• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کارهای طراحی شده کاربران

mohammadshamosi

کاربر ويژه
سلام به دوستان عزیز ، امشب یه شب خسته کننده ای بود که خدا رو شکر دیگه میرم بخوابم
دوستان این آخرین طرحمه که توی انجمن میزرام و خدا بخواد دیگه از خدمتتون مرخص میشم ( اگه دلیلش رو خواستید به پروفایلم مراجعه کنید )
خلاصه گفتم ما که دیگه نیستیم حداقل دو تا طرح آخری هم آماده کنم برم که یادگاری بمونه

پس فردا چهارشنبه 28 ماه سفر و شهادت امام رضا (ع) هست برای همین گفتم به این مناست یه بنر برای انجمن داشته باشیم که اگه مایل بودید استفاده کنید

592reza.gif

تو این روز یه دعا هم به ما بکنید که خدا یه عقل درست و حسابی بهمون بده :نیش:

-----------------------------------------------------------------------------------------------
طرح بعدی هم یه هدر برای ایام عید نوروز هست که دو ماه دیگه به پایان سال وقت هست
به هر حال گفتم این هدر رو هم داشته باشید که اگه یه موقع احتیاج بود استفاده کنید

588header.jpg

ایشاالله که مورد پسندتون باشه
برای اینکه اگه یه موقع خواستید تغییراتی توی هدر بدید و دسترسی به اینجانب نبود همین جا فایل لایه باز (psd) رو میدم که راحت باشید
این هم لینک دانلود فایل لایه باز هدر:
http://up.iran-ps.com/images/244header.psd
------------------------------------------------------------------------------------
امیدوارم همیشه خوش و سلامت باشید و ناراحتی و مشکلی براتون پیش نیاد
موفق و سربلند باشید
یا حق
:گل:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
این اولین کار گرافیکی منه:

البته یکی دیگه طراحی کرده بودم ولی به دلم ننشست.
ولی این فکر کنم خیلی بهتر باشه.
هرچند اولین کارمه ،فکر کنم برای شروع کار خوب باشه

ahmadfononi

معاونت انجمن
بنر من

این اولین بنری است که من درست کردم

لطفا نظرهاتونو بدین

علی عزیز و نگار عزیز به من خیلی کمک کردند

آخرین ویرایش:

Nicol

متخصص بخش گردشگری
به نظر من خيلي خوب شده و از رنگ هاي خيلي خوبي استفاده كرده.خسته نباشي احمد جان.بهت تبريك ميگم وبه قول پدر عزيز انجمن:موفق هستي،موفق تر باشي.:گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
احمد آقا کارتون عالیه :ایول:
من از قسمت دانلود نرم افزارش خیلی خوشم اومد :بله:

rahnama

پدر ایران انجمن
این اولین کار گرافیکی منه:

البته یکی دیگه طراحی کرده بودم ولی به دلم ننشست.
ولی این فکر کنم خیلی بهتر باشه.
هرچند اولین کارمه ،فکر کنم برای شروع کار خوب باشه

امین جان خیلی زیباست. موفقتر باشی.

soufi

کاربر ويژه
سلام دوستان
اگه قراره همه ي گلها تك رنگ و يك بو داشته باشند، خداوند منان فقط يك گل مي آفريد. اين همه گل واسه چي؟ همينطور نظرها، ايده ها و سليقه ها متفاوت است.

همه نظر خود را گفتند. من هم به نوبه خودم نظرم اينجا حك مي كنم.
طرحي كه ايجاد كرده ايد و با توجه به اينكه اولين طرحتان مي باشد، در يك نگاه جالبست

منتهي نظر من اگه از رنگهاي شفافتر و سيقلي تري استفاده مي كردي جالبتر مشد

من هم ابتدا شروع طراحي هايم با فتوشاپ جالب به نظر مي رسيدند ولي طرح جديدتر كه آماده مي كردم اولي از چشمم مي افتاد

اگه شما بيشتر به خود زحمت بدين و طرحهاي متفاوتي تهيه كنيد مسلماً انتخاب ها فرق مي كرد.

نكته: با عوض شدن هر تصوير شرح مربوط به خودش نمايان ميشد كه اين نكته جالبي هست.

مانا باشيد.

ahmadfononi

معاونت انجمن
محمد جان میتونین بگین که مثلا چه رنگی باشه و چه طرح هایی بزارم

ممنون از نظرتون

bamdad

کاربر ويژه
سلام احمد جان .منم نظرم اینه که قسمته دانلود نرم افزارش عالی بود.خیلی خوبه واقعا خسته نباشی.ایشالا موفق تر باشی به قوله پدر جان

rahnama

پدر ایران انجمن
احمد جان اولین طرحت عالی بود. حتما ادامه دهید . ضمنا از نظر اساتید عزیز سایت حتما استفاده نمائید. پیشنهاد محمدجان عالی است.با کمک همین عزیزان و پشتکار خوب شما ایمان دارم طرحهای شما روز بروز بهتر و بهتر خواهد شد.موفقتر باشی.

ahmadfononi

معاونت انجمن
احمد جان اولین طرحت عالی بود. حتما ادامه دهید . ضمنا از نظر اساتید عزیز سایت حتما استفاده نمائید. پیشنهاد محمدجان عالی است.با کمک همین عزیزان و پشتکار خوب شما ایمان دارم طرحهای شما روز بروز بهتر و بهتر خواهد شد.موفقتر باشی.

آقا هوشنگ عزیز خیلی ممنون

منم میخوام دوستان عزیز نظرات خودشون رو بدن چون برای بنر های بعدی حتما ادامه میدم

0mid

متخصص بخش ورزشی
این اولین بنری است که من درست کردم

لطفا نظرهاتونو بدین

علی عزیز و نگار عزیز به من خیلی کمک کردند

برای اولین کار خوبه احمد جان

فقط به نظر من از رنگای خوبی استفاده نکردی توش مثلا صورتیش زیاد جالب نیست
البته این نظر منه

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
احمد جان درست هست که قبلاً نظرم رو به خودت دادم ولی چون اینجا میتونه یک کلاس درس برای تمام دوستان باشه یک بار دیگه نظرم رو میدم .

اول اینکه کارت به عنوان اولین کار هرچند که جا برای بهتر شدن زیاد داره واقعاً قابل تحسین هست و تبریک میگم .
دومین نکته در هر طراحی، گرافیک و خلق بعد برای اون طرح هست. یعنی ایجاد فضایی که طرح از حالت تک بعدی خارج بشه و همچنین نوشته ها و عکسها به شکلی خلق بشند که چشم نوازی داشته باشند . مثل تغییر نوشته ها و حالات بنرت که بدون هیچ افکت خاصی یک باره عوض میشند . (البته در بعضی بنر ها این نوع هم میتونه موثر باشه)
سومین نکته تمیزی و دقت کار هست، به عنوان مثال در همین بنر شما دقت کافی در مکان نوشته ها وجود نداره و اگر دقت کنی در بنر شما نوشته های هر قسمت پایین و بالا قرار میگیرند و نشون میده که دقت کافی در این مورد صورت نگرفته. یا آدرس وبلاگت رو که نوشتی اگر دقت کنی کمی بالاتر از حد وسط رفته و سنتر نیست .

اما در کل با نوع کاری که ازت دیدم و همینطور دقتت در درخواست نظر از دیگران مطمئنم در صورتی که ادامه بدی و تخصصت رو در طراحی با فوتوشاپ و رنگ بندی بیشتر کنی بعد از مدت نه چندان زیادی میتونی طراحی های موفق تری داشته باشی .

بالا