گلاب هرچه تلختر، خالصتر
ايرانفود نيوز: براي شناسايي گلاب خالص، كافي است تا آن را مزهمزه كنيد. اگر گس، تلخ، شفاف و بدون رنگ بود، گلاب خالص است. هر قدر گلاب تلختر باشد اصلتر است. البته بايد توجه داشت كه تلخي گلاب هم بايد طبيعي باشد و اگر شك داشتيد، ميتوانيد پس از چشيدن گلاب ? بار آب دهان خود را قورت دهيد. اگر تلخي باز در دهانتان باقي ماند، پس گلاب اصل نيست و ناخالصي دارد ولي اگر تلخي كام شما برطرف شد پس گلاب شما اسانس ندارد و طبيعي و اصيل است.
ايرانفود نيوز: براي شناسايي گلاب خالص، كافي است تا آن را مزهمزه كنيد. اگر گس، تلخ، شفاف و بدون رنگ بود، گلاب خالص است. هر قدر گلاب تلختر باشد اصلتر است. البته بايد توجه داشت كه تلخي گلاب هم بايد طبيعي باشد و اگر شك داشتيد، ميتوانيد پس از چشيدن گلاب ? بار آب دهان خود را قورت دهيد. اگر تلخي باز در دهانتان باقي ماند، پس گلاب اصل نيست و ناخالصي دارد ولي اگر تلخي كام شما برطرف شد پس گلاب شما اسانس ندارد و طبيعي و اصيل است.