• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پرتاب ماهواره‌ای برای شناسایی سیاره های ابر زمین

parisa

متخصص بخش
سازمان فضایی اروپا در سال 2017 ماهواره ای برای مطالعه سیاره‌های ابر زمین و سایر سیاره های بزرگ که درحال حرکت دور ستاره های نزدیک بوده، پرتاب خواهد کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر، براساس اعلام مقامات سازمان فضایی اروپا، ماهواره "توصیف ویژگیهای سیاره های خارج منظومه های شمسی " که به طور مخفف از آن با عنوان "کئوپس" یاد می شود دور مدار زمین با ارتفاع 800 کیلومتری حرکت می کند و سیاره های جدید خارج منظومه شمسی را جستجو می کند که نزدیک ستاره های روشن اطراف حرکت می کنند.
آلوارو گیمنز کانت مدیر بخش اکتشاف علمی و رباتی سازمان فضایی اروپا طی بیانیه ای اظهار داشت: این ماهواره با تمرکز بر ستاره های میزبان فرا منظومه شمسی می تواند مطالعات تطبیقی از سیارات با زمین انجام دهد و این مطالعات از چنان دقتی برخوردار خواهد بود که از روی زمین امکان پذیر نیست.
878948_orig.jpg
بررسیهای بسیار دقیق ماهواه کئوپس به دانشمندان کمک می کند که عبور سیاره ای را از مقابل یک ستاره تشخیص دهند. این مشاهدات می تواند ظرفیت اندازه گیری های دقیقی برای سیارات خارج از منظومه شمسی فراهم کند و سرنخهایی درباره ساختار داخلی آنها ارائه کند.
مقامات سازمان فضایی اروپا اظهار داشتند که این مأموریت حدود 3 سال و نیم ادامه دارد و با هدف بهبود درک آنها از شکل گیری سیاره های بیگانه سیاره های ابر زمین و سیاره های هم اندازه نپتون اجرایی می شود.
این مأموریت با هدف شناسایی سیاره هایی با اتمسفرهای قابل توجه انجام می شود.
این مأموریت از 26 پیشنهاد مختلف از سوی سازمان فضایی اروپا در طرح مأموریتهای کوچک در ماه مارس انتخاب شده است. این نخستین برنامه علمی کلاس جدید برای مأموریتهای فضایی سازمان فضایی اروپا است.
از سال 1992 تاکنون ستاره شناسان بیش از 800 سیاره بیگانه را با روشهای مختلف و استفاده از تلسکوپهای زمینی و فضایی شناسایی کرده اند.
 
بالا