• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد ویژه بخش هواشناسی

navid-mashhad

کاربر ويژه
ولشون کن سعید !!!
جالبه جرم و جنایت و آدم کشی تو کشور مسلمون پاکستان 100 برابر همسایه بت پرستشه
تازه جمعیت هند 9 بارابر پاکستانه !!
 

Abbath

New member
رونالدو جونم یه دونه باشه:قلیون::قلیون::قلیون::قلیون::قلیون::قلیون::قلیون::قلیون::خونسرد::خونسرد::خونسرد:

75131_143.jpg

این رونالدو جونت نمیخواد برگرده به تیم سابقش؟الان که رییس رفته خیلی بهش نیاز داره منچستر
 

aria_tehran

کاربر ويژه
طعنه روزنامه بیلد به گواردیولا:با تیاگو تیم را 1-8-1 میچینی؟!

2h6rfcn.jpg
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،بایرنی هامعتقدندکه با انتقال تیاگو به بایرن ترافیک زیادی در خط میانی باشگاه باواریایی ایجاد خواهد شد و باواریایی ها دست کم 12 بازیکن خواهند داشت که در خط میانی توپ می زنند.
در روزهای گذشته بحث انتقال تیاگو آلکانتارا به بایرن مونیخ و جدایی اش از بارسلونا داغ تر از هرزمان دیگری بود. تیتر یک اکثر رسانه های خبری اسپانیا درروزهای گذشته به صحبت های جنجالی پپ علیه سران باشگاه کاتالان و تمایل او برای به خدمت گرفتن تیاگو آلکانتارا ستاره برزیلی الاصل باشگاه بارسا اختصاص دارد. در نهایت یکشنبه شب این انتقال نهایی شد و ستاره برزیلی الاصل بارسا به سرمربی سابقش در آلیانس آرنا محلق شد.جالب اینجاست که این ابراز تمایل در رسانه های آلمانی بازتاب دیگری دارد.


آلمانی ها معتقدند که پپ با خرید تیاگو،کار اشتباهی رامرتکب شده و براین باورند که خرید تیاگو با توجه به تعداد بالای بازیکنان خط میانی در رختکن بایرن کاردرستی نیست . روزنامه بیلد در شماره روز یکشنبه خود (قبل از قطعی شدن انتقال تیاگو به بایرن) در گزارشی به گواردیولا طعنه زده و به این نکته اشاره کرده که شاید پپ می خواهد تیمش را با سیستم 1-8-1 به زمین بفرستد.


آنها براین باورند که با انتقال تیاگو به بایرن مونیخ ترافیک زیادی در خط میانی باشگاه باواریایی ایجاد خواهد شد و باواریایی ها دست کم 12 بازیکن خواهند داشت که می توانند در پست های مختلف خط میانی بازی کنند.هرچند که برخی از آنها از جمله خاوی مارتینس و امره کان، می توانند در امور تدافعی و یا تهاجمی نیز به کار تیم بیایند و به عنوان مهاجم 9 کاذب نیز برای بایرن بازی کنند. این 12 بازیکن عبارتند از: خاوی مارتینس، فرانک ریبری، لوئیس گوستاوو، تونی کروس،تیاگو آلکانتارا (درصورت انتقال به بایرن)، ژردان شکیری، باستین شواین اشتایگر،مولر، روبن، ماریو گوتزه ، امره کان و هویبرگ.


در ادامه گزارش روزنامه بیلد، به لحن تمسخرآمیز و طنزآلود خبرنگار این روزنامه درمواجهه با پافشاری گواردیولا برای جذب تیاگو برمی خوریم که این مطلب حتی روی جلد شماره روز یکشنبه بیلد (قبل از انتقال تیاگو به بایرن) نیز منتشر شده. در بخشی از این مطلب شماتیکی از ترکیب بایرن با سیستم 1-8-1 را می بینیم که بدین ترتیب است:نویر در درون دروازه قرار دارد؛خاوی مارتینس تنها مدافع بایرن است و ریبری، گوستاوو، کروس، تیاگو، شکیری، شواین اشتایگر، مولر و روبن در خط میانی هستند و گوتزه تنها مهاجم باواریایی ها خواهد بود.


قطعا گواردیولا تیمش را با چنین سیستمی به میدان نخواهد فرستاد، ولی انتخاب 3 یا 4 بازیکن از میان 12 بازیکن برای حضور در خط میانی بایرن، کار را برای سرمربی اسپانیایی سخت خواهد کرد.
 

saeed hh

کاربر ويژه
این رونالدو جونت نمیخواد برگرده به تیم سابقش؟الان که رییس رفته خیلی بهش نیاز داره منچستر

من عاشق چلسی و خوزه مورینیو هستم رونالدو هم خیلی دوست دارم به نظرم باید الگوی نسل بشرباشه در بچگی بسیار زندگی سختی داشته زندگی نامشو بخونی متوجه میشی واقعا تو تلاش و کوشش همتا نداره به نظرم اگه تو منچستر میموندش تا حالا 4 بار بهترین بازیکن جهان میشدش به نظر من از مسی بهتر هستش خودشم دوست داره برگرده منچستر امسال سال اخری هستش که تو رعال هستش چون به هواردارا قول داده اگه بشه امسال تمام تلاششو بکنه تا یه جام قهرمانی چمپیوزلیگ بهشون هدیه بده واقعا هم تو منچستر هم تو مادرید بی نهایت محبوب هستش !!

خیلی دوست دارم با پرتغال قهرمان جهان باشه تا همه بدشانسی هاشو جبران کنه !!

ادم خیلی خوبیه دستش تمام توکار خیرهستش بیشتر حقوقی که از تبلیغات و باشگاه میگیره صرف امور خیریه میکنه ولی صداشو در نمیاره !!
 

saeed hh

کاربر ويژه
من موندم این انسان هایی که اینکارو میکنن حیوان هستن یا اون گاوای بیچاره!!


کد خبر: ۱۵۶۴۰۱
۲۵ تير ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۰

فرارو- جشنواره ی "سن فرمین" که هر ساله هزاران بازدیدکننده را به "پامپلونای" اسپانیا جذب میکند امسال با تلفات کم سابقه ای برگزار شد.

به گزارش فرارو، این فستیوال که شامل گاوبازی، کارناوال، آتش بازی و البته دویدن گاوهای نر در خیابان است، سنگین ترین تلفات مسابقات گاو بازی در اسپانیا از ابتدای سال را به جا گذاشت.


بر اساس گزارش آسوشیتد پرس در جریان این فستیوال و به علت ازدحام جمعیت، تعدادی از تماشاگران این مسابقه از روی سکوها در برابر تونل ورودی ای که گاوها از آن وارد زمین می شوند سقوط کردند. مسوولان تلاش کردند تا هر چه سریع تر حیوانات را از محوطه خارج کنند و امدادگران هر ٢١ نفری که مجروح شده بودند را به بیمارستان منتقل و بستری کردند. در همین حال بیمارستان وضع جسمانی یک گاو باز ١٩ ساله را که از ناحیه قفسه سینه دچار شکستگی شده بود "وخیم" توصیف کردند.


از نخستین سال برپایی این فستیوال در سال ۱۵۹۱ تا به امروز "سن فرمین" با وجود حوادث تلخ و هولناک و اعتراضات هواداران محیط زیست و حیوانات هنوز محبوبیت خود را حفظ کرده است.


این مسابقات در سه مرحله انجام می شود؛ در ابتدا ماتادور در جلوی گاو ایستاده و آماده نبرد می شود. سپس دو نفر از نیزه داران که سوار بر اسبهایی با چشمان بسته هستند به میدان وارد می شوند.


سوارکاران پس از آن نیزه خود را در پشت گاو فرو کرده تا با زخمی کردن گاو جریان مسابقه را به نفع ماتادور هدایت نمایند. در مرحله بعد نیز سه نفر دیگر از نیزه داران به گاو حمله می برند تا با زخمی کردن او بر هیجان مسابقه و خشم گاو بیفزایند. سرانجام مرحله پایانی آغاز می شود که در طی آن ماتادور به تنهایی و با یک شنل قرمز و شمشیری در دست وارد میدان می شود تا لحظات آخر عمر گاو زخمی را با نمایشی خونین به پایان رساند.


ماتادور هنگامی که در می یابد گاو توان ادامه مبارزه را ندارد شمشیر خود را از لای پارچه بیرون می روند و در لحظه ای مناسب، هنگام آخرین حمله گاو، شمشیر را به تمامی در میان شانه های گاو تا قلب حیوان فرو می برد.


با به زمین افتادن گاو و شکست او هیات داوری مسابقه نظر خود را در باره بازی اعلام می کند و بسته به کیفیت مسابقه به او دو گوش، یک گوش یا دم گاو را هدیه می دهد که امتیاز گواباز را نشان می دهد.


عکس های زیر که در خبرگزاری های خارجی رویترز، اسوشیتدپرس و آژانس "گتی ایمیج" منتشر شده، تازه‌ترین عکس ها از جشنواره خونین امسال، حوادث روی داده در خیابان های "پامپلونا" و میدان نبرد گاوها و ماتادورها است.


75249_401.jpg



75247_617.jpg



75248_908.jpg



75250_440.jpg



75272_495.jpg



75251_643.jpg



75253_637.jpg



75254_932.jpg



75255_141.jpg



75270_126.jpg



75259_124.jpg



75258_669.jpg



75256_803.jpg



75257_661.jpg



75260_113.jpg



75274_707.jpg



75268_554.jpg



75267_579.jpg



75266_432.jpg



75265_390.jpg



75264_672.jpg



75263_886.jpg



75262_695.jpg



75273_826.jpg



75275_126.jpg



75269_617.jpg

 

Abbath

New member
آدمیزاد خودش حیوونه دیگه،حالا از عقلش استفاده کرده اینطوری شده دلیل نمیشه اون خوی حیوانیش از بین بره که
 

saeed hh

کاربر ويژه
آدمیزاد خودش حیوونه دیگه،حالا از عقلش استفاده کرده اینطوری شده دلیل نمیشه اون خوی حیوانیش از بین بره که

ادم اگه حیوون بودش دیگه بهش نمیگفتن ادم چون عقل داره حیوون نیستش باید خوی های وحشی شو کنترل کنه نمیگم از بین ببره کنترل کنه نه اینکه اونهارو گسترش بده!!
 

Abbath

New member
ادم اگه حیوون بودش دیگه بهش نمیگفتن ادم چون عقل داره حیوون نیستش باید خوی های وحشی شو کنترل کنه نمیگم از بین ببره کنترل کنه نه اینکه اونهارو گسترش بده!!

خب اینا جزو همون عده ای هستن که نمیتونن کنترل کنن و حیوونن دیگه،همه که اینجوری نیستن
 

navid-mashhad

کاربر ويژه
عباس جان شرمنده
سرعت اینترنت خیلی پایینه !!! وحشتناکه !!!
اون پستو میخوام پاکش کنم نمیشه
خودت پاکش کن خاکش کن داداش - شرمندم
 

navid-mashhad

کاربر ويژه
این مدیرای مخابراتی روزای آخرشونه گفتن یه زهر چشم از مردم بگیریم حالا که داریم عوض می شیم:خنده2:
 

saeed hh

کاربر ويژه
اقا چرا اینترنت به اف رفته نکنه اینم مثل نمایشگاه بینمللی روزای اخر فروختن رفتش!!!
 

Abbath

New member
عباس جان شرمنده
سرعت اینترنت خیلی پایینه !!! وحشتناکه !!!
اون پستو میخوام پاکش کنم نمیشه
خودت پاکش کن خاکش کن داداش - شرمندم

داش نوید پاک کردنی نبود،ویرایشش کردم قشنگ تر شد :دی
این مدیرای مخابراتی روزای آخرشونه گفتن یه زهر چشم از مردم بگیریم حالا که داریم عوض می شیم:خنده2:

اُدین لعنتشون کنه :خنده2: معلوم نیست دو هفتس دارن چه غلطی میکنن
 

saeed hh

کاربر ويژه
این ممل از قم امشب نیستش معلوم کجا رفته این موقع شب از سقف برو بالا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:خنده2:
 
بالا