• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پیراشکی گوشت با سیب زمینی

پانته آ

متخصص بخش
مواد لازم :
• سیب زمینی آب‌پز -------------------------- سه عدد
• نمک و فلفل سیاه -------------------------- کمی
• گوشت چرخی ------------------------------ دویست‌وپنجاه گرم
• پیاز ------------------------------------------ یک عدد
• روغن و زرد چوبه ---------------------------- به مقدار لازم
• تخم مرغ ------------------------------------ یک عدد
• کره ------------------------------------------ پنجاه گرم
• آرد سوخاری -------------------------------- مقداری
طرز تهیه:


سیب زمینی های آب‌پز را پوست بکنید و با رنده ریز رنده کنید. بعد به آن نمک و فلفل اضافه کنید تا خمیر سیب زمینی آماده شود . گوشت چرخ کرده را با پیاز در کمی روغن تفت دهید تا آب گوشت بخار شود. بعد از بخار شدن آب گوشت نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه را به آن بیفزایید و با حرارت ملایم گوشت را سرخ کنید . از خمیر سیب زمینی به اندازه یک توپ کوچک بردارید و در کف دست پهن کنید. در وسط آن به اندازه یک قاشق چایخوری از مایه گوشت بگذارید و خمیر را مجددا به شکل توپ در آورید . توپ های خمیر سیب زمینی را به تخم مرغ زده و درون یک ظرف کم عمق که از قبل چرب کرده اید بچینید. بعد روی آنها را آرد سوخاری بپاشید . بعد ظرف را در فر ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید و بعد از آن ظرف را ۵ دقیقه از بالا حرارت دهید تا روی پیراشکی ها طلایی شودindex.jpeg
 
بالا