• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پاور ویندوز روی ماشین‌های قدیمی؟ واقعاً جواب می‌ده یا فقط تبلیغه؟

technology120

New member
❗🚗
بچه‌ها یه سوال جدی دارم؛ کسی تا حالا تجربه نصب پاور ویندوز روی ماشین‌های قدیمی مثل پراید، پژو، پیکان یا حتی مزدا رو داشته؟!
همه جا می‌گن که نصبش ممکنه، ولی از اون طرف بعضیا می‌گن سیم‌کشی این ماشینا نمی‌کشه یا درهاش فضای کافی برای موتور نداره!

من تو مقاله‌ای که تو سایت اینصب دیدم نوشته بودن با یه بررسی ساده روی سیستم برق و درب ماشین، خیلی راحت میشه خرید پاور ویندوز رو انجام داد و حتی روی ماشین قدیمی هم نصب کرد. خلاصه همش برمی‌گرده به اینکه برق ماشین سالم باشه و در هم فضای کافی داشته باشه.
ولی سوال اصلی من اینه که واقعاً ارزش داره این هزینه رو کنیم؟ یا دردسرش بیشتر از راحتیشه؟

به‌نظرتون اگه سیم‌کشی ماشین قدیمی ضعیف باشه، تقویتش کار آسونیه یا باید کلی خرج اضافی کرد؟ کسی این مراحل نصب رو رفته؟
خوشحال می‌شم هرکسی تجربه‌ای تو این زمینه داره، همین‌جا بگه. مخصوصاً اونایی که بعد از نصب دچار مشکل شدن یا برعکس، ازش راضی بودن.

📌 پ.ن: اگه قراره شیشه ماشین فقط با یه دکمه بالا پایین بره و دیگه دستت از دستگیره کنده نشه، به‌نظرم ارزش داره یه بار برای همیشه راحت شی 😅

بالا