• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کرسی دوم با حضور Darya

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mortti

کاربر ويژه
fg7vu5x6p1yt2jlk8dh.jpg

سلام شب همگی به خیر...دومین کرسی آزاد اندیشی ایران انجمن با حضور دریا خانم مدیر بخش گفتگوی آزاد(27/5/92)

خوب شروع...

حمله
:خنده1:

خودتو معرفی کن!(لطفا خلاصه و مفید)
دریا هستم:الکی:
:سوت:22 ساله ساکن تهران می گن تازگیا مهندس مواد (سرامیک)شدم کم کم دارم میشم دانشجوی کارشناسی ارشد:نیش2:

تا چه حد غم رو تحمل میکنی؟
تا منظورتون از تحمل چی باشه. اگه منظورتون این باشه که بروی خودم نیارم و عادی رفتار کنم که اصلا معمولا خیلی زود گریه ام می گیره و از این راه خودمو تخلیه می کنم. کلا در زمینه احساسی ضعف دارم به خاطر چیزهایی ناراحت می شم که شاید برای بعضیا اصلا اهمیت نداشته باشه.
:ناراحت:

شکست چه جوریاست؟(از هر نوعش)

کلا وقتی به چیزی که می خوایم نرسیم شکست خوردیم ممکنه این شکست به نفعمون باشه یا به ضررمون.ممکنه مقصرش خودمون باشیم یا شخص دیگه. به هر حال باید ازش درس بگیریم و تجربه کسب کنیم(این قسمتش خیلی شعارگونه شد من خودم نمی تونم بهش عمل کنم
:خجالت2:).

سرنوشت به آدما ظلم می کنه یا آدما به سرنوشتشون؟
هر دو. امیدوارم نه ما به سرنوشتمون ظلم کنیم نه اون به ما
:گل:

درباره محل زندگیت بگو؟
تهران یه شهر شلوغ با آلودگی هوا ، ترافیک و... ولی من همه اینارو دوست دارم.مخصوصا شبای تهران قشنگه. من که اگه عجله نداشته باشم زیاد از ترافیک بدم نمی یاد. دود تهرانم که معتادشیم(می دونم زیاد طبیعی نیست شاید سنم بره بالا نظرم عوض بشه):نیش2:

یکی از شعرایی که خودت گفتی و خیلی دوسش داری برامون بذار.
من تا حالا شعر نگفتم:نه:

با اینا یه شعر بگو!
خیانت:
عشق:
خدا:
شب:
غصه:
اشک:
چشم:

حفظیات شعر هم تعطیل:سوت:

شده از وقتت تو زندگی واقعی بزنی تا بشتر اینجا باشی؟
خیلی پیش اومده. همین الانشم یه عالمه چیز باید مطالعه کنم پروژه ام مونده
:73:ولی ...همشم به خاطر دوستانی بوده که اینجا دارم. :دوست:

شده بگی ای کاش اصن هیچوقت با اینجا آشنا نمیشدی؟
کرسی من خیلی بد موقعی افتاد
:ناراحت:ولی با عرض پوزش باید بگم آره گفتم.

حالا انجمن...

بیشتر به کدوم بخش انجمن سر میزنی؟

سر گرمی و طنز ، خانواده ایران انجمن، گالری عکس، ادبیات و...

کدوم بخش ها رو دوست داری و کدوم بخش ها رو نه؟با دلیل؟
این بخش ها رو که بالا گفتم دوست دارم با علایقم بیشتر سازگاره کلا حوصله خوندن متن های طولانی رو ندارم.
بخش خودرو و اقتصادی هم خیلی کم پیش اومده بهشون سر بزنم نه اینکه ازشون بدم بیاد
:34:یه سری بخش ها رو هم که اصلا در رابطشون سر رشته ای ندارم مثل شبکه:نمیدونم:.

به نظرت همه چیز تو انجمن همون طوری هست که باید باشه ؟
انجمن هم مثل یه جامعه ی کوچیک می مونه مسلما یه نقص هایی توش داره امیدوارم روز به روز به کمک هم بهترش می کنیم.
:احترام:

کدوم بخش ها فعالیت خوبی دارند و کدوم ضعیف ترن؟
هر کدوم از بخشا تو یه زمانی فعال بودن تو این مدت که من انجمن بودم بخش خانه و خانواده، راهی تا خدا، گالری عکس، ورزش، هنر، فیزیک،تلفن همراه، بازی و....(امیدوارم چیزی از قلم نیانداخته باشم) بخش های فعالی بودن
یه سری بخش ها چون در حال حاضر مدیر ندارن کمی فعالیتشون کم شده
:104:

مدیران و به خصوص کاربرا از بخشی که مدیریت می کنی راضی هستن؟(می دونم که میخوای بگی باید اونا نظر بدن ولی خوب خود آدم میتونه بهترین قاضی برای کاراش باشه؟)
نمی دونم چی بگم ولی من تمام تلاشمو کردم بخش سرگرمی و طنز یه بخش مرتبی باشه و کاربرا توش فعالیت داشته باشن ولی بعضی اوقات می بینم دوستان حوصلشون سر می ره این باید به خاطر ضعف این بخش و مدیرش باشه.

کسی رو الکی اذیت کردی؟مثلا تذکر الکی برای گرفتن حال طرف یا حذف کردن پست ها یا شاید هم اخراج کردن کسی بی مورد یا از سر تلافی کردن؟
هرگز:نه:. امیدوارم در آینده هم همچین اتفاقی نیافته.:دعا:

نظرت درباره کاربرای عادی؟ (درجه کاربری غیر از مدیران) فقط برا لایک پستا خوبن نه؟
همه ما مدیرها هم زمانی کابر عادی یا ویژه بودیم. اصلا این حرفو قبول ندارم. :نه:
کابر عادی بودن چیزی از ارزش های انسانی کم نمی کنه:نیش2:

هدفت از زدن تاپیک "بیایید این لحظات سخت رو برای هم سختر کنیم" چی بود؟اذیت کردن روزه دارهای انجمن؟:سوت:

تو این جامعه ای که روز به روز داره رنگ و بوی دین و مذهب توش کمرنگ میشه حداقل کاری که می تونیم توش بکنیم اینه که حال و هوای رمضان رو توش ایجاد کنیم.منم دوست داشتم با این تاپیک به انجمنمون حال و هوای ماه رمضون رو بدم.
در ضمن من دیدم مریم جان یه تاپیک دوستانه تا سحر زدن منم پیشنهاد دادم یه تاپیک تا افطار داشته باشیم.و همچنین دوستان(خودمم یکیشون) در چت باکس خودشون رو اذیت می کردن
:خنده1:من فقط این صحبتا رو داخل یه تاپیک بردم.

خلاصه قصد من اذیت نبوده من خودم انقدر فکر می کردم چی الان دوست دارم بخورم که عکسشو بزارم بیشتر اذیت می شدم:خنده1:

چرا مدیریت در بخش گفتگو؟

من ابتدا مدیریتم فقط در بخش سرگرمی و طنز بود چون اون بخش رو دوست داشتم بعدها مدیران لطف داشتن تبدیل شد به بخش گفت و گوی آزاد. دلیل دیگشم این بود که بخشی مرتبط با رشته تحصیلی من در انجمن وجود نداره که امیدوارم ایجاد بشه
:سوت:

اگه بهت بگم با اینکه مدیر بخش گفتگوی ازاد هستی ولی اهل گفتگو وانتقاد پذیری نیستی چه جوابی میدی؟
چی دارم بگم؟ لابد نیستم دیگه :نیش2: زیاد اهل قانع کردن کسی نیستم کسی هم معمولا زیاد نمی تونه منو قانع کنه
:خجالت2:

مدیریت بخش گفت و گوی ازاد چه سختیایی داره؟
این بخش یکی از بخشایی هستش که احتمال اینکه توش پست یا تاپیکی خلاف قوانین زده بشه زیاد هستش و با هر حذف پست یا انتقال به بایگانی بعضی از کاربرا ناراحت می شن و گله گی می کنن شاید این مسائل تو بخشای دیگه نباشه.
در ضمن پیدا کردن مطالبی که هم خنده دار باشه هم مخالف قوانین نباشه یکم سخته.
:115:

موافق یا مخالف تاپیکای دنباله دار هستی؟
بعضی هاشونو دوست دارم ولی بعضی هاش با عرض پوزش نه
:سوت:

دوست داری توی گردهمایی بعدی انجمن شرکت کنی؟
نه اصلا به نظرم روابط در همین حد مجازی بمونه خیلی بهتره.

دوست داری چه تغییری توی انجمن انجام بشه؟
چیزی به ذهنم نمی رسه:نمیدونم:

برای هر یک از توصیف های زیر یک مدیر ویک کاربر رو انتخاب کن:

فعال و پر تلاش:
کم فعالیت :
بد اخلاق:
مهربون و دلسوز:
مدیریت برازند شه:
شوخ و خوشحال:
دلتنگشم :

منو از پاسخ دادن به این سوال معاف کنید:گل:

شده توی انجمن عاشق بشی؟

نه اصلا تو دنیای واقعی نمیشه افراد رو شناخت چه برسه به مجازی :20:

ایران انجمن یه انتقاد و یه تمجید؟
خود انجمن عالیه انتقادی بهش نیست:گل:

نظرت چیه :
روال انجمن خیلی محتاطانه هستش ...تا حدی که من میگم یه جواریی کارا دارن ***** میشن اونم به اسم اینکه یه محیط امن داشته باشیم...یعنی یه جور جامعه واقعی خودمون که پر از اما و اگر هستش که باعث شده همیشه پیشرفت کند بشه؟
هر انجمن یک سری قوانین داره که فقط به خاطر برقرار و پایدار موندن انجمن ایجاد شده. تو هر انجمن افراد مختلفی با عقاید متفاوت و فرهنگ های متفاوت وجود داره و یک سری چیزها که به قول شما ف یلتر میشه تنها نتیجه ای که داره بحث بین کاربرا هستش که باعث رنجیده شدن اونا از دست همدیگه و باعث تفرقه تو انجمن میشه انجمن ما هم طوری نیست که مطالبی که بایه سری از عقاید مطابق هستش آزاد باشه و بقیه خلاف. کلا هر نوع مطلب 30 یا 30 ممنوع هستش. اگر هم منظورتون با مطالب غیر اخلاقی هستش به نظر من در انجمنی که در اون خانم و آقا از سن 8 سال تا 60 در اون عضو هستن جای این مسائل نیست.

اصن میشه بگی انجمن چیه؟تعریف خودت؟
انجمن به نظرم کوچک شده ی جامعه ی خودمونه با این تفاوت که خودمون انتخاب کردیم توش باشیم یا نه. یعنی خودمون انتخابش کردیم پس باید به قوانینشم احترام بزاریم چیزی نیست که به ما تحمیل شده باشه.

محرم سال قبل یکی از دوستام تاپیکی با عنوان" موضوع انشاء: محرم "زد (البته یه انجمن دیگه)و تو اولین پستش یه داستان کوتاه نوشت که خیلی زیبا بودش و تلنگری به شیوه و برگزاری مراسمات محرم بودش و آخر داستان از همه خواست که تو اون موضوع بحث و گفتگو کنن.واقعا بحث خوبی شکل گرفت بچه ها استقبال خوبی داشتن...بحثشون فقط نوشتن یه کلمه موافقم یا مخالفم نبود رو موضوع حساسیت به خرج میدادن و جوابای چند خطی یا یا حتی یه صفحه ای میدادن...بعد یه مدت اون انجمن یه دو هفته ای ***** بودش و گفته شد یکی از علتاش همین تاپیک بودش...اگه محرم امسال همچین تاپیکی تو ایران زده بشه واکنش شما به عنوان مدیر بخش گفتگوی آزاد چیه؟تاپیکو میبندین؟

وقتی یه تاپیک باعث ف یلتر شدن انجمن بشه شما خودت یا هر کاربر دیگه راضی به بودنش هست که من باشم؟؟؟؟
:نه:

نظرت در مورد بخش هواشناسی؟
این هم از اون بخش هایی هستش که من زیاد توش سررشته ندارم ولی بعضی از اعضای اون رو که می شناسم افراد محترمی هستن:گل:

یه نقد جدی به تیم مدیریتی ایران انجمن؟
خصوصی بهشون می گم

تو سه خط حرف دلتون رو بزنید؟(در رابطه با انجمن باشه...لطفا)
شرمنده حرف دلم گفتنی نیست:ناراحت:

نظرت راجع به کرسی چیه؟
ایده جالبی بود ممنونم از شما:گل:

حرف آخر؟
من تو شرایط خوبی من به این سوالا پاسخ ندادم

دوست داشتم یکم شادتر و شوخ تر بود شرمنده نشد. می دونم زیاد آزادانه حرف نزدم ولی هر چی گفتم از روی صداقت بوده:احترام:
مواضب دوستی هامون باشیم
:دوست:

حرف جا مونده؟

باورکنید رعایت قوانین باعث میشهدوستانه و سالم در کنار هم در ایران انجمن باشیم.:احترام:

امیدوارم انجمنمون روز به روز شادتر و سالم تر و پر افتخار تر بشه:گل:
:darya:​

mortti

کاربر ويژه
خوب چون قرار شد بعد گذاشتن هر کرسی نظراتمونو بگیم خودم به عنوان نفر اول نظرمو میگم:خجالت2::

محرم سال قبل یکی از دوستام تاپیکی با عنوان" موضوع انشاء: محرم "زد (البته یه انجمن دیگه)و تو اولین پستش یه داستان کوتاه نوشت که خیلی زیبا بودش و تلنگری به شیوه و برگزاری مراسمات محرم بودش و آخر داستان از همه خواست که تو اون موضوع بحث و گفتگو کنن.واقعا بحث خوبی شکل گرفت بچه ها استقبال خوبی داشتن...بحثشون فقط نوشتن یه کلمه موافقم یا مخالفم نبود رو موضوع حساسیت به خرج میدادن و جوابای چند خطی یا یا حتی یه صفحه ای میدادن...بعد یه مدت اون انجمن یه دو هفته ای ***** بودش و گفته شد یکی از علتاش همین تاپیک بودش...اگه محرم امسال همچین تاپیکی تو ایران زده بشه واکنش شما به عنوان مدیر بخش گفتگوی آزاد چیه؟تاپیکو میبندین؟

وقتی یه تاپیک باعث ف یلتر شدن انجمن بشه شما خودت یا هر کاربر دیگه راضی به بودنش هست که من باشم؟؟؟؟
:نه:

به نظر من این که تو انجمن ها همیشه ترس از ف یلتر شدن باعث جلوگیری از بحث ها بشه خیلی عذاب اوره ...شاید چون من یه کاربرم این حرفو میزنم و مدیران برای صلاح دید سایت مانع میشن ولی به نظرم گاهی باید حرفو زد حتی به قیمت ف یلتر شدن...شاید ما داریم با خودسانسوری کاری میکنیم که اونایی که مسئولن بیشتر سخت میگرن...وقتی ما خودمون به خودمون سخت میگیریم از دیگران چه انتظاری داریم... بازم میگم چون شاید فقط یه کاربرم این حرفو میزنم

یه نقد جدی به تیم مدیریتی ایران انجمن؟
خصوصی بهشون می گم

ای کاش همین جا مگفتید مگه غیر از اینه که ما یه خانواده ایم))):
تو سه خط حرف دلتون رو بزنید؟(در رابطه با انجمن باشه...لطفا)
شرمنده حرف دلم گفتنی نیست:ناراحت:

گاهی زدن حرف دل سخته ولی خب میشد چیزی گفت که عمومیت داشته باشه وا ینطوری به کسی هم برنخوره...اخه از طرز جوابتون انگاری چیزی میخواستین بگین نگفتین
حرف آخر؟
من تو شرایط خوبی من به این سوالا پاسخ ندادم

ولی خوب با توجه به شرایطی که گفتین و داشتین لطف کردین به سوالا پاسخ دادین ازتون ممنونم:گل:

mortti

کاربر ويژه
سلام به همگی
مهمان بعدی کرسی آزاد اندیشی:

baroon

کسانی که دوست دارند در طراحی سوالات مشارکت داشته باشند برای هر کرسی اگر سوال هایی از مهمان مورد نظرشون دارند میتونن اونو برای من پ خ کنند
با تشکر

mortti

کاربر ويژه
بازم سلام به همگی
به دلایلی کرسی بارون خانم انجام نمیشه ولی بهتون قول میدم حتما یه روزی به زور ایشون رو روی کرسی بنشونم
:baroon::نیش2:

مهمان بعدی انشاللهه

fatemeh

باز هم تکرار میکنم
کسانی که دوست دارند در طراحی سوالات مشارکت داشته باشند برای هر کرسی اگر سوال هایی از مهمان مورد نظرشون دارند میتونن اونو برای من پ خ کنند

با تشکر:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا