[h=3]مواد لازم:
کنسرو ماهی تن 1 عدد
تخم مرغ غنی شده با امگا 3 5 عدد
گوجه فرنگی متوسط سفت 1عدد
روغن کانولا 3 قاشق غذاخوری
آرد یک قاشق غذاخوری سرصاف
نمک و فلفلبه میزان لازم
زردچوبه1/2 قاشق چایخوری
سیر رنده شده 2 حبه[h=3]طرز تهیهماهی تن کنسرو شده (فقط گوشت ماهی) را در ظرف گودی قرار دهیدو آن را با چنگال از هم باز کنید.
تخم گوجه فرنگی را جدا کنید و آن را به صورت نگینی خرد کنید.
تخم مرغ ها را شکسته و همراهگوجه فرنگی خرد شده، آرد، زردچوبه و فلفل ونمک و سیر رنده شده
را به ماهی اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا مایه یک دست و شل (مثل ماست) شود.
روغن را در ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود.
مایه آماده شده را در آن بریزید ماهیتابه را تکان دهید
تا مایه به طور یکنواخت (به کلفتی 1تا 5/1 سانت) در ظرف پخش شود، در آن را بگذارید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
پس از 10 تا 15 دقیقه وقتی مایه خودش را گرفت و سفت شد
(مثل کوکوی سبزی ) آن را به چند قطعه ببرید و برگردانید مجددا در ظرف را بگذارید
و فرصت دهید روی دیگر آن بپزد و طلایی شود.
این کوکو همراه سبزی های پخته یا خام، سالاد و ماست و خیار و ترشی خوشمزه است.