دختر مهتاب
متخصص بخش آموزش خیاطی
مواد لازم :
کشمش بی دانه (سبز يا سياه) 100 گرم
عرق بهار نارنج (يا اسانس ديگر) 2 قاشق غذاخوری
شکلات شيری 400 گرم
خلال بادام 150 گرم
تکه های کوچک گوشت ليمو ترش 30 گرم
طرز تهيه:
کشمش ها را با آب گرم شسته و در صافی بريزيد. سپس وقتي آب کشمش رفت آن را درون ظرفی ريخته و با عرق بهار نارنج خيس مي كنيم. در آن را مي گذاريم تا يک شب بماند.
شکلات را به طريقه بن ماری آب کنيد. خلال بادام را کمی تفت دهيد تا بو داده شود. گوشت ليمو ترش را خرد کرده و با خلال بادام، کشمش و عرق بهار نارنج به شکلات آب شده که کمی خنک شده است، اضافه و مخلوط مي كنيم. با قاشق مرباخوری گلوله های کوچكي برداشته و درون يك سينی که کاغذ روغنی داخل آن انداخته ايد، بريزيد. بعد از خنک شدن روی کاغذ توری و يا کپسول کوچک قرار داده و درون ظرف بچينيد .
(با اين مقدار مواد، حدود 50 کانفت تهيه می شود.)
توسط: گلريز كاوه
کشمش بی دانه (سبز يا سياه) 100 گرم
عرق بهار نارنج (يا اسانس ديگر) 2 قاشق غذاخوری

شکلات شيری 400 گرم
خلال بادام 150 گرم
تکه های کوچک گوشت ليمو ترش 30 گرم
طرز تهيه:
کشمش ها را با آب گرم شسته و در صافی بريزيد. سپس وقتي آب کشمش رفت آن را درون ظرفی ريخته و با عرق بهار نارنج خيس مي كنيم. در آن را مي گذاريم تا يک شب بماند.
شکلات را به طريقه بن ماری آب کنيد. خلال بادام را کمی تفت دهيد تا بو داده شود. گوشت ليمو ترش را خرد کرده و با خلال بادام، کشمش و عرق بهار نارنج به شکلات آب شده که کمی خنک شده است، اضافه و مخلوط مي كنيم. با قاشق مرباخوری گلوله های کوچكي برداشته و درون يك سينی که کاغذ روغنی داخل آن انداخته ايد، بريزيد. بعد از خنک شدن روی کاغذ توری و يا کپسول کوچک قرار داده و درون ظرف بچينيد .
(با اين مقدار مواد، حدود 50 کانفت تهيه می شود.)
توسط: گلريز كاوه
خدایاهرگزنگویمت دستم بگیر عمریست گرفته ای رهایم مکن