• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پلوي جوانه ماش

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
پلوي جوانه ماش
1361354407661.jpg

مواد لازم : برای ۲ الی ۳ نفر

برنج / ۲ پيمانه

قيمه سينه مرغ / ۲ پيمانه

جوانه ماش / ۴ پيمانه

پياز سزخ شده / ۳ الي ۴ قاشق غذا خوري

آب / ۵/۳ پيمانه

روغن زيتون/ ۲ قاشق غذا خوري

نمك / قدري

زعفران دم كرده / به مقدار لازم

دارچين / ۱ قطعه

برگ بو / ۲ عدد

زنجبيل / يک قطعه


طرز تهيه :

قبلاً طرز تهيه جوانه ماش را برايتان نوشته بودم به همان روش جوانه را آماده كنيد و یا به صورت آماده از بازار تهیه کنید.

برنج را شسته ويك ساعت قبل از پخت آب و نمك رويش بريزيد تا خيس بخورد .

گوشت قيمه سينه مرغ را با دارچين و زنجبيل و برگ بو و يك عدد پياز رنده شده و نمك و زردچوبه با كمي روغن تفت دهيد

و بعد رويش آب بريزيد و بگذاريد بپزد اين گوشت ظرف نيم ساعت پخته ميشودوصبر كنيد تا آب آن هم كاملاً تبخير شود

تا گوشت خوشمزه شود بعد از پخت برگ بو و دارچين و زنجبيل را دور بيندازيد .

برنج را با آب و روغن زيتون و زعفران در پلو پز بريزيد و بعد از اينكه آبش جمع شد .

برنج را در سيني بريزيد و كف پلوپز را اگر دوست داشتيد كمي روغن بريزيد و نان و يا سيب زميني بچينيد

سپس از برنج يك كفگير در قابلمه پلوپز ريخته و روي آن يك لايه جوانه ماش و بعد يك لايه گوشت بريزيد ودوباره همين كار را تكرا كنيد

تا تمامي مواد را در فابلمه بريزيد و بعد پلوپز را مجدداً به برق زده و فرصت دهيد پلو دم بكشد

وقتي دم كشيد در هنگام كشيدن پلو لا به لاي آنرا پياز سرخ شده بريزيد .

تغییرات شیمیایی كه در دانه ها در حین جوانه زدن رخ می دهد باعث می شود املاح و ویتامین های آن افزایش یابد.

به طور كلی در فرایند جوانه زدن ویتامین ها، املاح و پروتئین به مقدار زیادی افزایش می یابد ولی كالری و كربوهیدرات كاهش می یابد.


منبع : ashpazierangin.ne

طرز تهیه جوانه
qucksxrc5eqivpdurf18.gif



...محبت زیادی همیشه آدمها را خراب میکند...



 
بالا