• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پتاژ سیب زمینی

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
طرز پخت پتاژ سیب زمینی


* سیب زمینی 500 گرم
* آب گوشت 4 فنجان
* پیاز داغ عسلی 3 قاشق سوپخوری
* كرفس خرد شده 2 قاشق سوپخوری
* كره قدری
* فلفل قدری
* نمك قدری

طرز تهیه :

نیم كیلو سیب زمینی پخته را از صافی رد میكنیم و یك لیتر آب گوشت با آن مخلوط می نمائیم و دو سه قاشق پیاز سرخ كرده و دو سه قاشق كرفس خرد شده داخل این پتاژ میریزیم و بعد از دو سه جوش برمیداریم و كمی كره به آن اضافه میكنیم .
 
بالا