• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد ویژه بخش هواشناسی

کدخدا

کاربر ويژه
من نمیدونم این تی وی میلی ایران چه هدفی رو دنبال میکنه با این سریال های مسخره واسه اینکه روزو به شب برسونن کل ارشیوشون رو شخم میزنن!!

سعید یه شبکه زدن تماشا 4 تا فیلم از شش بعدظهر تا یازده شب نشون میده هیچ تا فردا شش بعدظهر تکرار همونارو نشون میده :خنده2:
همشونم ده بار پخش شدن :خنده2:

navid-mashhad

کاربر ويژه
سعید من مدت هاست تلویزیون نگاه نمی کنم
ما ایرانیا از تی وی شانس نیاوردیم

چه داخلی چه خارجی ( آنتن ) برنامه درست و حسابی نداریم !!!

کدخدا

کاربر ويژه
تی وی خارجم که بدتر از داخل یکسره تبلیغ اونم ناهنجار والا اگه پ ا ر ا ز ی تم نبود بخاطر تبلیغاتش جمعش میکردم.بدرد بخورشون فقط من و تو بود مخصوصا عکادمی

saeed hh

کاربر ويژه
برن گم شن بابا با این مسخره بازیشون همش چرتوپرت !!

نوید چرا شبکه های خارجی خیلی خوبن برنامه نیم موج رو میبینی همین منوتو دیویست برابر کل شبکه های ایران بیننده داره!!

saeed hh

کاربر ويژه
تی وی خارجم که بدتر از داخل یکسره تبلیغ اونم ناهنجار والا اگه پ ا ر ا ز ی تم نبود بخاطر تبلیغاتش جمعش میکردم.بدرد بخورشون فقط من و تو بود مخصوصا عکادمی

محمد دیگه خیلی سخت میگری بالاخره اونها هم اهداف خودشون رو دارن خیلی هم تبلیغ ندارن درضم کلی هم هزینه میکنن بدبختا!!

کدخدا

کاربر ويژه
وجدانن کیا با همچین صحنه ای روبه رو شدن

• :خنده2:

71373269191749801381.jpg

navid-mashhad

کاربر ويژه
شبکه فقط شبکه استانی خراسان

برنامه ها : پخش نماز - احکام - اخبار استان - آموزش آبیاری گل های فرش - سخنرانی مذهبی - گزارش 5 : دعوا تو پایین شهر - تکرار خطبه های نماز جمعه - مداحی - سرود مقدس - تموممم

کدخدا

کاربر ويژه
محمد دیگه خیلی سخت میگری بالاخره اونها هم اهداف خودشون رو دارن خیلی هم تبلیغ ندارن درضم کلی هم هزینه میکنن بدبختا!!

یادمه ویدئو مشکوکم شادمهر نشون میداد تازه ماهواره گرفته بودم داداشم کاری باهام کرد هنوزم یام نمیره تبلیغاتش دیگه بماند :خنده2:

saeed hh

کاربر ويژه
یادمه ویدئو مشکوکم شادمهر نشون میداد تازه ماهواره گرفته بودم داداشم کاری باهام کرد هنوزم یام نمیره تبلیغاتش دیگه بماند :خنده2:

محمد من اصلا به کسی اجازه فلان بهمان کردنو به خودم نمیدم پدرشو درمیارم بگو بتوچه میخای چه غلطی بکنی هیچ کس جرات نداره کسی به من چیزی بگه انقدر به مردم رو نده!!

کدخدا

کاربر ويژه
محمد من اصلا به کسی اجازه فلان بهمان کردنو به خودم نمیدم پدرشو درمیارم بگو بتوچه میخای چه غلطی بکنی هیچ کس جرات نداره کسی به من چیزی بگه انقدر به مردم رو نده!!

سعید الان بازم خیلی خوب شده نسبت به قدیم یادمه بچه بودم دوماه محرم صفر حق اهنگ گوش کردن نداشتم ....خیلی سخت بود الان ازاد ترم کسی اجازه دخالت نمیدم

واقعا اینترنت نجاتمون داد فکرامون باز کرد

saeed hh

کاربر ويژه
سعید الان بازم خیلی خوب شده نسبت به قدیم یادمه بچه بودم دوماه محرم صفر حق اهنگ گوش کردن نداشتم ....خیلی سخت بود الان ازاد ترم کسی اجازه دخالت نمیدم

واقعا اینترنت نجاتمون داد فکرامون باز کرد

بعضی پدر مادرا این هدیه خداوند بهشون یعنی بچه رو به جای اسیر فرض میکنن البته این هم از دیگر هزاران مسعله جهان سوم هستش حالا تو که خوبی تو شهری تو این دهاتا اصلا وضعی هستش !!

saeed hh

کاربر ويژه
حالا این همه جا چرا وسط اتوبان!!!

کد خبر: ۱۵۶۲۰۵
۲۳ تير ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۶

ساعت ۲۳ شب گذشته تعدادی از اراذل و اوباش بد نام در اتوبان بهشت زهرا با بستن راه مردم با چاقو و قمه به جان یکدیگر افتادند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، هموطنان در اين رابطه می گویند: این افراد با حالت مستی در حالی که به صورت نیمه عریان بودند با چاقو و با قمه به جان یکدیگر افتاده بودند و با الفاظ رکیک مردم را تهدید می کردند.

هموطنان حاضر در محل ادامه دادند: این اراذل و اوباش چند دقیقه ای همدیگر با چاقو و قمه زدند و حتی تعدادی شیشه نوشابه نیز در محل درگیری خورد کردند و بلافاصله قبل از حضور پلیس در محل از معرکه گریختند و هرکدامشان به سمتی فرار کردند.

در این خصوص پلیس تهران گفت: این درگیری ۳ عامل اصلی داشت که صبح امروز توسط ماموران در مخفیگاهشان دستگیر شدند.

بنا بر اطلاعات به دست آمده این افراد بر سر اختلاف حساب و فروش مواد مخدر و ... به جان یکدیگر افتاده بودند و اتوبان را محل تسویه حساب با یکدیگر قرار داده بودند.

کدخدا

کاربر ويژه
عجب چیزای میشنویم بخدا طرفای فراهان اسم روستا رو نمیارم پسر خاله زده پسر خالشو کشته بخاطر اینکه بهش گفته کچل

saeed hh

کاربر ويژه
چند وقت پیش تو اتوبان نواب تهران چند نفر یه زنو شوهرو خف میکنن ازمرد پول میخان یارو پول نداشته بجاش زن یارو رو ..... اره ببین چه وضعی شده حالا این تو پایتخته !!

Abbath

New member
وضع جامعه از لحاظ فرهنگی به هم ریخته محمدجان،از همه طرف به آدم فشار میاد و نمیدونه از کجاش بزنه بیرون،ناچارن تو اخلاقیات بروز میکنه و باعث حوادث این چنینی میشه

کدخدا

کاربر ويژه
قبول دارم الان میبینی تصادف شده دوتا راننده همدیگه رو انقدر میزنن که از اسیبی که به ماشین رسیده بدتره
همین امسال من تاحالا سه تا دعوا شرکت داشتم هر سه تاشم من شروع نکردم یقمو گرفتن دفاع کردم

بالا