معصومه بانو
متخصص بخش خانه و خانواده
طرز پخت پتاژ سیب زمینی
* سیب زمینی 500 گرم
* آب گوشت 4 فنجان
* پیاز داغ عسلی 3 قاشق سوپخوری
* كرفس خرد شده 2 قاشق سوپخوری
* كره قدری
* فلفل قدری
* نمك قدری
طرز تهیه :
نیم كیلو سیب زمینی پخته را از صافی رد میكنیم و یك لیتر آب گوشت با آن مخلوط می نمائیم و دو سه قاشق پیاز سرخ كرده و دو سه قاشق كرفس خرد شده داخل این پتاژ میریزیم و بعد از دو سه جوش برمیداریم و كمی كره به آن اضافه میكنیم .
* سیب زمینی 500 گرم
* آب گوشت 4 فنجان
* پیاز داغ عسلی 3 قاشق سوپخوری
* كرفس خرد شده 2 قاشق سوپخوری
* كره قدری
* فلفل قدری
* نمك قدری
طرز تهیه :
نیم كیلو سیب زمینی پخته را از صافی رد میكنیم و یك لیتر آب گوشت با آن مخلوط می نمائیم و دو سه قاشق پیاز سرخ كرده و دو سه قاشق كرفس خرد شده داخل این پتاژ میریزیم و بعد از دو سه جوش برمیداریم و كمی كره به آن اضافه میكنیم .