• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کینه را از خود دور کنید

rahnama

پدر ایران انجمن
انسانها هنوز متوجه نشده اند که با
کینه
زندگی کردن تمام انرژی های منفی را برای خود به ارمغان می آورند و
دچار بیماریهای جسمی و روحی
می شوند.
اصولا اگر از فردی کینه به دل بگیریم باید بدانیم که آن فرد اصلا در جریان نیست و زندگی خود را بخوبی ادامه می دهد و حتی ممکن است از نظر وی موضوع مربوط به این کینه خنده دار
:خنده2:
هم باشد.

از امروز کینه ها را از خود دور کنیم تا شاداب و سر حال بتوانیم زندگی کنیم.

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
سلوم پدر:5:
چشم..:5:
اصولا من آدمی نیستم که کینه ای به دل داشته باشم:13: ولی به حرفاتون گوش میدم:13:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
سلام بربهترین پدر دنیا اقای رهنما:گل:

من کینه ای نیستم ولی به شدت ناراحت میشم ودوست دارم که به کسانی که ناراحتم میکنم یه جورایی بفهمونم ولی نمیشه:ناراحت:
خداروشکر توی خانواده ای بزرگ شدم که اصلا نه قهربلدن ونه کینه ای هستن تازه خیلی هم حساس ودل نازک هستن:شاد2::گل:

پسرخاله

کاربر ويژه
البته گاهی هم لازمه آدم کینه ای باشه ها نه؟!:سوت:

چرا دیگه!
:139:

حالا بعضی مسائل فرق داره همه چیزو نمیشه بخشید میشه ؟
:تنبیه:

برای من نمیشه!
:خجالت2:

Topaz

متخصص بخش تلفن همراه
من در حال حاضر از کسی کینه ی عمیقی به دل دارم.البته هیچ تلافی ای هم نمیکنم.کلا خیلی تلافی نمیکنم ولی نمیتونم خودم شخصا بهش فکر نکنم و عادی باشم.هر کار میکنم نمیتونم فراموش کنم که چه کارا باهام کرده یا چیا بهم گفته.:ناراحت:

rahnama

پدر ایران انجمن
سلام بربهترین پدر دنیا اقای رهنما:گل:

من کینه ای نیستم ولی به شدت ناراحت میشم ودوست دارم که به کسانی که ناراحتم میکنم یه جورایی بفهمونم ولی نمیشه:ناراحت:
خداروشکر توی خانواده ای بزرگ شدم که اصلا نه قهربلدن ونه کینه ای هستن تازه خیلی هم حساس ودل نازک هستن:شاد2::گل:
ممنونم. :گل:

mallarme

کاربر ويژه
سلام
حقیقت این است که خیلی از ما کینه ای نیستیم
اما زود رنجیم

و زودرنجیمون تا حد پشیمونی طرف مقابل تمام میشه
لا اقل خودم اینطوریم....اگر رنجشم بسیار زیاد هم باشه کافیه ذره ای پشیمونی ولو در نگاه طرف مقابلم ببینم، تموم میشه رنجشم!

Topaz

متخصص بخش تلفن همراه
سلام
حقیقت این است که خیلی از ما کینه ای نیستیم
اما زود رنجیم

و زودرنجیمون تا حد پشیمونی طرف مقابل تمام میشه
لا اقل خودم اینطوریم....اگر رنجشم بسیار زیاد هم باشه کافیه ذره ای پشیمونی ولو در نگاه طرف مقابلم ببینم، تموم میشه رنجشم!
منم دقیقا همینجوریم.ولی متاسفانه گاهی اوقات بعضیامون اونقدر مغروریم که با اینکه پشیمون میشیم ولی به رومون نمیاریم...

بالا