• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گردوی بو داده کاراملی

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
gerdo-karamel.jpg


گردوی بو داده کاراملی
مغز گردو 1 لیوان .
شکر دانه ریز 1/4 لیوان .
کره 1 قاشق غذاخوری



gerdo-karamel-1.jpg



طرز تهیه :
ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید سپس مغز گردو ، کره و شکر را داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید.


gerdo-karamel-2.jpg



پس از چند دقیقه شکر کم کم آب شده و به گردوها می چسبد ، مدام گردوها را هم بزنید و ماهیتابه را تکان دهید تا شکر نسوزد ،
پس از اینکه شکر به گردوها چسبید گردوها را روی کاغذ روغنی بریزید و با چنگال پخش کنید تا سرد شود سپس مصرف کنید.

نکته ها :
دقت کنید که کارامل بسیار داغ است پس از دست زدن به گردوها پیش از سرد شدن خودداری کنید.
 
بالا