معصومه بانو
متخصص بخش خانه و خانواده
.
همیشه سیب زمینیهایی که بیرون توی رستورانها میخوریم خیلی خوشمزه تره و وقتی خودتون تو خونه درست میکنید اینقدر بهتون نمیچسبه.
این فقط یه دلیل داره و اون اینکه تو رستورانا و کافی شاپها از سیب زمینی نیمه آماده استفاده میکنن.
من الان بهتون یاد میدم که چطوری بهترین سیب زمینی سرخ کردهی دنیا رو برای عصرونتون بپزید، درست مثل بیرون.
[h=3]مواد لازم
سیب زمینی: به میزان دلخواه – همین!
[h=3]آماده سازی سیب زمینی رو میشوریم و پوست میکنیم:
اگه دقت کنید روی سیب زمینی قسمتای سبز رنگی هست که حتما باید اونارو از بین ببرید
چون معمولا این قسمتها برای بدن ضرر داره و میگن سرطان زاست!
سیب زمینیها رو حلقه کنید، سعی کنید حلقهها یک سایز باشه چون اندازههای مختلف توی پخت تاثیر میزاره:
همیشه سیب زمینیهایی که بیرون توی رستورانها میخوریم خیلی خوشمزه تره و وقتی خودتون تو خونه درست میکنید اینقدر بهتون نمیچسبه.
این فقط یه دلیل داره و اون اینکه تو رستورانا و کافی شاپها از سیب زمینی نیمه آماده استفاده میکنن.
من الان بهتون یاد میدم که چطوری بهترین سیب زمینی سرخ کردهی دنیا رو برای عصرونتون بپزید، درست مثل بیرون.
[h=3]مواد لازم
سیب زمینی: به میزان دلخواه – همین!
[h=3]آماده سازی سیب زمینی رو میشوریم و پوست میکنیم:
اگه دقت کنید روی سیب زمینی قسمتای سبز رنگی هست که حتما باید اونارو از بین ببرید
چون معمولا این قسمتها برای بدن ضرر داره و میگن سرطان زاست!
سیب زمینیها رو حلقه کنید، سعی کنید حلقهها یک سایز باشه چون اندازههای مختلف توی پخت تاثیر میزاره: