• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کیک شکلاتی لهستانی

پانته آ

متخصص بخش
این کیک شکلاتی بافت بسیار خوبی دارد، تهیه آن نیاز به دماسنج دارد و کمی مشکل و متفاوت به نظر میرسد ولی بافت کیک ارزش تهیه آن را دارد. مقدار موادی که ذکر شده، اندازه مناسبی کیک به شما میدهد که به راحتی میتوانید استفاده کنید. مواد لازم:
  • شکر / 300 گرم
  • آب / 100 میل
  • مارگارین / 250 گرم
  • پودر کاکائو / 50 گرم
  • بیکینگ پودر / 15 گرم یا 1 پاکت
  • آرد / 250 گرم
  • وانیل / مقداری
  • تخم مرغ / 2 عدد
طرز تهیه: مارگارین، شکر، پودر کاکائو و آب را در قابلمه ای روی حرارت بگذارید تا به درجه 100 برسد و 3 دقیقه با حرارت ملایم بحوشد. ( باید تا به جوش آمدن مرتب هم بزنید ) این مایه را کنار بگذارید تا خنک شده و به 60 درجه برسد. سپس تخم مرغ، آرد، بیکینگ پودر و وانیل را اضافه کنید و با درجه 3 همزن به مدت 3 دقیقه بزنید. داخل قالب 26 سانتی را کاغذ انداخته یا آردپاشی کنید و مایه کیک را داخل قالب بریزید و در فری با حرارت 175 به مدت 45 دقیقه قرار دهید. ( فر را طبق معمول یک ربع زودتر روشن کنید تا گرم شود )
 
بالا