• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

چرا رانندگان نيسان و وانت بار بد رانندگي مي‌كنند؟

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
nissan.jpg

وانت‌بار خودروي كار است. خودروي مردانه است. از خانواده و به ويژه زن معمولاً در آن خبري نيست. در خودرويي كه زن حضور نداشته باشد، عاملي براي تعديل سرعت وجود ندارد. زن كه نباشد، كسي نيست كه از پاره شدن بند دلش به خاطر بد رانندگي كردن بهراسيم. زن كه نباشد مرد ديوانه‌وار مي‌خواهد بگازد. زن از ماده‌ي زندگي و زايندگي است. خودوري بي‌زن يعني خودروي بي‌زندگي يعني ارابه‌ي مرگ. اما چرا اين مسأله براي خودروهاي سنگين و تريلر‌ها متصور نيست؟ چون رانندگان خودروهاي ديزلي به تجربه آموخته‌اند كه بايد با متانت و نرمي و آرامش برانند، در غير اين صورت اين غول آهني را نمي‌توان در سرعت‌هاي بالا يا در سر يك پيچ تند با يك ترمز متوقف كرد.
از سوي ديگر بدنه‌ي وانت بار ظرافت خاصي ندارد كه راننده آن از خراشيده شدن و آسيب ديدن وانت بهراسد. در تصادف يك نيسان با يك سواري، نيسان كمترين آسيب را مي‌بيند و بيشترين خسارت را مي‌رساند. پس ديگران بايد مواظب باشند كه با نيسان برخورد نكنند، راننده‌ي نيسان از اين بابت نگراني‌اي ندارد.
پس وانت‌بار جمع سبك‌وزني، زمختي و نبود خانواده است.
هر وانت‌باري را كه ديديد با آرامش رانندگي مي‌كند، او به ياد دارد كه چشماني منتظر اويند. او به همان اندازه كه از آسيب ديدن مي‌هراسد از آسيب رساندن نيز مي‌پرهيزد.
به دلايل فوق‌الذكر چون برخي از عوامل مهم دروني (مشكل كنترل در وزن بالا، ظرافت و خانواده) براي كنترل وانت‌بار وجود ندارد، بايد با استمداد از عوامل بيروني مثل پليس و نظارت اجتماعي وانت‌بارها را مهار كرد. اگر چه نقش آموزش در تقويت عوامل دروني و نداي وجدان براي خوب رانندگي كردن بسيار مؤثر است .

محمدرضا اسدي در وبلاگ شهروند دردمند

baroon

متخصص بخش ادبیات

جالب بود! :گل:
من همیشه بهش فکر می کردم ولی از این زاویه نگاهش نکرده بودم.:دست:

rahnama

پدر ایران انجمن
این آقای محمدرضا اسدی به احتمال زیاد تصادفی داشته که طرفش نیسان بار بوده.به جرئت می توانم عرض کنم که کمترین تصادف را نیسان بار دارد زیرا در سرعت بالای 40 به علت سنگینی می کوبد و راننده جرئت تند راندن را ندارد.
ممنون از آرم برفی عزیز.

WALKMAN

کاربر ويژه
من هم به عنوان یه راننده، کاملاً با بد رانندگی کردن راننده های نیسان موافقم. واسه خودشون هرکاری که بخواهند می کنند. انگاری هیچ کسی دیگر وجود ندارد.
پشت یک کامیون نوشته بود که : همه از من می ترسند و من از نیسان.!

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
خب دلیل رانندگی خاص رانندگان نیسان رو باید از کسانی پرسید که تجربه رانندگی با این ماشین رو داره! :بدجنس:
یک بخش مهمی از سبک رانندگی با ماشین ها به ویژگی های فیزیکی و مشخصات فنی ماشین ها مربوط میشه.

دوستمون در نوشتشون از ماهرت راننده های ماشین های بزرگتر مثل کامیون گفته بودند، اما به نظرم نتیجه گیری درستی نکرده بودند. چون عموماً نیسان ماشینی هست که داخل شهر استفاده میشه و ماشین های بزرگتر در جاده ها که سبک راننگی و... این دو مکان کاملاً متفاوت هست و قابل مقایسه با هم نیست.

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
اتفاقا به نظر من جالب بود...خیلیا از نیسان دارا میترسن و دوری میکنن...باید شمال باشین و این معضلاتو حس کنین کاملا..مخصوصا تو شهرای قائمشهر و بااااااااابل:خنده2::سوت:

WALKMAN

کاربر ويژه
راهنمایی و رانندگی هم اشاره داشته به این موضوع. حتی در برنامه سفر بخیر شبکه 3 هم شاهد تصادفات فاجعه بار توسط این وسیله نقلیه بودیم.

و اما علی آقا گفتند که باید از خود رانندگان نیسان سوال کرد. این معلومه که هیچ کسی نمیاد به کارایی که می کنه اعتراف کنه.
هر چیزی رو باید از دید دیگران مشاهده کرد نه خود شخص.:بدجنس:
من خودم بارها و بارها با این گونه وسیله درگیر بودم.
اون نتیجه گیری کامیون هم به نظرم کاملاً درسته اگر که سری به جاده بزنید خودتون مشاهده می کنید.
از این تیکه حرفتون خندم گرفت. البته ببخشیدا. اینکه گفتید ماشین های بزرگتر در جاده هستند. مگه پراید و امثالهم بزرگ هستند؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
نه منظورم این نبود.
عرض کردم دوستمون اومدن ماشین های بزرگ رو با نسیان مقایسه کردند.
عرض میکنم مگر کامیون ها داخل شهر رفت و آمد دارند که این مقایسه صورت گرفته؟

در مورد اینکه گفتم باید از راننده های خود نیسان پرسید (به خاطر بیان تجربشون) و اینکه گفتم وضعیت فیزیکی ماشین تاثیر داره رو نوع رانندگی راننده، دلیلم تجربه ای هست که خودم دارم.
سبک رانندگی من زمانی که ماشینی مثل 206 میرونم با زمانی که ماشینی مانند نیسان میرونم زمین تا آسمون تفاوت داشته!

و این برای خود من جالب بوده...

rahnama

پدر ایران انجمن
من بخاطر کارم نیسان هم دارم و بعضی وقتها با آن رانندگی میکنم. ترس از نیسان مربوط به خوب راندن و یا بد راندن راننده نیست بلکه تر س از خود ماشین دارند.(بخاطر استحکام سپرهای جلو عقب)و به همین خاطر کمتر به آن نزدیک می شوند.

maksemos

متخصص بخش خودرو
من که مشکلی باهاش ندارم :نیش:

کی تا حالا با نیسان لایی کشیده :بدجنس:

mahdad_mtp

کاربر ويژه
منم موافقم با بد رانندگی کردن نیسانی ها!
البته هر نیسانی نه!
نیسانهای آبی مشکلی ندارن.
نیسانهای قدیمی که قرمز و سبز و زردند مشکل سازن
مخصوصا زردا:خنده2:
هر طرف فرار کنی از دستش نمیتونی فرار کنی، پس بهتر بنشینی و به عاقبت کارت بیندیشی و فرار نکنی :فرار:

maksemos

متخصص بخش خودرو
هه ! بازم که اومدم اینجا
ولی یه چیزی الان یادم افتاد ....بگم تا مستفیضع بشین انشــــــــــــــا الله :18:
یه روزی تو خیابون وایاده بودم که این آقا نجاره بیاد مغازشو باز کنه که یهو یه ماکسیما خوش تیپ و اسپورت از کنارم رد شد
گفتم به به عجب ماشینیه خوب بهش رسیدن هااا :خنده2:

نجاره اومد و منم وسایلام رو گذاشتم ماشین و حرکت ...
سر دو تا چهار راه بعدی دیدم :سوت: یه وانت زرد قناری از کوچه پیچیده تو خیابون و نوک سپرش گرفته به سمت چپ ماکسیماهه :9:
بیچاره ماشینش اونقدر بیریخت شده بود که نگووو :15:

حالا من موندم تقصیر از منه که چشش زدم یا این نیسان قناریه یه خورده چیز تشریف داشتنددددددد :15:

بالا