• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

چه کار کنیم تا سیب زمینی سرخ کرده هامون مثل بیرون ترد و خوشمزه بشه؟

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
sibzamini.jpg
.
همیشه سیب زمینی‌هایی که بیرون توی رستوران‌ها می‌خوریم خیلی خوشمزه تره و وقتی خودتون تو خونه درست می‌کنید اینقدر بهتون نمی‌چسبه.
این فقط یه دلیل داره و اون اینکه تو رستورانا و کافی شاپ‌ها از سیب زمینی نیمه آماده استفاده می‌کنن.
من الان بهتون یاد می‌دم که چطوری بهترین سیب‌ زمینی سرخ کرده‌ی دنیا رو برای عصرونتون بپزید، درست مثل بیرون.
[h=3]مواد لازم
DSC08804.jpg
سیب زمینی: به میزان دل‌خواه – همین!


[h=3]آماده سازی سیب زمینی رو می‌شوریم و پوست می‌کنیم:


DSC08815.jpg



اگه دقت کنید روی سیب زمینی قسمتای سبز رنگی هست که حتما باید اونارو از بین ببرید

چون معمولا این قسمت‌ها برای بدن ضرر داره و می‌گن سرطان زاست!



سیب زمینی‌ها رو حلقه کنید، سعی کنید حلقه‌ها یک سایز باشه چون اندازه‌های مختلف توی پخت تاثیر می‌زاره:


DSC08818.jpg


 

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
بعدش شروع کنید به خلال کردن:

04-Recovered.jpg

همین که مشغول کار هستید آب رو بزارید بجوشه.

[h=3]نیمه پز کردن وقتی جوش اومد، توش ۱ قاشق نمک بریزید. البته بستگی به مقدار سیب زمینی‌تون داره:

05-Recovered.jpg


سیب‌ زمینی‌های خلال شده رو داخل آب بریزید و بزارید ۵ دقیقه در حال جوش بمونه. نه بیشتر؛
چون ما سیب‌زمینی پخته نمی‌خوایم، ما سیب‌زمینی نیمه پخته می‌خوایم:


06-Recovered.jpg

سیب زمینی‌ها رو توی یه صافی می‌ریزیم و بعد روی دستمال پهن می‌کنیم تا آبش گرفته بشه:



08-Recovered.jpg

اگه دقت کنید می‌بینید سیب زمینی کاملا فرمشو حفظ کرده و وقتی می‌خوایم با دست از وسط نصفش کنیم راحت نمی‌شکنه.

*اگه راحت شکست یعنی زیاد پخته؛ سیب زمینی نباید زیاد بپزه و له بشه.
[h=3]سرخ کردنروغن رو توی ماهی تابه داغ می‌کنیم. شعله رو هم کم نمی‌کنیم چون تو این روش سیب زمینی زود باید سرخ بشه:

09-Recovered.jpg


بعد از سرخ کردن، سیب زمینی‌ها رو روی دستمال کاغذی تمیز می‌ریزیم تا روغن اضافیش گرفته بشه:


10-Recovered.jpg

و بعدش هم سیب زمینی شما آمادس! :شاد::شاد::شاد:
 

parastu

متخصص بخش گالری عکس
تهیه و ترفند های سرخ کردن سیب زمینی به روش رستورانی

4t4juxvpru0ut0lnqjv1.jpg


ابتدا قابلمه ای آب را میگذاریم تا جوش بیاید.سپس چند عدد سیب زمینی را یک اندازه و مساوی ورقه ورقه کرده و سپس خلال میکنیم بعد از به جوش آمدن آب سیب زمینی هارا داخل قابلمه آب جوش میریزیم و به مدت پنج دقیقه آب پز میکنیم(نباید خیلی پخته شوند در حدی باید باشد که کمی نرم شود نه اینکه که به آسانی شکسته شود) سپس آبکش کرده و با دستمال آبشان را را به طور کامل میگیریم بعد درون ظرفی ریخته و به مدت دو تا سه ساعت داخل فریزر میگذاریم تا کاملا منجد شوند.

بعد از انجماد ماهی تابه را روی گاز میگذاریم و درونش روغن میریزیم تا داغ شود،سیب زمینی هارا در حالی که منجمد هستند داخل روغن داغ شده میریزیم(باید خلال ها از هم جدا جدا باشد) بعد از اینکه سرخشان کردیم میگذاریم روی یه سبد توری و یا صافی تا روغن سیب زمینی ها کشیده شده و سپس آماده است تا میل کنید.



منبع :نیک صالحی
 

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده

تاپیک ها با موضوع مشابه ادغام شدند :گل:

 
بالا