• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

چگونه در وبلاگم موسيقي بذارم ؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سوال : من در رابطه با موسیقی در وبلاگ 5 تا سوال دارم:
1 - به نظر شما اصلا این کار خوبه یا نه (منظورم قرار دادن موزیک وبلاگ هست) چون تا حدودی باعث دیر بالا آمدن وبلاگ میشه ؟
2 - اگه بخواهیم بزاریم از کدوم کد استفاده کنیم بهتره ؟ ( bgsound یا embed )
3 - حجم موزیک پس زمینه به نظر شما حداکثر چقدر باشه ؟
4 - mp3 باشه بهتر هست یا wav یا swf یا mid
5 - اگه بخوام موزیک بطور اتوماتیک تکرار بشه آیا برای این منظور باید حتما از swf استفاده کنم ؟ (اونوقت اگر یه ویزیتور flash player نداشت چی !؟) یا راه دیگه ای هست ؟

جواب :
1- به نظر من که خوب نیست! برام قابل درک نیست چرا بعضی ها موزیک میذارن توی وبلاگشون!
2- bgsound خیلی منعطف نیست، ولی embed خیلی انعطاف پذیرتره! بستگی به این داره که چه کاری بخواید انجام بدید دیگه. البته اینم بگم که bgsound برای پخش صدا به چیز خاصی نیاز نداره ولی embed احتیاج به یک اکتیوایکس یا پلاگین مرتبط داره. مثلا برای نمایش فایل swf از تگ embed استفاده میشه که نیاز به فلش پلیر داره!
3- چقدرش بستگی به خودتون داره. فقط زیاد نباشه، حدالامکان زیر 1 مگابایت.
4- swf که فرمت صدا نیست! موزیک بهش میچسبه یه جورایی. فرمت فایل هم بستگی داره که اون موزیک با چه فرمتی حجمش کمتر و کیفیتش بهتره.
5- برای تگ bgsound کافیه مقدار loop رو برابر با infinite بذارید (LOOP=INFINITE) و برای تگ embed باید مقدار loop رو برابر با true بذارید (loop=true)

بالا