..آره مگه میشه یادم بره؟؟!!..خوب یادمه چقد حرص میخوردین و التماس میکردین که مهدیس بیخیال شو تورو خدا...:سوت:

حالا به سوالایی که ازت میپرسم قشنگ جواب بده(plz)...خوبه یادتونه من جملات دستوری بدمممم میاد...پلیز نمیذاشتین جواب نمیدادم..!!!!!!!:اخطار:

110. آخرين گل كريم باقري كي بود ؟؟؟ با چه تيمي بازي داشت ؟؟ زیاد اهل فوتبال نیستم..

111. هدفم از سوال بالا چي بود ؟؟ میخواستین ببینین فوتبالی هستم یا نه؟!!تعارف داشتین با من ولی من خیلی رک گفتم نه..فقط بازیایی که خیلی حساسه...میرم جلو تلویزیون جو میدم....و الکی هی تشویق میکنم..با داداشام سه تایی موج مکزیکی میریم..:شاد::نیش::غش::غش::غش::غش:

112. از سوسك مي ترسي ؟؟ ای...تقریبا...اگه خیلی پررو باشه و خیلی بیاد سمتم...آره..ولی به روی خودم نمیارم که ترسیدم..:نیش:

113. اگه مي ترسي مي دونستي همين موجود بي آزار سرشار از پروتينه و اونور دنيا مردم براي اينها جان و جيگر نذاشتن !!! حالا بازم ميترسي ؟؟ گفتم که زیاد نمیترسم..چندشممممممممم میشه..:سوت:

114. سگ و بيستر دوست داري يا مگس ؟؟ سنجاب:نیش:

115.دو تا از خصوصیات خوب و دو تا هم از بداش رو بگو (نکته:اغراق ممنوع
clear.gif
)
اینو دیگران باید بگن..خصوصیت خوب مهربون.شاد و شنگول و پر انرژی بودنم....بد..خیلی خیلی خیلی زودرنجم..زود دلم میشکنه و گریه میکنم!!!

116.وقتی یکی اسکی میره رو اعصابت اینطوری:قیژژژژژژژژژژژژ هی سر کارت میذاره بعد میفهمی سرکاری بوده دوست داری به چه صورتی حذفش کنی یا حالشو بگیری؟(حذف به قرینه ی لفظی و معنوی نه هاااااااااااا
clear.gif
اون مال ادبیات دوریه دبیرستانه
clear.gif
)...
کاری نمیکنم...میذارم بدون من خوشششششش باشه..اگه مهم بودم واسش که سرکار نمیذاشت..میذاشت؟؟!!:آه:

117.اگه بهت یه خودکار بدن که بشه باهاش فقط یه جمله نوشت چی مینویسی؟ ما ز یاران چشم یاری داشتیم....خود غلط بود آنچه ما پنداشتیم..!!:آه:

118.اگه روم به دیوار زبونم لال ....برم زیر تریلی 18 چرخ و هواپیما سقوط کنه روم و غیره 3 تا نقطه کسی که خیلی دوستش داری بهت بگه دیگه نمیتونی منو ببینی و فقط بتونی یه جمله بهش بگی چی میگی بهش؟ اولا من کسی که بدونم دوسم نداره رو دوسش ندارم...هیچوقت!!!اول باید علاقه و دوس داشتن اون بهم ثابت شه تا منم دوسش داشته باشم!!قشنگیه دوست داشتن به دوطرفه بودنشه! :سوت: دوما وقتی هم بخواد بره میگم به سلامت..!!چون با اینکارش مطمئن میشم دوسم نداشته...!

119.یه تعریف از زندگی برام بگو...بنظر من زندگی باید سراسر دوست داشتن باشه..!!!این جمله خیلی منو متحول کرد..
تنها اتاقی همیشه مرتبه و همه چیز سر جاش می مونه، که توش زندگی نکنی
اگه زندگیت گاهی آشفته میشه و هیچی سر جاش نیست، بدون هنوز زنده‌ای
اما اگه همیشه همه چی آرومه و تو همیشه خوشحالی فکری برای خودت بکن:چشمک:

120.یه دوست دارم که دوست داره با دوست تو بشه تو دوست داری که دوست من که دوست داره با دوست تو دوسته بشه دوست بشن؟ از نظر من مشکلی نیس..ولی دوستای من نامزد دارناااااااا:خونسرد::نیش2:

121.دختر ها خیشگل تر اند یا پسرا ؟ هر دو...مهمتر از ظاهر زیباییه سیرته!!که اینم هر دو...:ایده:

122.از نرم افزار شناسایی افراد اینویز استفاده می کنی یا نه ؟ خودت اینویز میشی یا نه ؟نرم افزار؟؟؟؟؟؟ خودم اینویز میشم گاهی..ولی کسی کارم داشته باشه جواب میدم..یه چند باری هم بعضیا اینویز بودن ولی من حس کردم که هست!!و متوجه شدم که هست..:خنده2:
clear.gif

123.تا حالا چن نفر رو تو یاهو سر کار گذاشتی و جوابشون رو ندادی؟ یادم نیس...قبلا چند باری سرکار گذاشتم...

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
124.دوست هات رو بر چه اساسی انتخاب میکنی؟ مث خودم باشن یه جورایی..متین... کلا از دخترای سبک و لوس خوشم نمیاد..سمتشون نمیرم..

125.اگر 1 میلیارد پول داشته باشی چیکار میکنی؟ یه ماشین خوشل موشل میخرم...بعدش یه شرکت تاسیس میکنم خودمم که مدیرشم..:شاد:البته گمونم یه مقدار پول کم باشه میشه یه دومیلیارد دیگه بذارین روش؟آخه خونه هم باید بخرم..یه آپارتمان نقلی لااقل..!!!:سوت:

126.دوست داری به کدوم شهر ایران و کدوم کشور سفر کنی؟ شیراززززززززز....:ناراحت: آخرشم من آرزو به دل می مونم شیراز نمیرم..حالا از من گفتن..!!!کشور ایتالیاااااااااااا...:شاد:

127..عاشقانه ترین و وحشتناکترین صحنه ای که تا حالا دیدی؟ (اگه ممکنه عکسش هم بذار پلیز )

12f5c_1961.jpg

عاشقونه....:سوت:

83284074258576799218.jpg

58769551628212959554.jpg

128.دوست داری خارج از ایران زندگی کنی؟ اخه چرا؟ نه اصلا...واسه سفر آره..ولی زندگی نه..چون فرهنگشون به ما نمیخوره..

129.کسی که در زندگیت بیشترین الگو رو از گرفتی؟ آبجیم...واقعا درس خوندن تو شرایط اون زمان مث الان نبود..توفامیل هم کسی دخترو نمیذاشت بره شهر دیگه دانشگاه..ولی آبجیم اینقد خوند و تلاش کرد که بابام نتونست چیزی بگه..البته بابام منطقیه تو این موارد!!!:بله:

130.توصیعت به بقیه ی بچه ها؟ توصیت!!!:سوت:من یه عضو کوچیکم چی بگم خب؟همیشه یاد خدا باشن..زود به خودشون مغرور نشن..هر چی داریم لطف خداست که اگه بخواد میتونه یه روزی همشو ازمون بگیره.. دومین توصیه اینه که وقتی یه هدفی واسه خودشون قرار میدن همش بهش فکر کنن..و ایمان داشته باشن که بهش میرسن..:بله:

131. خوشبختی رو تعریف کن برام؟ یه دل خوش.کنار کسایی که دوسشون داریم باشیم..آرامش..کینه نداشتن...یه دل مهربون..ساده..یه دل دریایی داشتن...دوست داشتن همه..!!!!

132.چه تعریفی از خدا داری؟...بهترین دوست...بهترین حامی..!!!!حتی وقتی فکرشو هم نمیکنیم هوامونو داره..خیلی چاکریم خدا...:نیش:

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا

زمانی که هراس مرگ می دزدد سکوتت را
یکی همچون نسیم دشت می گوید:
کنارت هستم ای "تنها"
و دل آرام میگیرد.

133.چه تعریفی از دوست داری؟.....دوست...نمیدونم..

134.به دوستات کادو بدی چی میدی؟ عروسک...تزیینی واسه اتاقشون..کلا دکوری های تزئینی...بدلیجات..

135. چی دوست داری کادو بگیری؟ بدلیجات...عاشقشم...عروسک و وسایل فانتزی کلا...ادکلن..

136.به نظرت مهمترین چیز تو زندگی چیه ؟ دوست داشششششششتن...:قلب::نیش:

آخرین ویرایش:

kia_graphic

کاربر ويژه
سلام...
سوال 94 چرا پنجم نداشت؟:تعجب::تعجب::تعجب:
سوال 95 هم از نمره 10 بود. چطور از 20 حساب كردي آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:قاطی::حرص::قاطی:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
آقا کیا 5 نداررررره؟؟؟:فکر: خب حتما نباید میدیدین خب...:نیش: نیمه ی پر لیوانو ببینین همیشه..9 تای دیگه هست!!!!!!:سوت:

از بیست حساب کردم چون من نمره هام کلا زیر ده نیس...همیشه بالای ده.....(البته دانشگاه یه چندتایی...):غش2:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز

:گل: :گل: :گل:

137.چه روزی رو تو هفته دوس داری؟ چهارشنبه...

138.کدوم عدد یک رقمی رو دوس داری؟ فقططططططططط 8 :نیش:

139.چه ماهي تو سال و دوس داري؟ اردیبهشت و تیر

140.از 7 سين كدومو بيشتر دوست داري؟! سوییچ...:غش2: (شوخی)....سکه ...:نیش:

141.چه حسی شب های مهتاب داری؟ من شبای بارونی رو خییییلی دوس دارم!!!!!:سوت:

142.نوشیدنی مورد علاقه؟ ایستک لیمویی...هلویی..!!!!!:شاد:

143.برا مسافرت کجا را بیشتر دوس داری ؟ شیرازززززززززززززز.....:آه:

144.رنگ اتاقت چه رنگیه ؟ صورتی...سقفش این رنگی..:نیش: البته من دوس داشتم سقف اتاقم مشکی باشه و با اسپری ستاره بکشم روی سقف....ولی با مخالفت شدید پدر مواجه شد...:دل شکسته:

145.کیبوردت رو بلند کن خوب حالا زیرش چی میبینی؟ هیچی..میزه دیگه..!!!هیچی زیرش نیس...:نیش:

146.چند بار عاشق شدي؟ هیچ بار....یعنی چی ؟؟؟؟؟؟مگه عاشق شدن پلک زدنه که میگین چند بار؟؟از قدیم گفتن کافر همه را بوووووووق پندارد؟؟؟:نیش: :تنبیه: درضمن من عاشق نمیشم..به یه نفر علاقه مند میشم.. اونم وقتی مطمئن باشم همچین حسی رو طرف مقابلم داره...!!!یک بار برای همیشه...:بله:

147.اینو قبول داری که میگن و ثابت شده وقتی قلب یکی رو بشکنی برابر با قتل عمد اون طرفه ؟ وگناهش هم مثه اونه؟ اگه عمدی باشه آره..دل شکستن خیلی بده......خییییییییییییلی..کسی که دلش میشکنه..اونم از کسی که اصن انتظارشو نداشته و توقعش خیلی بیشتر بوده انگاری واسه چند روز تو این دنیا نیس..یه غم بزرگی تو دلشه..همش آه میکشه..خودشو بین مردم غریبه میبینه!!!:گریه: :آه: اینا چیز کمی نیس....گناهشو نمیدونم الهیات که نخوندم:نیش:..

148.به نظرت عشق بهتره یا دوس داشتن؟ دوست داشتن..
11.gif
.چون عاقلانه تره..!!!عشق یه جور دیوونه بازیه..یعنی عاشق واسه رسیدن به معشوق حاضره هرکاری بکنه،حتی کار غیرعاقلانه!!!...اما دوست داشتن یه علاقست که عاقلانه و با درنظر گرفتن جوانبه..بنظر من اینجوریه البته...همه میخوان این فکرمو عوض کنن ولی نمیشه...شماهم اصرار نکنین!!!!:خنده2::نیش2:

149.معدل ترم قبلیت چند شد؟ بیست واحد مجاز شدم دیگه!!!مشروط نشدم..:نیش:

150.تا حالا شده از کسی یه حرفی شنیده باشی که اصن از ذهنتون پاک نشده باشه؟؟( اگه میشه بگو)...آره..ولی فعلا یادم نیس...!!!!

151.اگه اسمتون مهدیس نبود دوس داشتی چی میذاشتی اسمت رو؟ سما...البته الانم سماجون صدام میکنن...!!!!!!:احترام:

South Boy

متخصص بخش فوتبال
137.سلام جنوب امدی؟
138.بهترین شهر جنوب؟
139.بندر عباس چطور امدی؟
140.نظرت درباره بندر؟
141.منو میشناسی:نیش:؟
142.بهترین جاهای بندر؟
143.دوس داشتی بغیر از شهرت تو کدوم شهر بودی؟
144.فعلا با اجازه:بای:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز

152 - یه جمله یا یه حرف که واقعا" برات ارزش داره و تو زندگیت بکار هم میبری ؟ زود قضاوت نککککککککککن...!!!نیمه ی پر لیوانو ببین!!!

153 - تا چه حدی برای چیزی که میخوای تلاش میکنی ؟ تا جایی که بتونم...وقتی واقعا کاریو بخوام انجام بدم و هدفم قرارش بدم خییییییییلی تلاش میکنم..البته شاید وسطای راه یکم حرکتم کند شه!!!ولی دوباره به خودم میام و سرعتو بیشتر میکنم!!!:نیش2:

154 - ادم خجالتی هستی ؟ اگه هستی چرا ؟ آخه اینم شد سوال؟؟!!!!!!!!!!:مشکوک: خجالتی نیستم..و نمیخوام باشم..خیلی رک حرفمو میگم و راحتم!!!(البته محتاطانه عمل میکنم):بله::نیش:

155- نظرت در مورد کلمه های زیر: (پلیزو جا گذاشتینا.....):مشکوک:

عشق.....یه چیزی مث کشک و دوغه!!

غرور.....مثبتش خوبه...!!!چون باعث عزت نفس و شخصیت میشه!!ولی زیادش واسه آدماییه که میخوان یه جوری ضعفاشونو بپوشونن...!!!!!:نه:

جدایی..گاهی جداییه ما آدما از هم ساده تر از اونه که حتی فکرشو بکنیم!!!!!!:آه: با یه خداحافظ...!!

تنهایی...خیلی سخخخخخته..!!حس بدیه...مث خوره میفته به جون آدم!!

سوسک...چندشششششششش...

بستنی...زعفرووووونی...سنتی :شاد:

دندانپزشکی...ایییییییییی....نه...!!!:نه::حالت تهوووووع:

دوست....واقعیش خویه...دوتا واقعی و با معرفتش می ارزه به صدتا دوست ظاهری....!!!!!:آه:

156- دوست داري به جاي كدام شخصيت تاريخي باشي ؟چرا؟ فکر نکردم بهش تا حالا...:فکر:

157- اگر بهت بگن هر جاي دنيا كه بخواي مي توني سفر كني كجا رو انتخاب مي كني؟ چرا؟ اول شیراز!!!:سوت: تا حالا نشده برم خب دوس دارم چرا نداره که!!بعدش ایتالیا...ونیزو خیلی دوس دارم...:نیش:

158- بزرگترین دروغی که تاحالا گفتي چی بوده؟:فکر::فکر:خب من خیلی راحتم..وقتی میتونم حرفمو بگم چرا دروغ؟؟!!!ا چند روز پیش یه نفر فلش مموریمو میخواست منم میخواستم عکسامو از سیستم بردارم بذارم توی فلش...بهش گفتم عکسام تو فلشه..شخصیه!!!!!!با اینکه عکسام هنوز تو فلش نبود!!:سوت:بخاطر اینکه زیاد امانت دار نیس!!!:نیش:((( اینجا مصلحت ایجاب میکنه..البته دروغم نبود!!))):نیش2:

159- کوچکترین دلخوشیت تو زندگی؟ کسایی که اطرافمن معرفت داشته باشن...فراموشکار نباشن..حداقل اونقدی که من معرفت دارم معرفت نشون بدن!!!!!:آه:

160- بزرگترین لطفی که در حقت شده؟:فکر: یه بار یه جریانی واسم پیش اومد که بعد چند وقت که مجبورشدم، با داداشم در میون گذاشتم..داداشم خییییییلی لطف کرد..و جریانو فیصله داد..واقعا هم خوب تمومش کرد!!:سوت:اصلا هم به روم نیاورد ..با اینکه منم اشتباه کرده بودم...اشتباهم این بود که زودتر چیزی نگفته بودم...!!!کنجکاوی دارین دق میکنین:غش2:(یه مزاحمتایی بود از طرف یه آشنا....):اخطار:

161- بزرگترین اتفاق زندگیت؟.....زندگیه خودم؟؟فعلا که اتفاق خاصی نیفتاده در کل...:فکر:

162- ساز میزنی؟اگه اره چه سازی؟اگه نه چی دوست داری؟ مدرسه میرفتیم روی میز میزدم..ساز دهنی داشتم بچگیام.:غش2: ...ولی ویلن و پیانو خییییلی دوس دارم و تو برنامم هست..فعلا که تمرکز رو درسه..!!!:ایده::ایده:

163.قبول داری در مقابل بلایی که تو صندلی داغم آوردی من هیچ کاری نکردم؟:سوت: بله......کاملا...باز یاد اون التماسا افتادم...چقد زود گذشتا..:سوت::نیش:

164- سوالایی که ازت پرسیدم کافی هست؟ بازم هیزوم میخوای؟:سوت: الان که هوا داره سرد میشه..!!!:نیش2::خونسرد::خونسرد::خونسرد:

165- چه سوالی رو دوست داشتی ازت بپرسم که نپرسیدم (رودروایسی نداشته باش)... چه سوالی؟؟؟!!!!!!؟خب معلومه...یه سوال که تکراری نباشه..اینا اکثرا سوالای خودم بود..کپی پیست کردین دیگه!!!!!!!یکم خلاقیت نداشتین!!!:تعجب:

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
صندلي داغ زيباروي عزيز طولاني شد...
دوستان ديگر اجازه سوال پرسيدن نداريد و مهديس سوالات باقي مانده رو جواب ميدن...
در صورت مشاهده سوالات بعد از پستي كه زدم حذف ميشه...
از دوستان عزيزي كه با سوالات خودشون اين صندلي داغ رو گرم كردند... ممنون...
خسته نباشي مهديس جان...

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز

خب دوباره سوالای آقا کیا...:احترام::گل:
ميخوام صداي جيز و ويزتو در بيارم. (جيزغاله شي ديگه ):غش2:....شاخ تر از شما اومدن شاخشونو شکستم آقا کیا.اونا کلی برنامه ریزی کرده بودن مثلا:غش2:..شما که جای خود داری..!!!!:نیش2:

166- فكر ميكنين كدوم خصوصيت شما باعث جلب نظر ديگران میشود؟ فک کنم شوخی و خنده هام و رک بودنم تو جمع!!همین خصوصیت کار دستم میده اکثرا :نیش2:و داداشم همیشه بهم میگه مهدیس یادت باشه زبان سرخ سر سبز میدهد بر باد!!!!

167-اهل کل کل هستید؟چرا؟ بله...اگه بحث جدی باشه وقتی میبینم طرف داره حرف غیر منطقی میگه بدجوری عصبی میشم و تا حرفمو اثبات نکنم ول کن نیستم:غش2:بابام چند بار گفته مهدیس تسلیم..:شاد: !!!اگرم شوخی باشه شوخی شوخی کل کل میکنم و زود کم نمیارم.:شاد:.اگه ببینم طرف داره از حد میگذرونه اینجوری :اخطار:

168-علم بهتر است یا ثروت؟چرا؟ هردو...نمیتونم یکیو انتخاب کنم..:نه:.یه آدم ثروتمند و بدون تحصیلات ببخشیدا از نظر من شعور نداره...الان از راه علم نمیشه زیاد ثروت داشت متاسفانه ولی از ثروت میشه به علم رسید البته اگه علم واقعی باشه نه مدرک الکی!!!در کل علم و اطلاعات رو ترجیح میدم..:بله:

169-نظرتون درباره مهریه و مقدار اون چیه؟ نظرم خوبه...کی داده کی گرفته؟؟!!!:غش2:حواسم نبود من نباید اینو بگم!!:غش2: اصن خیلی ها مهریه دادن...خیلی ها هم گرفتن:غش2:فقط میتونم بگم خوشبختی نمیاره..و ملاک ارزش دختر نیس!!!:نه:بعضیا زیاد میذارن که شوهرشون جرات نکنه اسم طلاق بیاره بخاطر ترس از مهریه.:قاطی:.اگه اسم مردی روی زنش باشه ولی هیچ مهر و محبتی نباشه بینشون خوبه؟؟:نه: اون زندگی زجر آوره..از این طرز فکر خوشم نمیاد اصن...خیلی کم باشه هم درست نیس...بنظرم تعادل خوبه...و اینکه خانوما هم اینقد بی بخار نباشن..هر ماه یه سکه از مهرشونو بگیرن..:غش2:وای که چه حالی میده..یهو به آقاهه بگه یه سکه بده:غش2:

170-پنج تا چــــرا که توی زندگيتون كه هنوز جوابي براشون پيدا نكردين.چرا اسمم اینه؟؟؟:نیش: چرا نمیشه خدارو لمس کرد؟؟چرا بعضی وقتا دلمون بدجوووووووری میگیره...؟؟؟چرا آدما قدر با هم بودنو نمیدونن؟؟چرا آدما فراموشکارن؟؟چرا آدما اینقد حرص و طمع دارن و بخاطر همین حرص حاضرن تو روی هم وایستن و حتی آدم بکشن؟؟:52:

(چرا خورشید میتابه؟؟چرا میچرخه زمین؟؟عشق من بگو چرا تو فقط بگو همین:غش2:)بیشتر گفتم که جبران اون سوالای قبلی شه آقا کیا..:غش2:

171-به نظرشما چرا بعضي از خانومها عادت دارن سنشون رو كمتر از اون چيزي كه هست بگن؟ نمیدونم والا...که بنظر جوون بیان ولی نمیدونن جوونی به عدد سن نیس...به دل جوون داشتن...به خنده رو بودنه...شاد بودنه :شاد:

172-کدومش وحشتناکتره و چرا؟ سوسک، موش، گربه، سگ، مار، زنبور، عقرب، مارمولک، مگس، پشه، اژدها؟ موش.....ایششششششششش....:نه:

173-كدوم يك بدتره؟ سرد شدن تو زندگی...:آه: اکثرا سرد شدن باعث میشه خیانت اتفاق بیفته..که ادامش یا طلاقه یا سوختن و ساختن..واسه یه آدم هیچ چیز بدتر از این نیس که سرد شدن و بی توجهی طرف مقابلشو ببینه!!نمیگم واسه خانوما سخته ..چون میدونم واسه آقایون هم خیلی سخته!!
- خيانت
- طلاق
- سوختن و ساختن
- سرد شدن تو زندگی

174-كدوم يك رو بيشتر دوست داري؟ گزینه ی دو و سه!!!:نیش:
- طلا و جواهر زیاد
- خانه بزرگ و ماشن شیک
- مزارع و باغهای بزرگ و سرسبز
- کلی پول و دارائی تو بانک

175-شماره پات چنده؟ چه کفشی میپوشی؟ 38....39..اکثرا کتونی و اسپورت...ولی خب مجلسی هم واسه مهمونی دیگه:سوت:

176-الان ساعت چنده؟ ناهار چی داشتین؟ واسه چی تو آش کشک میریزن؟ چرا تو قرمه سبزی ماهی نمیریزن؟ الان ساعت 6:50 عصر ...منم دلم اساسی گرفته...:آه:ناهار ماکارونی داشتیم.:آه: ما توی آش کشک نمیریزیم...:نه: ما روی آش کشک میریزیم...:شاد: تو قورمه سبزی ماهی؟؟شما خودت یه بار امتحان کن ببین میشه خورد؟اگه میشه بگو ما هم بریزیم..:نیش:

177-یه جوک خیلی توپ و باحال بگو... (دستوری بوداااااااااا.....) ولی میگم بچه ها بخندن...:شاد:
معنی چراغ زرد راهنما در دنیا : از سرعت خود بکاهید و آماده توقف شوید!
معنی چراغ زرد راهنما در ایران : بدو گاز بده تا قرمز نشده رد بشیم!:غش2:
اولین سوال دخترا در شروع ترم : استاد منابع امتحانی چیا هست؟
اولین سوال پسرا از استاد : استاد نه و نیم رو ده میدین؟:شاد::غش:
بچه به باباش میگه چطور هواپیمای به این بزرگی رو میدزدند؟ باباش میگه میزارن بره بالا وقتی کوچیک شد می دزدنش.:غش: :غش::غش:

یارو خسیس تصادف کرده بود وسط خیابون نشسته بود میزد تو سرش می گفت ماشینم داغون شد! بدبخت شدم خاک تو سر شدم...افسر رفت بهش گفت بدبخت اینقد حرص ماشینتو میزنی نفهمدی دست چپت از مچ قطع شده...یارو یه نگاه به دستش کرد گفت:یاحضرت عباس ساعتم......!:غش2::غش:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا