mitra mehr
متخصص بخش خانه و خانواده
مواد لازم برای 12 برش:
خرما 350 گرم
آب یکدوم پیمانه
كره يا مارگارین 250 گرم
شکر سفید یا قهوهای 250 گرم
وانیل یکدوم قاشق چايخوري
آرد گندم 150 گرم
آرد جو 350 گرم
نمک یکچهارم قاشق چايخوري
دارچین 1 قاشق سوپخوری
طرز تهيه:
ديوارهي کوتاه قالب یا کمربندی قالب گرد 26 سانتیمتری را چرب کنید. فر را با حرارت 170 درجهي سانتیگراد یا 350 درجهي فارنهایت گرم کنید.خرما را شسته، هستهي آن را گرفته، خرد کرده، سپس با آب روی حرارت ملایم گذاشته، مرتب هم بزنید تا پخته و له شود.کره را همراه شکر و وانیل بزنید تا نرم و اسفنجی شود.آرد گندم، جو و نمک را اضافه کرده با دست چنگ بزنید تا خمیر پودری شکل و دانهدانه درست شود.با یکدوم از خمیر ته و دیوارهي قالب را پر کرده با پشت قاشق کاملاً فشرده کنید.خرمای پخته و سرد شده را با دارچین مخلوط کرده روی خمیر به طور یکنواخت بمالید. بقیهي خمیر را به همان شکل پودری روی خرما بریزید و فشرده و یکدست نکنید. قالب را در طبقهي دوم فر از پایین قرارداده، كيك را به مدت 70 الی 80 دقیقه بپزید. بعد از پخت كنار بگذاريد تا خنك شود. سپس از قالب خارج کرده برش دهید
خرما 350 گرم
آب یکدوم پیمانه
كره يا مارگارین 250 گرم
شکر سفید یا قهوهای 250 گرم
وانیل یکدوم قاشق چايخوري
آرد گندم 150 گرم
آرد جو 350 گرم
نمک یکچهارم قاشق چايخوري
دارچین 1 قاشق سوپخوری
طرز تهيه:
ديوارهي کوتاه قالب یا کمربندی قالب گرد 26 سانتیمتری را چرب کنید. فر را با حرارت 170 درجهي سانتیگراد یا 350 درجهي فارنهایت گرم کنید.خرما را شسته، هستهي آن را گرفته، خرد کرده، سپس با آب روی حرارت ملایم گذاشته، مرتب هم بزنید تا پخته و له شود.کره را همراه شکر و وانیل بزنید تا نرم و اسفنجی شود.آرد گندم، جو و نمک را اضافه کرده با دست چنگ بزنید تا خمیر پودری شکل و دانهدانه درست شود.با یکدوم از خمیر ته و دیوارهي قالب را پر کرده با پشت قاشق کاملاً فشرده کنید.خرمای پخته و سرد شده را با دارچین مخلوط کرده روی خمیر به طور یکنواخت بمالید. بقیهي خمیر را به همان شکل پودری روی خرما بریزید و فشرده و یکدست نکنید. قالب را در طبقهي دوم فر از پایین قرارداده، كيك را به مدت 70 الی 80 دقیقه بپزید. بعد از پخت كنار بگذاريد تا خنك شود. سپس از قالب خارج کرده برش دهید