• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گلاب/ اخبار

Last Star

متخصص بخش روانشناسی
گلاب هرچه تلخ‌تر، خالص‌تر

ايران‌فود نيوز: براي شناسايي گلاب خالص، كافي است تا آن را مزه‌مزه كنيد. اگر گس، تلخ، شفاف و بدون رنگ بود، گلاب خالص است. هر قدر گلاب تلخ‌تر باشد اصل‌تر است. البته بايد توجه داشت كه تلخي گلاب هم بايد طبيعي باشد و اگر شك داشتيد، مي‌توانيد پس از چشيدن گلاب ? بار آب دهان خود را قورت دهيد. اگر تلخي باز در دهانتان باقي ماند، پس گلاب اصل نيست و ناخالصي دارد ولي اگر تلخي كام شما برطرف شد پس گلاب شما اسانس ندارد و طبيعي و اصيل است.
 
بالا