• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گزارش آنلاین ایران-کره جنوبی (بازی نهایی مقدماتی جام جهانی 2014)

amin khan

مدیر انجمن
قطر تا بدین جای کار شگفتی ساز شده. این تیم در پایان نیمه اول 0-1 ازبکستان رو شکست داده و موقعیت های خطرناکی هم روی دروازه حریف داشته. در این نیمه دروازه بان قطر هم با واکنش های خوبش مانع گلزنی ازبک ها شده.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
خب نیمه اول بازی با نتیجه 0-0 تمام شد.
نیمه اول بازی قطر و ازبکستان هم احتمالا با نتیجه ی 1 بر 0 به نفع قطر تمام شد.
البته یک شانس رو هم ما تقریباً در اواخر بازی آوردیم و اون هم این بود که سرضد حمله ی کره ای ها که از ضربه ی آزاد ما شکل گرفت نزدیک بود بازیکن تک به تک شده ی کره گلی رو بزنه و البته صحنه کمی مشکوک بود و فکر میکنم دروازبان ما خطایی رو بر روی بازیکن کره ای انجام داد. که خطا گرفته نشد و گل هم نشد! :شاد:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
یک نکته ای که برام جالب اومد این هست که تلویزیون مرتب در حال زیرنویس فیلم های سینمایی هست که قرار هست شب پخش بشند!:تعجب2:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
بازیکن ها در حال ورود به زمین بازی هستند.

سایه

کاربر ويژه
سلام:گل:

به به با این طرفدارا حتما باید بریم جام جهانی

علیک سلام:گل:
:خنده2:
باور کنید تو عمرم فوتبال ندیدم :نیش2:

فکر کنم الان کارشناس گفت ایران حتما صعود میکنه با توجه به نتیجه ی بازیه قطر و ازبکستان :فکر:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
بازیکنان ایران سمت چپ و بازیکنان کره سمت راست.
ایران سفید پوش و کره قرمز پوش.
قطر 1 ازبکستان 0.
بدون هیچ گونه تعویضی نیمه دوم شروع شد.

Maryam

متخصص بخش ادبیات
بازی شروع شد :)
یکی تلوزیون ما رو روشن کنه :خنده2:
:فرار:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
خب با پاس های رو به عقب کره ای ها و همینطور تأخیر توپ جمع کن های کره برای دادن توپ حدس من نیمه ی آرام تری هست.

amin khan

مدیر انجمن
هنوز جومونگ رو تعویض نکردن اگه اون بیاد که باختیم.

کره ای ها دوباره حاکم بر بازی هستند و بازیکنان ما هر وقت توپ رو می گیرند بی هدف توپ رو دور می کنند

بالا