دختر مهتاب
متخصص بخش آموزش خیاطی
پلوي جوانه ماش
مواد لازم : برای ۲ الی ۳ نفر
برنج / ۲ پيمانه
قيمه سينه مرغ / ۲ پيمانه
جوانه ماش / ۴ پيمانه
پياز سزخ شده / ۳ الي ۴ قاشق غذا خوري
آب / ۵/۳ پيمانه
روغن زيتون/ ۲ قاشق غذا خوري
نمك / قدري
زعفران دم كرده / به مقدار لازم
دارچين / ۱ قطعه
برگ بو / ۲ عدد
زنجبيل / يک قطعه
طرز تهيه :
قبلاً طرز تهيه جوانه ماش را برايتان نوشته بودم به همان روش جوانه را آماده كنيد و یا به صورت آماده از بازار تهیه کنید.
برنج را شسته ويك ساعت قبل از پخت آب و نمك رويش بريزيد تا خيس بخورد .
گوشت قيمه سينه مرغ را با دارچين و زنجبيل و برگ بو و يك عدد پياز رنده شده و نمك و زردچوبه با كمي روغن تفت دهيد
و بعد رويش آب بريزيد و بگذاريد بپزد اين گوشت ظرف نيم ساعت پخته ميشودوصبر كنيد تا آب آن هم كاملاً تبخير شود
تا گوشت خوشمزه شود بعد از پخت برگ بو و دارچين و زنجبيل را دور بيندازيد .
برنج را با آب و روغن زيتون و زعفران در پلو پز بريزيد و بعد از اينكه آبش جمع شد .
برنج را در سيني بريزيد و كف پلوپز را اگر دوست داشتيد كمي روغن بريزيد و نان و يا سيب زميني بچينيد
سپس از برنج يك كفگير در قابلمه پلوپز ريخته و روي آن يك لايه جوانه ماش و بعد يك لايه گوشت بريزيد ودوباره همين كار را تكرا كنيد
تا تمامي مواد را در فابلمه بريزيد و بعد پلوپز را مجدداً به برق زده و فرصت دهيد پلو دم بكشد
وقتي دم كشيد در هنگام كشيدن پلو لا به لاي آنرا پياز سرخ شده بريزيد .
تغییرات شیمیایی كه در دانه ها در حین جوانه زدن رخ می دهد باعث می شود املاح و ویتامین های آن افزایش یابد.
به طور كلی در فرایند جوانه زدن ویتامین ها، املاح و پروتئین به مقدار زیادی افزایش می یابد ولی كالری و كربوهیدرات كاهش می یابد.
منبع : ashpazierangin.ne
طرز تهیه جوانه
...محبت زیادی همیشه آدمها را خراب میکند...

برنج / ۲ پيمانه
قيمه سينه مرغ / ۲ پيمانه
جوانه ماش / ۴ پيمانه
پياز سزخ شده / ۳ الي ۴ قاشق غذا خوري
آب / ۵/۳ پيمانه
روغن زيتون/ ۲ قاشق غذا خوري
نمك / قدري
زعفران دم كرده / به مقدار لازم
دارچين / ۱ قطعه
برگ بو / ۲ عدد
زنجبيل / يک قطعه
طرز تهيه :
قبلاً طرز تهيه جوانه ماش را برايتان نوشته بودم به همان روش جوانه را آماده كنيد و یا به صورت آماده از بازار تهیه کنید.
برنج را شسته ويك ساعت قبل از پخت آب و نمك رويش بريزيد تا خيس بخورد .
گوشت قيمه سينه مرغ را با دارچين و زنجبيل و برگ بو و يك عدد پياز رنده شده و نمك و زردچوبه با كمي روغن تفت دهيد
و بعد رويش آب بريزيد و بگذاريد بپزد اين گوشت ظرف نيم ساعت پخته ميشودوصبر كنيد تا آب آن هم كاملاً تبخير شود
تا گوشت خوشمزه شود بعد از پخت برگ بو و دارچين و زنجبيل را دور بيندازيد .
برنج را با آب و روغن زيتون و زعفران در پلو پز بريزيد و بعد از اينكه آبش جمع شد .
برنج را در سيني بريزيد و كف پلوپز را اگر دوست داشتيد كمي روغن بريزيد و نان و يا سيب زميني بچينيد
سپس از برنج يك كفگير در قابلمه پلوپز ريخته و روي آن يك لايه جوانه ماش و بعد يك لايه گوشت بريزيد ودوباره همين كار را تكرا كنيد
تا تمامي مواد را در فابلمه بريزيد و بعد پلوپز را مجدداً به برق زده و فرصت دهيد پلو دم بكشد
وقتي دم كشيد در هنگام كشيدن پلو لا به لاي آنرا پياز سرخ شده بريزيد .
تغییرات شیمیایی كه در دانه ها در حین جوانه زدن رخ می دهد باعث می شود املاح و ویتامین های آن افزایش یابد.
به طور كلی در فرایند جوانه زدن ویتامین ها، املاح و پروتئین به مقدار زیادی افزایش می یابد ولی كالری و كربوهیدرات كاهش می یابد.
منبع : ashpazierangin.ne
طرز تهیه جوانه

...محبت زیادی همیشه آدمها را خراب میکند...