پانته آ
متخصص بخش
مواد لازم برای
برنج 1000 گرم
باقلا 750 گرم
پیاز 4 عدد
روغن 200 گرم
زردچوبه 3 قاشق مرباخوری
کشمش 250 گرم
روش تهیه :
پیاز را خرد کرده با روغن سرخ میکنیم تا طلائی شود زردچوبه را در آن یک تفت میدهیم 4 تا 5 لیوان آب در آن میریزیم باقلا را تمیز کرده میشوئیم و داخل ظرف پیاز میریزیم و یک قاشق سوپخوری نمک بآن اضافه مینمائیم میگذاریم باقلا نیمه پز شود برنج را می شوئیم با 4 تا 5 لیوان آب مخلوط باقلا مینمائیم بهم میزنیم و حرارت را ملایم میکنیم تا برنج و باقلا بپزد و آب آن تبخیر شود در صورت مصرف کشمش آنرا میشوئیم و وسط [h=3]پلو را باز میکنیم و لای آن میگذاریم و در حدود یکساعت باید با حرارت ملایم یا در فر دم بکشد در صورت دم کردن در فر حرارت 350 درجه است ، موقع کشیدن کشمش را با کفگیر بر میداریم [h=3]پلو را در دیس میکشیم و بعد کشمش را روی ان میریزیم و روغن داغ کرده روی آن میدهیم - ممکن است چند عدد [h=3]تخم مرغ نیمرو نیز روی [h=3]پلو بچینیم .در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 6 تا 8 نفر کافیست
