• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

يواخيم لوو: به زودي با بالاک صحبت مي کنم

ahmadfononi

معاونت انجمن
يواخيم لوو، سرمربي تيم ملي آلمان، اعلام کرد به زودي در مورد استفاده از ميشائيل بالاک در رقابت هاي سال آينده يورو 2012 تصميم گيري خواهد کرد.

00023452.jpg

این هافبک باتجربه لورکوزن آخرین بار پیش از جام جهانی 2010 در دیدار دوستانه تیم ملی آلمان مقابل آرژانتین برای این تیم به میدان رفت. او به دلیل مصدومیت نتوانست در رقابت های جام جهانی بازی کند.
لوو در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" ما مدت هاست که با هم صحبت نکردیم. اما به زودی این اتفاق رخ خواهد داد. همه علاقه دارند که این مسئله به زودی حل شود."
لوو همچنین در مورد سال پیش رو گفت:" من می خواهم از شش ماه آینده برای انجام تجربیات بیشتر استفاده کنم. ما تیم قدرتمندی داریم.
بازیکنانی مانند پر مرتساکر، فیلیپ لام، باستین شواین اشتایگر، لوکاس پودولسکی و میرو کلوزه در چند سال اخیر بازیکنان کلیدی ما بوده اند. در سال اخیر نیز مسوت اوزیل، سامی خدیرا، توماس مولر و ماریو گومز به تیم اضافه شده اند.
با این وجود من معتقدم در یک سال اخیر تغییرات زیادی می تواند در تیم ملی رخ دهد و من اعتقادی به این ندارم که ترکیب اصلی یورو 2012 باید شش ماه قبل از مسابقات مشخص شود."
آلمان با 7 پیروزی از 7 بازی، در صدر گروه اول رقابت های مقدماتی یورو 2012 قرار دارد و تقریبا صعودش به این رقابت ها قطعی شده است.

بالا