• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پيروزي پر گل ايران برابر تاجيکستان

0mid

متخصص بخش ورزشی
پيروزي پر گل ايران برابر تاجيکستان
[h=2]تيم ملي فوتبال ايران در ديداري دوستانه برابر تاجيکستان به برتري رسيد.

[TD="align: left"]
00034458.jpg
[/TD]

تيم ملي فوتبال ايران، امروز (سه‌شنبه) و از ساعت 16:30 در ديداري دوستانه به مصاف تاجيکستان رفت و در پايان موفق شد با نتيجه 6 بر يک به برتري برسد.

به گزارش ايسنا،گل‌هاي اين بازي را قاسم دهنوي (9 و 32)، يعقوب کريمي (13 و 33)، احمد حسن‌زاده (50) و علي‌رضا عباس‌فرد (85) براي ايران گل‌زني کردند. تک گل تاجيکستان هم در دقيقه 67 به ثمر رسيد.

در اين بازي، علي کريمي از ابتدا در ترکيب تيم ملي قرار داشت و به دليل حضور نکونام روي نيمکت بازوبند کاپيتاني تيم ملي را هم بر بازو بسته بود. اين بازيکن در اواخر نيمه نخست با مصدوميت مواجه شد و به ناچار زمين را ترک کرد. درد پاي وي به قدري شديد بود که حتي براي خارج شدن از بازي به کنار زمين نيامد تا با بازيکن جانشينش دست بدهد و از همان گوشه زمين خارج شد.

تيم ملي فوتبال ايران خود را براي انجام ديدار برابر ازبکستان در چارچوب رقابت‌هاي مقدماتي جام جهاني آماده مي‌کند. اين ديدار، در تاريخ 24 آبان ماه در ورزشگاه آزادي برگزار مي‌شود.

ورزش3

0mid

متخصص بخش ورزشی
حاشيه ديدار ايران و تاجيکستان
[h=2]هواداران بين دو نيمه سرمربي تيم ملي را با شعار کي روش باتعصب تشويق کردند.

00023499.jpg
[/TD]

به گزارش فارس، مهدي محمد نبي؛ دبير فدراسيون فوتبال، محمد زادمهر عضو سابق هيئت مديره باشگاه پرسپوليس، حميد استيلي و بهنام ابوالقاسم‌پور از جمله تماشاگران ويژه اين مسابقه هستند.

علي کريمي در دقيقه 40 مسابقه از ناحيه کشاله ران دچار مصدوميت شد و نتوانست به بازي ادامه دهد که کي‌روش آرش افشين به جاي او وارد ميدان شد. گفته مي‌شود مصدوميت کريمي شديد است.

* يعقوب کريمي بازيکن ملي پوش نفت تهران اولين بازي ملي خود را برابر تاجيکستان انجام داد که دو گل نيز در نيمه اول به ثمر رسيد.

* برخي از بازيکنان تاجيکستان نسبت به برخي تصميمات يدالله جهانبازي داور ايراني مسابقه معترض بودند.

* بين دو نيمه رحمان احمدي به رختکن نرفت و با سوشا مکاني ديگر دروازه‌بان ذخيره ايران تمرين کرد.

* هواداران بين دو نيمه کارلوس کي‌روش را با شعار کي روش باتعصب تشويق کردند.

* سرمربي تيم ملي قبل از آغاز مسابقه دسته گلي به تماشاگران اهدا کرد.

* حدود 4 هزار نفر تماشاگر در ورزشگاه آزادي حاضرند و تماشاي اين بازي رايگان است.

ورزش3

0mid

متخصص بخش ورزشی
حاشيه ديدار ايران و تاجيکستان 2
[h=2]تماشاگران در اواخر مسابقه علي دايي را تشويق کردند.

00032950.jpg
[/TD]

به گزارش فارس، شماري از تماشاگران در اواخر مسابقه با ديدن حميد استيلي در ورزشگاه آزادي شروع به تشويق علي دايي کردند.

* بعد از اينکه تيم ايران گل ششم را زد برخي از تماشاگران عليه استقلال شعار سردادند.

* جواد نکونام در دقيقه 85 قصد ورود به زمين را داشت اما چند لحظه بعد کي‌روش از اين تصميمش صرف نظر کرد.

* کريم انصاري فرد، مهدي رحمتي و علي کريمي قبل از پايان بازي به رختکن رفتند.

بازي با نتيجه 6 بر يک به سود ايران به پايان رسيد.

ورزش3

0mid

متخصص بخش ورزشی
کي‌روش:
بازي با تاجيکستان فرصتي براي جوان‌ترها بود
[h=2]سرمربي تيم ملي فوتبال پس از ديدار با تاجيکستان گفت: ديدار هفته‌ي بعدمان با ازبکستان به مراتب سخت‌تر از بازي با کره جنوبي خواهد بود.

00941853.jpg
[/TD]

کارلوس کي‌روش پس از پيروزي شش بر يک تيم ملي فوتبال ايران برابر تاجيکستان در ديداري دوستانه گفت: اين بازي در مسير آماده‌سازي ما براي ديدار با ازبکستان برگزار شد و فرصتي بود براي جوان‌ترها که خود را نشان دهند.

به گزارش ايسنا،وي در پاسخ به اين سوال که از بين بازيکناني که در اين بازي به ميدان رفتند کساني برابر ازبکستان در ترکيب اصلي خواهند بود يا خير؟ گفت: اکنون نمي‌خواهم راجع به اين مساله حرفي بزنم؛ چون يک مساله‌ي درون تيمي است اما بازيکنان ما امروز نشان دادند که تعهد لازم را دارند که برابر ازبکستان خوب بازي کنند. هم‌چنين در آينده‌ي نزديک تعدادي از اين بازيکنان، تيم ملي را در مسابقات غرب آسيا همراهي خواهند کرد.

وي درباره‌ي مصدوميت علي کريمي اظهار کرد: در پاي کريمي يک کوفتگي خفيف پيش آمد که به همين دليل صلاح ديديم به بازي ادامه ندهد ولي چيزي که امشب حائز اهميت بود عملکرد خوب بازيکنان ما بود. ملي‌پوشان از تمرين‌هاي سخت چند روز گذشته بهترين استفاده را کردند.

جواد نکونام در ميانه‌هاي بازي خود را براي به ميدان آمدن گرم کرد اما فرصت بازي نيافت. کي‌روش در اين رابطه گفت: ما فکر کرديم که اميد نظري بايد تعويض شود اما او به بازي ادامه داد. براي اميد مهم بود که در اولين بازي ملي‌اش در ايران تا دقيقه آخر بازي کند.

سرمربي تيم ملي فوتبال در ادامه، ازبکستان را حريفي سخت‌تر نسبت به کره جنوبي توصيف و خاطرنشان کرد: بازي ما با ازبکستان به مراتب سخت‌تر از بازي با کره خواهد بود؛ چون ازبک‌ها فشرده‌تر و بسته‌تر بازي مي‌کنند. آنها بازيکنان خوبي دارند که براي کسب تساوي به ايران مي‌آيند. به همين خاطر بازي‌مان خيلي سخت خواهد بود.

وي در پايان درباره‌ي حضور تماشاگران در ديدار برابر ازبکستان هم گفت: مسلما حضور آنها براي ما اهميت زيادي دارد و مطمئنم که مردم حمايت لازم را از ما خواهند داشت. ما برابر ازبکستان به يار دوازدهم نياز داريم. آنها براي ما قوت قلب هستند. من از همه‌ي هواداران درخواست مي‌کنم که هفته‌ي بعد پرچم‌هاي سه رنگ ايران را در دست بگيرند و به ورزشگاه بيايند.

0mid

متخصص بخش ورزشی
استيلي: برد تاجيکستان روحيه‌بخش بود
[h=2]کاپيتان سابق تيم ملي فوتبال مي‌گويد پيروزي پرگل برابر تاجيکستان مي‌تواند از نظر رواني به بازيکنان تيم ملي براي ديدار با ازبکستان کمک کند.

00031752.jpg
[/TD]

حميد استيلي که تماشاگر ويژه‌ي ديدار تيم‌هاي ايران و تاجيکستان بود، درباره‌ي اين بازي و پيروزي پرگل ايران اظهار کرد: بازي دوستانه‌ي خوبي براي تيم ملي بود. البته تغييرات زيادي در ترکيب صورت گرفت و اين باعث مي‌شد ريتم اصلي از تيم گرفته شود.

به گزارش ايسنا،وي افزود: اين برد پرگل پيش از ديدار با ازبکستان از نظر روحي ، رواني براي تيم ملي نياز بود و کمک مي‌کند که بازيکنان با شرايط بهتري به مصاف ازبکستان بروند. 60-70 درصد بازيکنان اصلي نيز در اين بازي حضور نداشتند که اين استراحت مي‌تواند آنها را براي بازي با ازبکستان آماده کند.

استيلي ادامه داد: يک هفته تا ديدار تيم ملي با ازبکستان باقي مانده و اميدوارم بازيکنان بتوانند با آمادگي کامل به اين بازي برسند. تنها موضوع بدي که در اين بازي رخ داد مصدوميت علي کريمي بود که واقعا در نيمه‌ي نخست براي تيم موثر بازي کرد و دو پاس گل داد. فکر مي‌کنم از ناحيه‌ي همسترينگ مصدوم شد و احتمال دارد به بازي با ازبکستان نرسد.

0mid

متخصص بخش ورزشی
بازيکنان تاجيکستان باعلي کريمي عکس گرفتند
[h=2]بازيکنان تيم ملي فوتبال تاجيکستان با علي کريمي عکس يادگاري گرفتند.

00032951.jpg
[/TD]

تيم ملي تاجيکستان پس از پايان بازي از رختکن بيرون آمدند و با علي کريمي عکس يادگاري گرفتند.

به گزارش فارس،محمد علي يکي از بازيکن تيم ملي تاجيکستان در اين مورد گفت: عکس يادگاري با کريمي گرفتم. او بازيکن بزرگي است. از ايراني‌ها بازيکنان بزرگي مثل تيموريان و علي دايي را مي‌شناسم. برخي از آنها بازيکناني هستند که در ليگ آلمان بازي کردند و ايران تيم سرسختي است.

وي در خصوص اينکه چرا 6 گل خوردند، گفت: مربي ما گفت که بسته بازي نکنيد و ما هم در جريان بازي گل خورديم.

ورزش3

0mid

متخصص بخش ورزشی
کي‌‌روش: 32 سال با استرس زندگي مي‌کنم
[h=2]سرمربي تيم ملي فوتبال گفت: 32 سال است که با استرس زندگي مي‌کنم و عاشق اين استرس هستم.

00034155.jpg
[/TD]

کارلوس کي‌روش پس از پيروزي 6 بر يک مقابل تاجيکستان در نشست مطبوعاتي پس از بازي اظهار داشت: اين بازي جزئي از برنامه هاي تيم ملي فوتبال کشورمان بود. در چند روز گذشته بسيار سفت و سخت کار کرديم و امروز فرصت خوبي بود تا به بازيکنان جديد ميدان بدهيم تا آنها زير ذره‌بين ما آناليز شوند.

به گزارش فارس،وي افزود: همانطور که ديديد سعي کرديم در اين بازي به تازه‌واردها ميدان دهيم و به اهداف خود رسيديم. حرکت بازيکنان را مو به مو زير نظر داشتيم و ضعف‌ها و قدرت‌ها را متوجه شديم ،نتيجه اين بازي دستاورد بسيار خوبي براي ما داشت. به نظر من در پايان بازي دوستانه نتيجه مهم نيست بلکه شيرين‌تر از همه چيز اين است که کادر فني به خواسته‌اش رسيده يا خير.

کي‌روش ادامه داد: حملات زيادي روي دروازه حريف داشتيم. با اين بازي خيلي از بازيکنان ديگر به ما اعلام کردند که پشت در تيم ملي ايستاده‌اند و بيتابي مي‌کنند تا به تيم ملي دعوت شوند ما هم در تيم ملي را به روي همه باز گذاشته‌ايم تا بيايند و کمک کنند. مطمئن باشيد جا براي بهترين‌ها است. ما پس از اين بازي تعداد نفراتمان 24 نفر مي‌شود اما 4 هفته ديگر که در تورنمنت غرب آسيا شرکت مي‌کنيم اکثر اين بازيکنان به ميدان مي‌روند.

وي در پاسخ به اين سؤال که شانس پيروزي مقابل ازبکستان را داريم،گفت: اگر بخواهيد مقايسه کنيد با اين اشتياق و انگيزه به نتيجه لازم مي‌رسيم. به نظر من بچه‌ها عملکرد بسيار خوبي داشتند.

سرمربي تيم ملي در پاسخ يکي ديگر از خبرنگاران که اين بازي دوستانه براي خريد زمان بود تا بيشتر ملي‌پوشان را به خدمت بگيريد، اظهار داشت: اين بازي به خاطر برنامه هاي از پيش تعيين شده بود. در تمام دنيا در اين زمان بازي دوستانه برگزار مي‌شود، البته اهميت بازي دوستانه مثل بازي رسمي نيست به همين دليل در برخي کشورها 48 ساعت قبل بازيکنان را به تيم ملي مي‌دهند اما برنامه‌هايي که فيفا مدنظر دارد و طراحي شده براي تيم‌هايي مثل آلمان، انگليس و برزيل است اين برنامه‌ها براي ايران، قطر و ازبکستان نيست چون ما براي فيفا اهميت زيادي نداريم.

وي افزود: به طور مثال اگر در آمريکاي جنوبي برزيل و آرژانتين بازي داشته باشند و نتيجه اين بازي براي صعود به جام جهاني مهم باشد فيفا نمي‌آيد اين بازي را در روز بازي دوستانه برگزار کند چون اين بازي برايش مهم است. ما در اين حالت دو راه حل داريم يا به نفع خودمان فکر کنيم يا به نفع سايرين.

کي‌روش ادامه داد: اگر به دنبال نظرات برخي کارشناسان ايراني باشيم هميشه بايد به دنبال اين باشيم که چه کاري درست است و چه کاري غلط است. ما بايد به فکر منافع خودمان باشيم و رو به جلو برويم و فقط براي منافع خودمان بجنگيم. ما و فدراسيون با نظر برخي ديگر که درباره منافع خودشان حرف مي زنند موافق نيستيم. طبق برنامه خودمان پيش مي رويم و دفاع مي‌کنيم. هرکس مي‌خواهد هر حرفي بزند و هر کاري انجام دهد ما براي منافع تيم ملي کار خود را مي کنيم و تصميم خودمان را مي‌گيريم.

کي‌روش در پاسخ سؤال خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس که چرا اين قدر استرس داريد گفت: راجع به استرس من نگران نباشيد. تحت کنترل است، من در استرس و در اين فضا زندگي کرده ام. 32 سال با استرس در فوتبال زندگي کردم. اگر راحت بگويم استرس نباشد نمي‌توانم زندگي کنم. عاشق استرس هستم، اين موضوع باعث مي‌شود که يک انسان اوج بگيرد و با انگيزه موفق شود. چيزي که الان مهم است بدون حاشيه در زمين کار خودمان را دنبال مي‌کنيم.

وي افزود: راجع به هواداران هم بايد صحبت کنم. در بازي قبلي آنها سنگ تمام گذاشتند و هيچ چيز نمي‌تواند انگيزه آنها را کم کند. اميدوارم اين دفعه ورزشگاه پرتر از دفعه گذشته شود. صادقانه بگويم به هواداران احتياج داريم. من به کمک تک تک آنها ايمان و اعتقاد دارم. اگر ورزشگاه آزادي پر شود راحت به نتيجه مي‌رسيم. هيچ چيزي در اين بازي وجود ندارد که جايگزين يار دوازدهم ما يعني هواداران باشد چون بدون آنها هرگز موفق نمي‌شويم.

0mid

متخصص بخش ورزشی
حسيني:بابرد تاجيکستان به اهدافمان رسيديم
[h=2]مدافع تيم ملي فوتبال گفت: اميدوارم با حمايت مجدد تماشاگران بتوانيم ازبکستان را شکست دهيم.

00942632.jpg
[/TD]

سيد جلال حسيني پس از پيروزي پرگل ايران برابر تاجيکستان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تيم ملي امروز بازي خوبي انجام داد و توانست با يک نتيجه خوب تاجيکستان را شکست دهد. بدون شک اين بازي به آمادگي ما براي ديدار با ازبکستان کمک مي‌کند.

به گزارش ايسنا،وي افزود: کادر فني از برگزاري اين بازي اهدافي داشت. فکر مي‌کنم به اهدافي که داشتيم رسيديم بازيکناني که کمتر فرصت بازي کردن به آن‌ها رسيده بود در اين ديدار بازي کردند.

حسيني درباره ديدار با ازبکستان هم گفت: ازبکستان تيم سرسخت و قدرتمندي است. آن‌ها در بازي رفت هم با وجود اينکه چند بازيکن اصلي خود را در اختيار نداشتند ما را اذيت کردند اما اميدواريم مثل ديدار با کره جنوبي و با حمايت مردم، بتوانيم نتيجه خوبي برابر اين تيم بگيريم.

0mid

متخصص بخش ورزشی
نصرتي: بازيکنان ذخيره فرصت بازي پيدا کردند
[h=2]مدافع تيم ملي فوتبال مي‌گويد ديدار ايران با تاجيکستان فرصت خوبي براي بازيکنان ذخيره ملي‌پوش بوده است.

00028001.jpg
[/TD]

محمد نصرتي پس از پيروزي 6 بر يک ايران برابر تاجيکستان در يک بازي دوستانه، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بازي خوبي بود زيرا از بازيکناني که کمتر فرصت بازي در تيم ملي را پيدا کرده بودند در اين بازي استفاده شد. فکر مي‌کنم کي‌روش اين فرصت را به اين بازيکنان داده بود که خود را نشان دهند.

وي افزود: ممکن است همين بازيکنان در بازي بعدي که ديدار حساسي با ازبکستان داريم، به ميدان بروند و زمينه‌ساز پيروزي ما باشند.

نصرتي در ادامه گفت: برابر ازبکستان بازي کاملا سخت‌تري نسبت به تاجيکستان داريم. ازبک‌ها متحول شده‌اند و هميشه تيم سخت‌کوشي بوده‌اند. اميدوارم با يک بازي هدفمند و حساب شده بتوانيم سه امتياز اين بازي را به دست بياوريم تا راه صعود به جام جهاني هموار شود.

ورزش3

0mid

متخصص بخش ورزشی
نوري: کادر فني نفرات جديد را آزمايش کرد
[h=2]بازيکن ملي‌پوش تيم ملوان انزلي گفت: تمرين خوبي مقابل تاجيکستان انجام داديم و کادر فني نفرات جديدي را آزمايش کرد.

00027612.jpg
[/TD]

پژمان نوري پس از پيروزي 6 بر يک برابر تاجيکستان در جمع خبرنگاران گفت: بازي تمريني خوبي انجام داديم و به آنچه خواستيم رسيديم. کادر فني مي‌خواست نفرات جديد را آزمايش کند و شناختي هم از شيوه بازي ازبکستان پيدا کنيم.

وي در مورد برگزاري جام حذفي گفت: جام حذفي مسابقاتي است که در آن بازيکنان جوان‌تر مي‌توانند خود را نشان دهند. اين جام براي خيلي از تيم‌ها مهم است. تيم ملوان هم سابقه خوبي در جام حذفي دارد و اميدوارم اين جام برگزار شود.

بالا