الهه خورشید
متخصص بخش خانه و خانواده
اگر به دنبال فست فود سالم هستید بهتر است این پیتزای دودی را هم امتحان کنید.کالری این پیتزا نصف کالری پیتزاهای معمولی است .کالری این پیتزا نصف کالری پیتزاهای معمولی است.وعده : ۱۲ قطعهزمان آماده سازی مقدمات : ۱۰ دقیقهزمان پخت : در دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت ، ۱۶ دقیقه
مواد لازم :
خمیر پیتزای آماده : ۳۵۰ گرم
سیر سفید و گیاهان معطر : ۱۲۰ گرم
پنیر گوتا رنده شده : ۲ فنجان
پنیر ریکوتا ایتالیایی و یا پنیر پیتزا : ۱ فنجان
بوقلمون دودی ورقه شده : ۲ اونس
ریحان : به مقدار دلخواه
طرز تهیه :
۱٫ فر را در درجه ی ۴۵۰ فارنهایت گرم کنید. در سینی فر نسوزی روغن اسپری کنید .۲٫ خمیر پیتزا را بروی سینی فر پهن کنید و در دمای ۴۵۰ درجه به مدت ۸ دقیقه در فر قرار دهید.۳٫ سینی را از فر بیرون بیاورید ، ادویه و سیر را بروی آن بپاشید سپس مقداری پنیر پیتزا را با پنیر موزارلا مخلوط کرده و روی خمیر بپاشید و بوقلمون های ورقه شده را روی آن پهن کنید و به مدت ۸ دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود.۴٫غذا حاضر است آنرا به دوازده قطعه کنید و با برگهای ریحان تزئین کنید.
مواد لازم :
خمیر پیتزای آماده : ۳۵۰ گرم
سیر سفید و گیاهان معطر : ۱۲۰ گرم
پنیر گوتا رنده شده : ۲ فنجان
پنیر ریکوتا ایتالیایی و یا پنیر پیتزا : ۱ فنجان
بوقلمون دودی ورقه شده : ۲ اونس
ریحان : به مقدار دلخواه
طرز تهیه :
۱٫ فر را در درجه ی ۴۵۰ فارنهایت گرم کنید. در سینی فر نسوزی روغن اسپری کنید .۲٫ خمیر پیتزا را بروی سینی فر پهن کنید و در دمای ۴۵۰ درجه به مدت ۸ دقیقه در فر قرار دهید.۳٫ سینی را از فر بیرون بیاورید ، ادویه و سیر را بروی آن بپاشید سپس مقداری پنیر پیتزا را با پنیر موزارلا مخلوط کرده و روی خمیر بپاشید و بوقلمون های ورقه شده را روی آن پهن کنید و به مدت ۸ دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود.۴٫غذا حاضر است آنرا به دوازده قطعه کنید و با برگهای ریحان تزئین کنید.
آخرین ویرایش توسط مدیر: