• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

چهره و پیکر جهان بَرخال یا فرکتال Fractal!

پارسا مرزبان

متخصص بخش ادبیات


اگر خوب بنگریم، می بینیم که چهره و پیکر جهان، بَرخال یا فرکتال Fractal است. بَرخال از بَرخ + ال ساخته شده است. بَرخ می شود بخش یا جزء. واژه-ی بَرخی از برخ ساخته شده است. پسوند ال هم می شود به مانند. (برای نمونه: چنگال می شود به مانند چنگ) پس برخال می شود به مانند جزء!



چه زیباست!

بسیار هم پر معناست!


در چنین جهانی ارزش هر جزء جهان برابر است با کل جهان!











 

Maryam

متخصص بخش ادبیات

تاپیک تایید شد.

 

پارسا مرزبان

متخصص بخش ادبیات



در میان گیاهان نمونه-های بیشماری از بَرخال را می بینیم.







به این کَلَم نگاه کنید! چه زیباست!















این هم نمونه-ای از گیاه آلوئه یا صَبِر












این هم یک نمونه کاکتوس












نمونه-ها بیشمارند!












و بسیار زیبا!





 

پارسا مرزبان

متخصص بخش ادبیات


بَرخال
به ما نشان می دهد که جهان روییده است و روییدنی است، همه چیز روییدنی است! درست مانند گیاهان!




 

پارسا مرزبان

متخصص بخش ادبیات


بَرخال
را در توده-ی تک یاخته-ای ها و جانوران هم می توانیم ببینیم. بَرخال رویشی است از بخشهای همانند هم که یک کل و همه را می آفرینند. این کل خود مانند جزء می باشد. از دید من همه-ی گیتی بَرخال است. پس هر جزء آن باید باشد، اگر نه هیچ کلی نخواهد آمد. ارزش کوچکترین بخش گیتی برابر است با ارزش همه-ی گیتی. هرچه که هست ارزش خود هستی را دارد!




توده-ی تک یاخته-ای ها



98gpm58qf6x1aug2rkmu.jpg



















 
بالا