Miss zahra
متخصص بخش تکنولوژی
مواد اولیه :
روغن زیتون =چهار قاشق غذاخوری
سیر =سه حبه
گوجهفرنگی خردشده =۴۰۰ گرم
فلفل قرمز =۱/۴ قاشق چایخوری
آویشن= یک قاشق چایخوری
پاستا پنه= ۳۵۰ گرم
پنیر پارمزان رندهشده= ۲۵ گرم یا یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل= به میزان لازم
طرز تهیه:
پاستا را در آب در حال جوش ریخته و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید. برای تهیه سس، در ظرفی روغن ریخته و سیر را تفت دهید و گوجهفرنگی و بقیه مواد را اضافه کنید. وقتی سس آماده شد. (زمانی سس آماده است که گوجهفرنگیها پخته و له شده و سس غلیظ شود) پاستا را آبکش کرده با سس مخلوط کنید تا پاستا کاملا آغشته به سس شود. سپس در ظرف دلخواه سرو نمایید
روغن زیتون =چهار قاشق غذاخوری
سیر =سه حبه
گوجهفرنگی خردشده =۴۰۰ گرم
فلفل قرمز =۱/۴ قاشق چایخوری
آویشن= یک قاشق چایخوری
پاستا پنه= ۳۵۰ گرم
پنیر پارمزان رندهشده= ۲۵ گرم یا یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل= به میزان لازم
طرز تهیه:
پاستا را در آب در حال جوش ریخته و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید. برای تهیه سس، در ظرفی روغن ریخته و سیر را تفت دهید و گوجهفرنگی و بقیه مواد را اضافه کنید. وقتی سس آماده شد. (زمانی سس آماده است که گوجهفرنگیها پخته و له شده و سس غلیظ شود) پاستا را آبکش کرده با سس مخلوط کنید تا پاستا کاملا آغشته به سس شود. سپس در ظرف دلخواه سرو نمایید