• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد ویژه بخش هواشناسی

Abbath

New member
دوستان کسی بین شما فیلم Eternal Sunshine of the Spotless Mind جیم کری رو تماشا کرده؟نظرش راجبش چیه؟

اصن بین دوستان هواشناس علاقه مندان به فیلم و مقولات این چنینی داریم؟ :دی

aria_tehran

کاربر ويژه
:خنده2:

532318_453680678048141_1008919172_n.jpg

aria_tehran

کاربر ويژه
ده مرد و یک زن

ده مرد و یک زن به طنابی آویزان بودند

طناب تحمل وزن یازده نفر را نداشت

باید یکنفر طناب را رها میکرد وگرنه همه سقوط میکردند

زن گفت: من در تمام عمر همیشه عادت داشتم که داوطلبانه خودم را وقف فرزندان و همسرم

کنم و در مقابل چیزی مطالبه نکنم... من طناب را رها میکنم چون به فداکاری عادت دارم

در این لحظه مردان سخت به هیجان آمدند و شروع به کف زدن کردند

هوش خانوم ها روهیچگاه دست کم نگیرید
03.gif

ماهان.

کاربر ويژه
دوستان کسی بین شما فیلم Eternal Sunshine of the Spotless Mind جیم کری رو تماشا کرده؟نظرش راجبش چیه؟

اصن بین دوستان هواشناس علاقه مندان به فیلم و مقولات این چنینی داریم؟ :دی

چند سال پیش دیده بودم. اصولن از جیم کری خوشم نمی‌آد ولی این کارش بد نبود! راستش رو هم بخوای کلاً فیلم و موضوعش رو هم فراموش کردم :))

rahsazan

کاربر ويژه

عصر ایران - بزرگترین پل فواره جهان در کره جنوبی قرار دارد.

"پل بانبو" یکی از مشهورترین پل های جهان در مرکز شهر سئول پایتخت کره جنوبی و بالای رودخانه "هان" قرار دارد.

این پل با ارتفاع 20 متری از سطح رودخانه، از دو طبقه تشکیل شده و با داشتن 10 هزار دریچه برای فرستادن آب به دو سوی پل به ارتفاع 1.140 متر، رکورددار است.

این فواره ها با استفاده از آب رودخانه، در هر دقیقه 190 تن آب را به صورت افقی به مسافت 43 متری می فرستند.

Abbath

New member
اصلا علاقه ای ندارم که راجع به این مسائل بحث کنم،اما جناب شهاب مگه فکر کردی ما پشت گوشمون مخملیه؟تغییر ای پی مگه کاری داره؟از لحن پستات معلومه که خودت هستی که در لباس یه نفر دیگه داری پست میدی،شما اگه واقعا به فعالیت در اینجا علاقه داشتی باید به تذکرات تیم مدیریتی اینجا گوش میکردی و رویه خودت رو تغییر میدادی،اما اینکار رو نکردی،به هرحال نظر نهایی با کسای دیگه هست،من هم حرف خودم رو زدم

Abbath

New member
^^^^^^^^^

میگن دوباره میخوان تولیدش کنن،پریروز از رادیو شنیدم،حقیقت داره؟
292.gif

Abbath

New member
[MENTION=24667]کدخدا[/MENTION]

آقا پرسپولیس را چه می شود در این فصل؟امیدی هست به نظرت؟

بالا