• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پنجمين صندلي داغ ايران انجمن با حضور 360درجه ( بنيامين )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
بنیامین عزیز تا بحال این افراد از صندلی شما بازدید کرده اند ،لطفاً نظرت رو در مورد هر کدوم از این دوستان بنویس .
در مورد دوستانی که احیاناً در سوال مشابهی قبلاً نظرت رو نوشتی نیازی به زحمت دوباره نیست .

,360درجه
0mid,
yahoo,
admin,
amininho,
baroon8560,
GORG,
khodam,
mahdis,
Maryam,
Mehdi_FXX,
Nani,
NaSeR 4,
nedajun,
Nicoltntpcd,
rahnama,
Reza,
r_shahbaze,
Touraj Trial,
,سنجاقي

360درجه

متخصص بخش فیزیک
سلام بنيامين جان:چند تاسئوال:
سلا نگار بانو. بفرمائید در خدمتم
80-عشق بهتره يا دوست داشتن؟چرا؟
عارض شوم خدمتتتون که دوست داشتن بهتر است زیرا این سخن بنده را دکتر شریعتی با مجموعه ای سخنانشون تائید میکنن(که قبلا تو تایپک مربوط به همین سوال جملات دکتر شریعتی رو براتون گذاشتم) و باید گفت که عشق فقط عشق عارفانه و دوست داشتن فقط دوست داشتن مخصوص انسان های واقعی هستش.
81-در مورد فيزيك كوانتوم چقدر اطلاعات داري؟يه توضيح مختصر و مفيد:
در این مورد من اطلاعات زیاد ندارم ( یعنی متوسط به پائین ) چون با رشته ی بنده فرق داره ولی باید بگم علمی که برای تجزیه مواد برای پی بردن به نوع ساختار اونها و تشخیص ساختار مواد از انواع گوناگون ساختار های و مواد تشکیل دهنده هستش ولی چون الان اگه بخوام حتی یه توضیح مختصر بدم جور در نمیاد پیشنها میکنم به این تایپک که یه توضیحاتی داده مراجعه بفرمایئد.
82-به نظر تو چقدر تغيير به خاطر كسي كه دوستش داري خوبه؟اصلا" تغييير كردن خوبه؟
بله تغییر کردن بسیار خوب هستش اما با محدودیت هایی (منظورم این هستش که در برخی موارد خوب و قابل قبول ولی در برخی موارد به نفع انسان نیست و بهتر هتسش که نسبت بهش اقدام نکنه)مثلا تغییر دین به خاطر فرد مورد علاقه فکر نکنم کار خوبی باشه ولی تغییر در مورد نحوه رفتار( رفتار های ناشایست که از نظر اخلاقی امکان داره که بخوب جلوه نده اما ما متوجه اون نشده باشیم) و انجام دادن و ندادن یکسری از کارها.
83-در مورد خصوصيات اخلاقيت و اينكه به چه چيزايي علاقه خاص داري توضيح بده؟(در صورت تمايل)
در این مورد مئارد زیادی هستش اما یک سری کوچک ولی مهم رو خدمتتون عرض میکنم:
من از سه نوع رفتار نفرت دارم( دروغ ، تهمت ، غیبت ) و از سه چیز خوشم میاد ( وفاداری ، اعتماد به نفس داشتن ، تشویق دیگران به انجام کارهای خوب و مفید ) و در ضمن باید بگم که یه اصل دارم اونم اینکه یا انسان نباید ازدواج کنه یا اگه ازدواج کرد باید تا پای جون برای همسرش بزاره و در بدترین شرایط هم باید از خانواده غافل نشه چون رضایت خانواده برای یک انسان واقعی باید خیلی مهم باشه . و اما بدترین خصلت من که خودم هم زیاد ازش خوشم نمیاد ولی نمیتونم ترکش کنم این هستش که زمانی که به یک دختر علاقه مند بشم دیگه از همه ی دخترا به جز اون فرد مورد علاقه ام بدم میاد و خیلی ضد دختر عمل میکنم مثلا عاشق کل کردن با دخترا هستم.( ببخشیدا من نمیخواستم این حرفا رو بزنم ولی چون فرمودید بنده هم لب به سخن در این باره گشودم)
84-دوست داري آدم معروف و مشهوري باشي؟
معروف چون مشهور بودن برای یک زمانی هستش.
85-وقتي بچه بودي كدوم كارتون و كدوم شخصيت كارتوني رو بيشتر دوست داشتي؟دوست داشتي جاي كدوم شخصيت كارتوني باشي؟
بنده اصلا از بچگی به دیدن کارتون علاقه ای نشون نمیدادم و با این حال که خودم بچه بودم ولی کسانی رو کارتون میدیدن بچه میدنستم( منظورم هم سن و سال هام هستش) ولی تو اون زمان یه چندباری به کارتون پسر شجاع نگاه کردم و ازش یه جورایی خوشم اومد و دوست داشتن یکی دو بار خودم رو جای اون فرض کنم.
86-دوست داري جاي يه شخصيت معروف و مشهور باشي؟
اصلا . چون به این فکرم مانعه ام میشه (که چرا من باید آرزوی اینو داشته باشم که جای کی باشم ! چرا اونا نباید آرزوی در جای من بودن رو داشته باشن)
87-شهرت خوبه يا محبوبيت؟
صد در صد محبوبیت . چون مشهور بودن همونطور که گفتم برای کی بازه ی زمانی هستش و به نظر من محبوب بودن برای مردم برای همیشه بهتر از مشهور بودن در یک بازه زمانی هستش.
88-به فوتبال علاقه داري؟طرفدار كدوم تيم هستي؟(ملي و باشگاهي)
علاقه دارم اما نه زیاد حدود 20 درصد . ولی تو تیم ها ی باشگاهی : باشگاهی : آث میلان ( خارجی و پیروزی و تراکتور سازی ( داخلی ) و تیمی ( ایتالیا )
89- به نظر تو چه عاملي باعث به وجود اومدن شك و بي اعتمادي بين افراد و كلا" روابط ميشه؟
امکان داره عامل های زیادی باشه ولی دروغ و بی اهمیت بودن نسبت به فرد مقابل و نداشتن احساس مسئولیت.
90-نظرتو در مورد اين گزينه هابگو:

خدا: اولین و آخرین پناه هر انسانی
عشق: که ا نوع عارفانه اش رو باید با طلا نوشت
پدر و مادر: کسانی که اگر روزی هزاران بار دست و پاشون رو ببوسی بازم کم گذاشتی
محبت: یکی از بهترین فظایل اخلاقی هر انسان
رفاقت: به شرطی که با دقت باشه و کسی که بتونه در هر لحظه از مشکلاتت کنارت باشه
دوست: کسی که بودنش نعمت و نبودنشم نعمت .( دلیل این حرفم رو شاید بعضی از دوستان دونن ولی باید بگم که کسانی که دوستی های زیادی داشتن صد در صد میتونن منظور من رو درک کنن ولی اگر نیاز به توضیح زیاد بود به صورت سوال بفرمایئد تا توضیح بدم )
همسر: بهترین همدم زندگی و یکی از بزرگترین نعمت های خداوند
وفا: بهترین عامل تقویت روابط بین انسان ها

ممنونم از اينكه سئوالامو جواب ميدي.موفق باشي دوست عزيز.
خواهش میکنم. بازم سوالی بود در خدمتم

360درجه

متخصص بخش فیزیک
سلام
سلام علی جان خوش اومدی در خدمتم
بنیامین عزیز تا بحال این افراد از صندلی شما بازدید کرده اند ،لطفاً نظرت رو در مورد هر کدوم از این دوستان بنویس .
در مورد دوستانی که احیاناً در سوال مشابهی قبلاً نظرت رو نوشتی نیازی به زحمت دوباره نیست .

,360درجه : تعریف از خود نمی کنم
0mid پسر خوبیه و همراه بنده در مسابقات کل با بعضیا
yahoo, والله افتخاز آشنایی با این دوستمون رو نداشتم تا حالا
admin, علی رو هم که از انجمن قبلیه میشناختم و پسر خوبیه و آدم رو خوب راهنمایی مکینه
amininho, با این دوست عزیزمون هم افتخار آشنایی نداشتم تا حالا
baroon8560, با این دوست عزیزمون هم افتخار آشنایی نداشتم تا حالا
GORG, با این دوست عزیزمون هم افتخار آشنایی نداشتم تا حالا
khodam, به به ایشونم که شیما بانو هستن و مشاالله تو مشاعره هم خوب پیش میرن
mahdis, ایشون رو هم مشناسیم و تا اونجایی که بنده یمدونم خانوم با کملاتی هستن
Maryam, دیگه کیه که مریم بانو رو نشاسه عجب بانوی مهربونی !
Mehdi_FXX, اینم که داداش خودمه و نیاز نیست ازش تعریف کنم :نیش:
Nani, با این دوست عزیزمون هم افتخار آشنایی نداشتم تا حالا
NaSeR 4, به به هم زبون شیرون بیون . خاله پسر جون یوسف جون . عجب پسر با ادبی !
nedajun, خانوم خوب هستن و بنده به جز خوبی بدی از ایشون ندیدم
Nicoltntpcd, ایشونم نگار بانو یکی از بانوان گل روزگار ( ماشاالله به این کمالات)
rahnama, پدر ایران انجمن و عزیزترین عضو انجمن
Reza, اینم که دیگه عزیز دل بید جای داداش کوچیکه هستش
r_shahbaze, با این دوست عزیزمون هم افتخار آشنایی نداشتم تا حالا
Touraj Trial ,با این دوست عزیزمون هم افتخار آشنایی نداشتم تا حالا
,سنجاقي آیدا بانو رو مگه میشه از یاد برد کسی که این همه برای غلط املائی بچه های انجمن تلاش کرده و همچو معلمی دلسوز در این عرصه گام های موثری برداشتند.

بچه ها سپاس از همتون و لطفی که نسبت به بنده داشتین ....

baroon

متخصص بخش ادبیات
درود جناب بنیامین. امیدوارم صندلیت خوب داغ باشه و آخر کار ، ما دودتو ببینیم !!! :غش2::خجالت:
پیشاپیش از جوابایی که میدی ممنونم. ولی نترس سؤالای من ولرمه!!!

90- اخبار حوادث رو چه قد دنبال میکنی ؟
91- دوست داشتی تا چه میزان ثروت داشتی؟ دلت میخواست انقد داشتی که بتونی ماشین آخرین سیستم بخری یا خیلی امکانات اختصاصی دیگه داشته باشی؟
92- اگه اسباب و ملزومات رسیدن به هدفت ازت سلب بشه ، چطور میتونی هدفت رو دنبال کنی؟ (منظورم اینه که چطور با خواستن ، توانستن میکنی ؟!!!:تعجب:) میتونی نشون بدی شکست ناپذیر هستی و با اراده میشه هر چیرو بخوای بدست بیاری حتّی اگه ملزوماتش مهیّا نباشه؟
93- هفته ای چندبار دوش میگیری؟!!!:غش2:
94- توی صندوق صدقات خیابونا پول میندازی؟
95-با دوستی که دورت زده چی کار میکنی؟
96-بحث سیاسی دوست داری ؟
97- اسم شب؟!!!:تعجب:
98- گریه کردن واسه مرد ننگه؟
99- موهبت یا مواهب زندگیتو نام میبری برامون ؟
100- به سنّتای اجتماعی و قومی چه قد اعتقاد داری؟ (فقط اجتماعی رو بگو بی زحمت ، مذهبی نه)
101- بهترین هدیه ی مادّی برای شما چی میتونه باشه؟
102- رفیق باز هستی؟
103- تو دوستی چقد از منافع خودت مایه میذاری؟
104-برای پرنده ها دونه میپاشی؟ (اگه باشن)
105- با سؤالای من فکر میکنی فشار خونت چنده الآن؟

تموم شد ،رفتم.
مرسی اگه صبوری به خرج دادی ...

آخرین ویرایش:

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
106. آخرين گل كريم باقري كي بود ؟؟؟ با چه تيمي بازي داشت ؟؟
107. هدفم از سوال بالا چي بود ؟؟
108. از سوسك مي ترسي ؟؟
109. اگه مي ترسي مي دونستي همين موجود بي آزار سرشار از پروتينه و اونور دنيا مردم براي اينها جان و جيگر نذاشتن !!! حالا بازم ميترسي ؟؟
110. سگ و بيستر دوست داري يا مگس ؟؟
111.دو تا از خصوصیات خوب و دو تا هم از بداش رو بگو (نکته:اغراق ممنوع
04.gif
)
61.وقتی یکی اسکی میره رو اعصابت اینطوری:قیژژژژژژژژژژژژ هی سر کارت میذاره بعد میفهمی سرکاری بوده دوست داری به چه صورتی حذفش کنی یا حالشو بگیری؟(حذف به قرینه ی لفظی و معنوی نه هاااااااااااا
dddddd25r30wi.gif
اون مال ادبیات دوریه دبیرستانه
04.gif
)
112.اگه بهت یه خودکار بدن که بشه باهاش فقط یه جمله نوشت چی مینویسی؟
113.اگه روم به دیوار زبونم لال ....برم زیر تریلی 18 چرخ و هواپیما سقوط کنه روم و غیره 3 تا نقطه کسی که خیلی دوستش داری بهت بگه دیگه نمیتونی منو ببینی و فقط بتونی یه جمله بهش بگی چی میگی بهش؟
114.یه تعریف از زندگی برام بگو
115.یه دوست دارم که دوست داره با دوست تو بشه تو دوست داری که دوست من که دوست داره با دوست تو دوسته بشه دوست بشن؟(
dddddd25r30wi.gif
)
.دختر ها خیشگل تر اند یا پسرا ؟
116.از نرم افزار شناسایی افراد اینویز استفاده می کنی یا نه ؟ خودت اینویز میشی یا نه ؟
04.gif

117.تا حالا چن نفر رو تو یاهو سر کار گذاشتی و جوابشون رو ندادی؟

baroon

متخصص بخش ادبیات
چرا بنیامین دیگه رو صندلیش نشست؟!!! یادش رفت؟!! دوست نداشت؟!! پس چی؟!!:فکر:

360درجه

متخصص بخش فیزیک
درود جناب بنیامین. امیدوارم صندلیت خوب داغ باشه و آخر کار ، ما دودتو ببینیم !!! :غش2::خجالت:
سلام بانو. شما نگران ما نباشید کسی نتونسته ما رو دود کنه مخصوصا اگه دختر باشه
پیشاپیش از جوابایی که میدی ممنونم. ولی نترس سؤالای من ولرمه!!!

خواهش میکنم وظیفه هستش و امیدوارم که بتونید جواب سوال هاتون رو به نحو احسن بدم
90- اخبار حوادث رو چه قد دنبال میکنی ؟
اصلا. چون دوست ندارم
91- دوست داشتی تا چه میزان ثروت داشتی؟ دلت میخواست انقد داشتی که بتونی ماشین آخرین سیستم بخری یا خیلی امکانات اختصاصی دیگه داشته باشی؟
نه چون من دوست دارم پول داشته تا بتونم خودم پول طرح هام رو تامین کنم و بیشتر از پول علم داشته باشم
92- اگه اسباب و ملزومات رسیدن به هدفت ازت سلب بشه ، چطور میتونی هدفت رو دنبال کنی؟ (منظورم اینه که چطور با خواستن ، توانستن میکنی ؟!!!:تعجب:) میتونی نشون بدی شکست ناپذیر هستی و با اراده میشه هر چیرو بخوای بدست بیاری حتّی اگه ملزوماتش مهیّا نباشه؟
این جمله راست هستش چون خواستن توانستن هستش چون زمانی که در دوره دبیرستان بودیم با بچه ها یه طرح ربات داشتیم که نیاز شدیدی به یک منبع مالی داشتیم تا طرح رو اجرا کنیم خلاصه وقتی تصمیم به اجرای طرح گرفته شد نمیدونم چی شد که از طرف فرمانداری شهر بنا به درخواست یکی از بچه ها موافقتی صورت گرفت و هزینه طرح که ما فقط انتظار داشتیم 50 درصد هزینه توسط کسی تامین بشه خوشبخانه کل هزینه توسط یه ارگان تحقیقاتی تامین و شد و یه مشکلی هم بود توسط یکی از دوستان که واقعا یه فکر به موقع کرد مشکل حل شد.
93- هفته ای چندبار دوش میگیری؟!!:غش2:!
3 بار . البته شاید دوبار هم بشه ولی در کل کمتر از 2 بار نمیشه
94- توی صندوق صدقات خیابونا پول میندازی؟
هفته ای دو سه بار
95-با دوستی که دورت زده چی کار میکنی؟
مونده چه چوری باشه . اگه ناموسی باشه باید فاتحه شو بخونه ولی اگه ساده باشه منم تلافیشو در میارم ولی اگه زیاد مهم نباشه ازش میخوام که معذرت خواهی کنه وگرنه ...
96-بحث سیاسی دوست داری ؟
دوست دارم اما نه هر جا مثلا با خود شما بحث سیاسی کردن یه اشتباه محض هستش چون دارای بینش سیاسی نیستید ( منظورم کل دختر خانوم ها به استثنای چند موردشون)
97- اسم شب؟!!!:تعجب:
Yas
98- گریه کردن واسه مرد ننگه؟
هم آره هم نه ولی در کل آره . مثلا خود من اگه جلو یه دختر یه اتفقی برام بیافته امکان نداره گریه کنم/... ولی اگه تنها باشم 10 درصد امکانش هست...
99- موهبت یا مواهب زندگیتو نام میبری برامون ؟
نه چون خصوصی بید
100- به سنّتای اجتماعی و قومی چه قد اعتقاد داری؟ (فقط اجتماعی رو بگو بی زحمت ، مذهبی نه)
خوب به نظر من باید رعایت بشه اما دست و پا گیر نشه چون سنها نشانه ی با اصالت بودن ما هستش...
101- بهترین هدیه ی مادّی برای شما چی میتونه باشه؟
من هدیه مادی که بخوام فقط میتونم اینو بگم : یه همسر خوب و وفادار از خدا میخوام
102- رفیق باز هستی؟
زیاد نه ، یعنی با اون هایی هم که هستم بیشتر به خاطر هم رشته بودن و یکی دوتاشونم به خاطر معرفتشون
103- تو دوستی چقد از منافع خودت مایه میذاری؟
مونده به دوست
مونده تا کی باشه . مثلا دوست های وجود دارن که حاضری هر چی داشته باشی باهاش تقسیم کنی ولی دوستی هم هستش که مطلقا از این کارها براش کردن اشتباه محض هستش
104-برای پرنده ها دونه میپاشی؟ (اگه باشن)
خوب چرا که نه . خوب اونم خدا آفریده
105- با سؤالای من فکر میکنی فشار خونت چنده الآن؟
تغییر نکرد هیچ الان احساس میکنم سر حال ترم
تموم شد ،رفتم.
جدی جدی رفتی...( تازه داشتم با سوال هات بیشتر خودم رو میشناختم) باشه حالا که داری میری میتونم بگم به سلامت . خدا پشت و همرات
مرسی اگه صبوری به خرج دادی ...
خواهش میکنم فقط ببخشید که دیر شد...

360درجه

متخصص بخش فیزیک
106. آخرين گل كريم باقري كي بود ؟؟؟ با چه تيمي بازي داشت ؟؟
مهدی جونم زیاد فوتبالی نیستم( یعنی وقت نمیشه) پس باید بگم نمیدونم.
107. هدفم از سوال بالا چي بود ؟؟
تست فوتبالی
108. از سوسك مي ترسي ؟؟
اصلا . اون جنس دختر بید که از سوسک یترسه و اسمشم گذاشته چندش میاد...:غش2:
109. اگه مي ترسي مي دونستي همين موجود بي آزار سرشار از پروتينه و اونور دنيا مردم براي اينها جان و جيگر نذاشتن !!! حالا بازم ميترسي ؟؟
گفتم که نمیترسم ولی باید گفت که گفته ی شما در مورد مصرف این ماده غذایی مفید کاملا صحیح هستش( در ضمن من با ملخ ها بیشتر فاز می برم ( البته برای ترسوندن دخترا)
110. سگ و بيستر دوست داري يا مگس ؟؟
هر دوتاشون آفریده های خداوند هستش ولی من سگ رو به خاطر باوفا بودنش دوست دارم
111.دو تا از خصوصیات خوب و دو تا هم از بداش رو بگو (نکته:اغراق ممنوع
04.gif
)

منظورت رو دقیق بگو این سوال مربوط به کدوم یکی از سوالت هستش سوسک یا سوال قبلیه
61.وقتی یکی اسکی میره رو اعصابت اینطوری:قیژژژژژژژژژژژژ هی سر کارت میذاره بعد میفهمی سرکاری بوده دوست داری به چه صورتی حذفش کنی یا حالشو بگیری؟(حذف به قرینه ی لفظی و معنوی نه هاااااااااااا
dddddd25r30wi.gif
اون مال ادبیات دوریه دبیرستانه
04.gif
)

یه جوری سر کارش میزارم که از کرده ی خود پشیمان بشه و این مثل رو بر خودش بخونه:( چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم نخور):غش2:
112.اگه بهت یه خودکار بدن که بشه باهاش فقط یه جمله نوشت چی مینویسی؟
لحظه را نه یادگار بلکه ماندگار کنیم
113.اگه روم به دیوار زبونم لال ....برم زیر تریلی 18 چرخ و هواپیما سقوط کنه روم و غیره 3 تا نقطه کسی که خیلی دوستش داری بهت بگه دیگه نمیتونی منو ببینی و فقط بتونی یه جمله بهش بگی چی میگی بهش؟
قدر لحظه های زندگیت رو بدون
114.یه تعریف از زندگی برام بگو
اگه قدرشو بدونی بردی اما اگه قدرشو ندونی باختی( منظورم لحظه هاش بود)
115.یه دوست دارم که دوست داره با دوست تو بشه تو دوست داری که دوست من که دوست داره با دوست تو دوسته بشه دوست بشن؟(
dddddd25r30wi.gif
)

باید دید و بعد گفت حالا شما دوستت رو بیار باهم به یه توافق میرسیم....
116.دختر ها خیشگل تر اند یا پسرا ؟
یه نگاه به عکس مقایسه عکس ها تو تایپک عکس اعضای انجمن یندازی میفهمی
117.از نرم افزار شناسایی افراد اینویز استفاده می کنی یا نه ؟ خودت اینویز میشی یا نه ؟
04.gif

چرا که نه ولی کم پیش اومده( فقط مورد اولی)
118.تا حالا چن نفر رو تو یاهو سر کار گذاشتی و جوابشون رو ندادی؟
من زیاد یاهو نمیرم و فقط با اد لیست هام که اکثرا دوستهام هستن یا مثل تو تو انجمن دادا افتادیم میچتم(اونم چند قرن به چند قرن)

در ضمن میدونم میخواستی به خاطر جواب دادن به سوال هات تشکر کنی و منم خواهش میکنم:غش2::نیش:

به هر حال ممنون از سوال هات
موفق باشی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا