• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ژاوی : ما باید حمله کنیم و زود به گل برسیم

هانیتا

کاربر ويژه

ژاوی در صحبت های خود با ال موندو دپورتیوو درباره شانس بارسلونا برای برد میلان گفت:من با وجود باخت 2 بر صفر در بازی رفت خوش بینانه به این بازی نگاه می کنم ما هنوز 90 دقیقه ی دیگر داریم شاید 120 دقیقه اتفاق های زیادی ممکن است در این بازی بیافتد.

انها نیز می توانند در هر یک از این دقایق به گل برسند انها بسیار باهوش هستند انها در ضربات سر بسیار خوب هستند و درصد خطای کمی در مقابل حرکات ما دارند.

کاپیتان دوم بارسلونا متذکر شد که هم تیمی هایش باید تلاش کنند تا حملات و نوع بازی میلان را خنثی کنند.. او گفت:ما باید مراقب باشیم تا موقعیت از دست ندهیم و نباید به انها اجازه ضدحمله بدهیم.نباید خطاهای بی موردی را انجام دهیم..حملات ما باید هدف دار باشد.

هنگامی که از ژاوی درباره ی حذف میلان پرسیده شد وی پاسخ داد :خب این بازی در لیگ قهرمانان است . به خاطر باخت در بازی رفت و 2 باخت مقابل رئال مادرید کمی از نظر روحی افت کردیم برای بازگشت به روحیه ی پیروزی بازی با میلان بهترین بازی است ..

ما روش بازی خود را از طریق دیگری اجرا خواهیم کرد ..وقتی با اسپارتاک بازی می کردیم و عقب افتادیم با سه بازیکن در دفاع بازی کردیم شاید تیتو ویلانوا چیزی برای بازی با میلان در روز سه شنبه در سر دارد.من هم نمی دانم عقیده ی من این است که فقط باید حمله کنیم و زود به گل برسیم..

بالا