معصومه بانو
متخصص بخش خانه و خانواده
طرز تهیه : ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید سپس مغز گردو ، کره و شکر را داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید.
پس از چند دقیقه شکر کم کم آب شده و به گردوها می چسبد ، مدام گردوها را هم بزنید و ماهیتابه را تکان دهید تا شکر نسوزد ،
پس از اینکه شکر به گردوها چسبید گردوها را روی کاغذ روغنی بریزید و با چنگال پخش کنید تا سرد شود سپس مصرف کنید.
نکته ها : دقت کنید که کارامل بسیار داغ است پس از دست زدن به گردوها پیش از سرد شدن خودداری کنید.