• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کیک شیر عسلی بدون تخم مرغ

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
آرد دو و نيم ليوان
بيكينگ پودر 2 ق چ
جوش شيرين 1 ق چ
وانيل 1 ق چ
شير عسلي 400 گرم
روغن 1 ليوان
آب پرتقال 1 ليوان
فر رو روي درجه 180 سانتيگراد قرار ميديم و كف قالب كاغذ روغني انداخته و چرب ميكنيم و آماده ميذاريم كنار آرد و بيكينگ پودر و جوش شيرين و وانيل رو ويسك ميكنيم وسطش رو گود ميكنيم و روغن رو اضافه ميكنيم (من چند باري با نصف ليوان روغن اين كيك رو درست كردم. كيك بافت اسفنجي اي خواهد داشت اما كمي خشك ميشه. پس از چند بار تلاش به نتيجه رسيدم كه همون يك ليوان مناسبتره. براي گرفتن نتيجه بهتر در صورت نداشتن مشكل با كره پيشنهاد ميكنم كيكتون رو با كره مذاب درست كنيد. چون ماماني خانم نميتونن كره بخورن تنها گزينه من روغن مايعه) شير عسلي رو توش خالي ميكنيم (لطفا براي بار اول كل قوطي شير عسلي رو توي كيكتون خالي كنيد و اگر احساس كرديد شيريني كيك زياده دفعات بعد ميزانش رو كمتر كنيد. من تلاش زيادي كردم كه ميزان شيريني كيك رو كم كنم اما احساس ميكنم با يك قوطي شير عسلي شيريني كيك مناسب خواهد بود (البته ميزان شيريني شير عسلي در ماركهاي مختلف متفاوته). لطفا بار اول رسپي رو دقيقا مطابق دستور انجام بديد چون اين امكان وجود داره كه با كم و زياد كردن مواد كيكتون خراب شه. به اين ترتيب يك بار كيك رو تيست ميكنيد و با بافتش آشنا ميشيد و اگر بعدا چيزي رو كم و زياد كرديد و نتيجه مطلوب رو نگرفتيد به خوبي ميدونيد كه كجاي كار ايراد داشته) آب پرتقال رو اضافه كرده مخلوط رو هم ميزنيم فقط به اندازه اي كه مخلوط شه و نه بيشتر ("آب پرتقال طبيعي تازه" رو شخصا تهيه كنيد . اگر توي خونه پرتقال نداريد ميتونيد از مخلوط 1 ليوان آب گرم با 2 قاشق غذاخوري سركه سفيد استفاده كنيد) توي قالب ريخته و توي فر قرار ميديم به مدت 27 دقيقه من كيك رو سي دقيقه توي فر گذاشتم خشك شد! و مزه خوبي نداشت پس خيلي خيلي دقت كنيد كه كيك زياد توي فر نمونه.يعني تا اين حد حساسه! بعد از بيست دقيقه مرتب چك كنيد همين كه تستر تميز بيرون اومد ديگه كفايت ميكنه جالبي اين كيك به اينه كه تا ساعتها خونه بوي شير عسلي ميگيره! ايول! كيك كاملا نرم و لطيف و پفكيه. سطح روي كيك مرطوبه (فكر كنم توي عكس اولي كاملا مشخصه) و طعم جالبي داره. به نسبت بقيه كيكهاي ساده وانيلي بدون تخم مرغ بايد اعتراف كنم كه از اين كيك خيلي راضي هستم. البته اين كيك در هر حال يك كيك رژيميه و طعم معمولي داره. ولي واسه يك كيك بدون تخم مرغ واقعا كيفيت خوبي داره. راستي شما ميتونيد با اضافه كردن مغزهاي مختلف طعمش رو تغيير بديد
 

tabesh

New member
[h=2]نکته های مهم در طرز تهیه کیک
Banana-Pecan-Caramel-Cheesecake-instagram-1024x682.jpg






١٠٠ گرم شکلات آب شده
٧٠ گرم نوتلا
٢ کاپ بیسکویت مادر خرد شده. برای دوستانی که در امریکا هستن شما از ٢ کاپ پودر گراهام کراکر استفاده کنید

١/٤ کاپ شکر
١٠قاشق غذا خوری کره

:مواد لازم برای مایه چیزکیک

پنیرخامه ای کا له ۲۲۷ گرم با حرارت اتاق – برای دوستان خارج از ایران ۲۲۷گرم پنیر فیلادلفیا
(خامه ۲۰۰ سی* سی* ( ۶ انس
٤ قاشق غذا خوری پودر ژلاتین
٤ تا تخم مرغ
٨ قاشق غذا خوری آب سرد
٢٠٠ گرم شکر
٢٠٠ گرم شکلات آب شده
شکلات را به طریق بن ماری آب کنید
برای درست کردن این کیک از ظرف مخصوص چیزکیک استفاده کنید که همان قالب فنردار است . اندازه قطر این قالب 15 سانتیمتر و ارتفاع آن حدود 10 سانتیمتر باید باشد چون این چیزکیک ترجیحا ارتفاعش از بقیه بلندتر است
اول ته قالب را با کره چرب کرده و
. دور قالب را با تلق یا کاغذ شیرینی پزی بپوشانید
شکلات آب شده را اول با نوتلا و بعد با کره آب شده و بیسکویت مادر مخلوط کنید.
مخلوط بیسکویت را در داخل قالب حدود ۱ سانتیمتر پهن کرده و با دست و با ملایمت فشار دهید
زرده و سفیده را جدا کید
سفیده ها را زده تا سفت شوند
خامه را باهمزن و با سرعت متوسط زده، تا سفت شود
ژلاتین را در آب سرد ریخته و با ملایمت مخلوط کنید و کنار بگذارید . حالا
همزن رو روی درجه متوسط گذاشته و پنیر را بزنید تا نرم شود
شکر را اضافه کرده و هم زنید
زرده ها را یک دانه یک دانه اضافه کرده تا مایه کاملا یکدست شود. سپس شکلات آب شده را داخل مایه بریزید. حالا می تونین همزن را کنار گذاشته ومواد را با قاشق هم بزنید تا قاطی شود.ژلاتین را اضافه کرده و سفیده ها را به مایه اضافه و با قاشق به شکلی ملایم هم بزنید به طوری که سفیده ها پف خودشون را از دست ندهند بهترین روش اینکه با پشت یک لیسک به آرامی مایه را هم زنید خامه را اضافه کرده و یواش یواش هم بزنید
حالا مایه را داخل ظرفی که از قبل آماده کرده و بیسکویت را پهن کرده اید بریزید
(یک نکته مهم اینه که اگر از کاغذ شیرینی استفاده می کنین مواظب باشین کاغذ تون صاف باشه
(!چون چیزکیکتون به همان صورت شکل میگیره
ظرف را داخل فریزر گذاشته و بگذارید تا ٨ ساعت بماند و ١٥ دقیقه قبل از اینکه بخواهید دسر را سرو کنید قالب را از فریزر در بیاورید و چیزکیک رااز قالب درآورده و کاغذ را از دور کیک جدا کنید.برای سرو این دسر در صورت امکان بهتراست از ظرف تخت استفاده شودچیز کیک یکی از شیرینی های مورد علاقه من است که میشه با هزار جور طمع٬ مزه و اسانس درست کرد. وقتی که شما اصل درست کردن چیز کیک را بدونید اضافه کردن شکلات٬ کارامل٬ یا میوه های مختلف کار آسانی است. باور کنید که من به سهم خودم خیلی چیز کیک خراب کردم یا روشون شکاف برداشته و یا موادش خوب نرم و لطیف نبوده٬* ولی من بهتون قول میدم که با رعایت کردن این نکته ها در موقع پختن چیز کیک٬ جیز کیک شما به عالیی چیز کیک های امریکایی میشه

*برای اینکه چیز کیکتون دونه دونه نشه و صاف و یکدست باشه حتما کریم چیز را از ۲-۳ ساعت زودتر از یخچال بیرون بگذارید. اگر کریم چیز به هوای اتاق نباشه شما هر چقدر هم که کریم چیز را بزنید صاف نمی شه و یادتون باشه که حتما دور ظرفتون را مرتب تمیز کنید چون کریم چیز به دور و ته ظرف میچسپه
* برای پختن چیز کیک بدون شکاف باید دو نکته را رعایت کنید: اول اینکه چیز کیک را بعد از اضافه کردن تخم مرغ نباید زیاد زد ٬ وقتی تخم مرغها را اضافه میکنید مایع فقط باید خوب مخلوط شود نه اینکه پف کنه. دوم اینکه وقتی چیز کیک پخته شد چیز کیک را سریع از فر در نیاورید٬ فر را خاموش کنید٬ لای در فر را یکذره باز کنید و بگذارید نیم ساعت در فر بماند بعد که از فر در میارین باید وقتی کاملا خنک شد به مدت ۱۰-۱۲ ساعت در یخچال نگداری کنید قبل از اینکه از قالب در بیارین.
* برای اینکه بدانید چیز کیک پخته شده یا نه٬ یک تکون به ظرف بدهید و اگر وسط چیز کیک به اندازه یک دایره کوچک ( مثل یک فندق) هنوز میلرزه چیز کیک پخته است٬ فر را خاموش کنید ٬ درش را یک کوچک باز بگذارین وبگذارید چیز کیک به مدت ۱ ساعت در فر بمانه. حرارت فر و حرارت ظرف باعث کانل پخته شدن چیز کیک میشه برای اینکه چیز کیک در موقع پختن شکاف برنداره باید چیز کیک را با رطوبت پخت . برای اینکار از یک ظرف بزرگتر از ظرف چیز کیکتون که عمقش به اندازه ۵ سانت باشه ( ظرفهای بزرگ مستطیل شکل پیرکس عالی است برای اینکار)* استفاده کنید. نصف ظرف را با آب داغ پر کنید و ظرف چیز کیکتون را با فویل بپوشانید و داخل اینظرف قرار دهید و بعد داخل فر بگذارید.

* برای اینکه چیز کیک شکاف نخوره٬ میتونین یک قاشق غذاخوری نشاسته ذررت را به مایع چیز کیک٬ در مرحله آخر قبل از اینکه مایع را در قالب بریزید ٫اضافه کنید.

یک نکته مهم اینکه همه معتقد هستند که چیز کیک باید توی قالب های مخصوص فنر دار پخته بشه٬ ولی من میخواهم بهتون بگم که این کار اصلا ضرورت نداره و شما در قالبهای معمولی کیک هم میتونید چیز کیک درست کنید و احتیاجی به پول دادن بابت این قالب ها ندارید. چیز کیک را طبق دستور پخته و بگذارید کاملا سرد شود و یک ۲۴ ساعت در فریزر نگهدارید. بعد از فریزر بیرون بیارین و ته قالب را روی حرارت ملایم گرم کنید٬ اینکار باعث میشه که چیز کیک به راحتی از قالب در بیاد.



من قول میدم که با رعایت این نکته ها شما هم میتونین چیز کیک های خوشمزه درست کنید. هدف من اینکه شما بتونین شیرینی های خوشمزه در خونه درست کنید
 
بالا