• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کمک برای مردمی که 48 ساعت روزه هستند

mehran_a65

کاربر ويژه
سلام دوستان
همون طور که خبر دارید ورزقان و اهر با زلزله ای شدید مواجه شد امروز یکی از دوستانم از طرف حلال احمر رفته بود اونجا
مردم بعضی از روستا ها به دلیل نبود اب هنوز لب تشنه هستند...
نیاز ضروری به اب و پتو و نان و بخصوص کنسرو می باشد هر کجای ایران که هستی می تونی کمکهاتون رو به هلال احمر بدی... راه دوری نمیره به هم وطنت میرسه ... به دست کسی که لب تشنه منتظر کمک شما هستش...

mehran_a65

کاربر ويژه
شماره حساب به منظور کمک مالی
شماره حساب ۹۹۹۹۹ نزد بانک ملت و ارزی ۷۰۲۰۷۰ این جمعیت نزد بانک ملی ایران، هلال احمر آماده دریافت كمك های مردمی جهت زلزله زدگان آذربایجان شرقی میباشد.

amin khan

مدیر انجمن
http://www.rcs.ir/?page_id=1110 (لینک مطلب)
همراهان هلال

جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک نهاد مردمی و عام المنفعه، در راستای اهداف و مأموریت‌های انسان‌دوستانه خویش همواره در مسیر حمایت از کرامت انسانی و تسکین آلام بشری گام برمی‌دارد و در بسیاری از حوادث و سوانح داخلی و بین‌المللی به یاری آسیب دیدگان و نیازمندان می‌شتابد.
لذا مردم شریف و نوع‌دوست ایران می‌توانند از طریق شماره حساب ۹۹۹۹۹ جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران نزد بانک ملت و شماره حساب ارزی ۷۰۲۰۷۰ این جمعیت نزد بانک ملی ایران کمک‌های نقدی خود را در جهت کمک به نیازمندان و همراهی با اهداف بشردوستانه و انسانی هلال احمر اهدا نمایند.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سه زلزله به بزرگی ۶.۲ ریشتر شهرستان‌های اهر، ورزقان و هریس از توابع تبریز در آذربایجان شرقی را لرزاند.
اقداماتی که قابل انجام هستند:
  • لینک این تاپیک را از طریق ایمیل و شبکه های اجتماعی یا پیام کوتاه به اشتراک بگذارید.
  • اگر وب سات یا وب لاگی دارید با کپی پیست کردن کد زیر بازدیدکننده های وب سایتتان را در جریان این صفحه قرار دهید:
کد:
<script src="http://www.up.iranjoman.com/images/godtt2ozylcgph1ox2gq.js"></script>
  • به نزدیکترین مرکز اهدای خون مراجعه نمایید. برای مشاهده آدرس این مراکز در شهر خودتان به این لینک مراجعه کنید.
  • اقلامی که می توانید ارسال کنید شامل چادر، پتو و...
  • با توجه به شُک ایجاد شده و آسپب های روانی حضور دوستان مددکار و روان شناس می تواند تاثیر خوبی داشته باشد.
نکته:
  • سعی کنیم وسایلی را که ارسال خواهیم کرد قابل استفاده و تمیز باشند.

شماره حساب به منظور کمک مالی:

شماره حساب ۹۹۹۹۹ نزد بانک ملت و ارزی ۷۰۲۰۷۰ این جمعیت نزد بانک ملی ایران، هلال احمر آماده دریافت كمك های مردمی جهت زلزله زدگان آذربایجان شرقی می‌باشد.

Please wire your donations to:
Account Number: 702070
Account Holder: Iranian Red Crecent Community
Bank Melli Iran (List of branches all over the world)

rahnama

پدر ایران انجمن
ضمن تسلیت به عزیزان زلزله زده آدربایجان.
سایت صدا و سیما تا این اندازه آسیب پذیره ؟؟؟؟؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
دوستان متأسفانه خبرهایی که امروز از بعضی از دوستان شنیدم، نشون میده که آمار کشته شدگان اعلام شده به هیچ عنوان با آمار واقعی کشته شدگان همخوانی نداره و گویا اوضاع بسیار وخیم تر از چیزی هست که نشون داده میشه.
دلیل این نوع ارائه آمار رو بنده هم متوجه نمیشم! منتها گویا چنین هست.

به عنوان مثال این خبر رو در سایت خبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی ایرنا مطالعه کنید:
http://irna.ir/News/80272833/زلزله-امان-نداد-و-تا-رسیدن-بابا-،-احمد-در-زیر-آوار-جان-سپرد/استانها/

در قسمتی از متن خبر به نقل از فرماندار ورزقان فقط شرایط روستاهای این شهر (به غیر از شهر اهر و روستاهای تابعه آن) اینطور عنوان شده:
فرماندار شهرستان ورزقان از تخریب کامل 12 روستای این شهرستان بر اثر زلزله روز گذشته خبر می دهد.
محرم فروغی می گوید : هر یک از این روستاها حدود 900 تا یکهزار نفر جمعیت داشتند که کمتر از 40 درصد آنها جان باخته اند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی نیز می گوید : تلفات زمین لرزه شهرستان های اهر و ورزقان به 250 نفر رسیده است .

خبر از تخریب کامل 12 روستا با جمعیت های حداقل 900 نفری که بر روی هم تشکیل 10800 نفر رو میدند(12*900). و عنوان شده که حدود 40 درصد آنها جان باخته اند. (%10800/40)
یعنی فقط آمار کشته شدگان روستاهای اطراف شهر ورزقان بر طبق گفته ی فرماندار این شهر بالای 4 هزار نفر است.

اخبار دیگری که این خبر رو تأیید میکنند:
http://irna.ir/News/80274316/فرماند...لام-مورد-نیاز-در-مناطق-زلزله-زده-است/اجتماعي/

این موضوع نشان دهنده ی نیاز به کمک و توجه هوطنان در این رابطه هست.

parisa

متخصص بخش
[h=6]اینجا اذربایجان است, سر ایران..

یک عمر جک گفتی سکوت کردم,..... گفتی حرفی نزدم

بیگانه حمله کرد بابک را دادم,جنگ شد باکری ها را دادم..

رضا زاده و دایی و ساعی شادی را به خانه هایتان اوردند

...ولی باز گفتی و گفتی گفتی..

هموطن! اینبار نه از جنگ خبر است نه از چیز دیگری!

خانه ام ویران شده,پدر و مادر و خواهرو برادرم زیر اوارند..

کمکم کن...کمکم کن

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
همون روز که زلزله شد شب مردم هنوز زیر آوارها بودند به جای اینکه تلویزیون یک کانال خودش رو به این خبر اختصاص می داد شروع به پخش کشتی کرد پس مدال طلا ارزشش بیشتر از جان مردم زیر خاک بود!!!!!

و جناب استاندار آمدند و در اخبار اعلام کردند که هیچ مشکلی نیست و مردم رو از زیر آوارها بیرون آوردیم!!!!و نیازی هم به چیزی نداریم حتی خوردنی و ... اگر نیاز بود می گیم ولی نیاز نیست خودمون رسیدگی می کنیم و همه وسایل و لوازم و اقلام مورد نیاز رو فراهم کردیم و به کمک کسی نیست!!!

فردای اونروز مردی رو توی تلویزیون دیدم که داشت گریه می کرد و می گفت خواهرم که تا گردن زیر آوارها بود با دستان خودم آوارها رو کندم و بیرون آوردم اما پسر کوچیکم و مادرم زیر آوار موندند کسی نیومد کمک کنه !!!!

ظهر تو اخبار اعلام کردند که بالای 700 هزار و خورده ای کشته شدند ولی شب گفتند 200 نفر کشته شدند .
یعنی زیادی مهم نبود نمی خواهند عمق فاجعه مشخص بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دیروز تو تلویزیون کانال 5 دیدم که مردی با وانت خودش به مردم آب می داد پیر زن گفت گرسنه ایم از دیروز چیزی نخوردیم!!!!!!!

و پیر مردی بود که می گفت هیچ کسی به ما کمک نمی کنه مسئولان نیومدند اونم تو گزارش می گفت.

امروز کسی خبر آورد که موقع زلزله تو اهر بود می گفت داشت بر می گشت تبریز اونم 4 ساعت بعد از زلزله تو راه ورزقان فقط دو تا آمبولانس دیده که داشتند به طرف ورزقان می رفتند .!!!!!!!دیگه مردم مجبور بودند با تمام توانشون افراد خونوادشون رو از زیر آوارها بیرون بیارن اونم تنهایی و بدون کمک!!!!

مردمان زلزله زده می گفتند که مردم به کمک ما میان .

احتمال داشت من و امثال من هم تو اون ساعت با اون زلزله شدید زیر آوارها بمونیم. فقط و فقط خدا رحم کرد.

پس درد اون مردم رو کسانی می فهمند که از خودشان باشند.

و با گفتن تسلیت به اونها نمی شه دردشان را کاست!!!!!

و ......بدون شرح!!!

saniya

کاربر ويژه
داغ داریم نه داغی که برآن اخم کنیم
مرگمان باد اگر شکوه ای از زخم کنیم

بنویسید زنی مرد که زنبیل نداشت
پسری زیر زمین ماند و پدر بیل نداشت

بنویسید که با عطر وضو آوردند
نعش دلدار مرا لای پتو آوردند

مثل وقتی که دل چلچله ای می شکند
مرد هم زیر غم زلزله ای می شکند

گاه گاهی به لب عشق صدامان بکنید
داغ دیدیم، امید است دعامان بکنید
:ناراحت::ناراحت::ناراحت:

saniya

کاربر ويژه
شعر چشمان تو را می خوانم
چشم تو چشمه شوق
چشم تو ژرفترین راز وجود
برگ بید است که با زمزمه جاری باد
تن به وارستن عمر ابدی می سپرد
تو تماشا کن
که بهار دیگر
پاورچین پاورچین
از دل تاریکی می گذرد
و تو در خوابی
و پرستوها خوابند
و تو می اندیشی
به بهار دیگر
و به یاری دیگر
نه بهاری
و نه یاری دیگر...

saniya

کاربر ويژه
واي بچه هانميدونم چجوري شروع كنم اونقدغصه تودلم جمع شده كه قابل توصيف نيست.
وقتي تلويزيونو بازميكني شبكه 5 كه ميزني داره مردم زلزله زده رونشون ميده بعدش ميزني شبكه3 ميبيني داره خنده بازارپخش ميشه،ميزني شبكه يك داره اخبارسراسري پخش ميشه و مردم سوريه و فلسطين و نشون ميده
اينه ايران ما...!!!

نميدونم اين حرفاگفتنش خوبه يابد ولي من با16 سال سن خوب عقلم ميرسه كه اين كاراشايسته آذربايجان و مردم عزيز ترازجانش نيس.

يني واقعااگه يه ملاتويه رستاي خيلي عقب افتادم ميمرد مردم و مسولين اينجوري ارزش ميدادن اينجابيش ازهزارنفرزخمي شدن بيش از600نفرجونشون ازدست دادن....
مسولينم كه نشستن توخونه هاشون و فقط بلدن هي دم به ديقه پيام بدن كه مردم داغ ديده اذربايجان نيازمندكمكتون هستن اگه واقعاراس ميگي به جاي پيام دادن بلن شو بروورزقان اين مردم باديدن توي مسول اميدوارميشن بخدا...
ديگه نميدونم چي بگم...
فقط اي كسايي كه دم ازانسانيت ميزنين اونايي كه زيراوارموندن انسان هستن انسان...!!!!

آخرین ویرایش:

sasan

Banned

از چه لرزیدی زمین...؟
به کدام گناه صورت مادر اشک شد و
صورت کودک تباه...؟

از چه لرزیدی

]

عکسی تکان‌دهنده از زلزله‌ ورزقان..

مردم زلزله زده روستای ورزقان - آذربایجان شرقی، پدری که کودک ظاهراً مرده خویش را در آغوش کشیده است.

شکلِ یک گربه در ایران آشناست ، بچه ها "سرِ" این گربه امشب در عزاس
شرمنده ام...از زيرِ سقف خوابيدن شرمنده ام...امشبى كه تو سنگ را زير سر ميگذارى و زمين را رخت خوابى...شرمنده ام...

یک عمر فقر و محنت و اینک..!
مي گويم : در اين خرابه به دنبال چيستي مادر !؟
مات نگاهم مي كند... ميگويد : اين خرابه خانه ي من است!
مي گويد : تو جيرانم را نديدي!؟ دخترم... دلبندم...
ای آذربایجان ای خطه قهرمان پرور سرزمین ستارخان این مصیبت بر تو تسلیت باد

آخرین ویرایش:

maksemos

متخصص بخش خودرو
هیییییی ....
کلی حرف تو دلم دارم
الان یه 5 دقیقه ای میشه همش دارم فکر میکنم از کجا شروع کنم به نوشتن ولی نمیدونم چرا نمیتونم ...! :ناراحت:
نمیدونم چند سالی از زلزله بم میگذره ولی اون زمان یکی از اون روزنامه ها یه تیتری زده بود که هیچ وقت از یادم نمیره .....

مردم بم غروب خورشید را تماشا کردن ولی طلوعش را نه !

6..7 تا کلمه هستش که به هم چسبیده ولی یه دنیا حرف پشت این چند تا کلمه هستش !

از تمامی هم وطنان بزرگوارم عاجزانه خواهش دارم تو این ماه پر برکت عزیزان مصیبت زده آذربایجان رو تنها نزارن:گل:

khodam

متخصص بخش ادبیات
:ناراحت: تسلیت میگم خدمت هموطنان عزیز آذربایجانیم واقعا ناراحت شدم.

behamin

کاربر ويژه
به تمام هموطنان عزیز بویژه آذربایجانی های عزیز تسلیت عرض میکنم...:گل:

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
این واقعه ی ناگور رو به هموطن های عزیزم آذری زبانان گرامی تسلیت میگم

انشاالله هرچه سریع تر کمک های مردمی به دستشون برسه و اسکان پیدا کنند .

و برای بازسازی خونه های تخریب شده هر چه زودتر اقدام بشه ...

maksemos

متخصص بخش خودرو
838949_orig.jpg

فکر کنم دیگه از تمام زندگیش همینایی مونده باشه که تو دستش گرفته!

بالا