• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

یه هاستینگ خوب معرفی کنید.

gorg nama

متخصص بخش
یه هاستینگ خوب معرفی کنید که از نظر سرعت ، اپتایم ، امنیت ، و پشتیبانی خوب باشه.

من به پارس وی پی اس رفتم همچیشون عالی ، با اینکه پول زیادی میگیرن ولی راضیم فقط یه مشکل داشت که اونم برای خرید هر اددان دامین باید 10 هزارتومن پرداخت میکردی.آخه این انصافه دیگه وقتی پول هاستو میگیری خد اقل یه دو تا اددان دامین بنداز دیگه روش.

خب عزیزان اگه هاستینگ خوبی سراغ داشتن خبر کنن.

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
خب بستگی به پولتون داره:نیش:
اگه پول خوب داری هاست دی ال
اگه اون امکاناتی که گفتی رو با پول پایین می خوای میهن وب هاست

gorg nama

متخصص بخش
آخه امین جان میهن وب هاست درسته خیلی خوب هستش ولی تنها عیبش اینکه وارز نیست.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
میهن وب هاست نیمه وارز هست و آلمان که مشکلی برای نصب اسکریپت های نال شده نداره.
ولی به هیچ عنوان خرید هاست از این شرکت رو توضیه نمیکنم و بسیار ضعیف عمل میکنه و هاست های معمولی این هاستینگ حتی کشش 400 بازدید روزانه رو هم نداره. آپ تایم خوبی هم نداره.
و در واقع هاست وبلاگی ارائه میده!
تقریباً شرکت های هاستینگ زیادی رو تجره کردم، تا به حال کیفیت هیچ هاستینگی رو به برتری نت افراز ندیدم. قیمت های بسیار عالی و آپتاپیم فوق العاده خوب. همچنین پشتیبانی خیلی خوب و مناسبی رو هم دارند.
از بین هاستینگ هایی که تجربه کردم، هاستینگ مهر هاست هم نسبتاً خوب هست.
---
هر دو این هاستینگ ها هاست وارز هم ارائه میدند.

Cube

متخصص بخش هاستینگ و دامین
هاست لینوکس : میهن وب هاست

هاست ویندوز : سریر وب (روی سرور های صدا و سیما واقع در داخل ابران) >> امنیت و سرعت 100%

www.SarirWeb.com

با ملی شدن اینترنت (اول شهریور) ، بهتره که دوستان هاست هاشون رو بیارن روی سرور های داخلی.

یا حق

Cube

ادمین جون ، برتینا رو امتحان کردی ؟!

میگن خوبه ... :نیش:

سریر وب رو چطور ؟

میگن خیلی خیلی خوبه :نیش::گل:

gorg nama

متخصص بخش
از دوستانی که در این تایپکت شرکت کردن تشکر میکنم.

بعد از جسجتو و تحقیق تصمیم گرفتیم یا بر روی سرور های هاست دی ال یا سرور پارس وبسایت رو منتقل کنیم.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
نت افراز واقعاً بی نظیر هست... http://www.netafraz.com/
در مورد مهر هاست با کسب تجربه ی بیشتر از خدماتی که ازشون گرفتم، نظرم به کلی عوض شده. به هیچ عنوان کیفیت مناسبی ندارند. مخصوصاً پشتیبانی بسیار ضعیف که تیکت های من رو بعد از 5 روز هم جواب نمیدند!
دو تیکت هم دو هفته ی پیش داشتم که بعد یک هفته نه تنها پاسخی داده نشد بلکه به کلی تیکت ها حذف هم شدند! این رو دیگه جایی ندیده بودم! :خنده2:

gorg nama

متخصص بخش
علی جان این نت فزار 15 گیگ رو میده سالانه 45 تومن من 500 مگ رو سالانه از پارس وی پی اس میگریم 50 تومن. دلیل این چی هستش؟

--

راستی الان متوجه شدم کنترل پنل های نت افزار دایرکت ادمین هستن نه سی پنل

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
ادمین جون ، برتینا رو امتحان کردی ؟!

بله برتینا رو هم امتحان کردم حمید جان.
برتینا از لحاظ پاسخگویی و پشتیبانی بسیار خوب عمل میکنه.
منتها اصلاً از هاستی که از سرورشون داشتم راضی نیستم. بسیار کند عمل میکرد. همچنین داونی های کمی نداشت.
اما مهمنترین ضعفش سرعت پایین و شلوغی سرورش بود. به طوری که وقتی من اقدام به دریافت بک آپ میکردم سرور حدود 5 ساعت دیگه اون رو آماده میکرد! یا همچنین زمانی که تغییراتی در قالب میدادیم شاید حدود نیم ساعت طول میکشید تا در ظاهر قالب نمایان بشه!

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
علی جان این نت فزار 15 گیگ رو میده سالانه 45 تومن من 500 مگ رو سالانه از پارس وی پی اس میگریم 50 تومن. دلیل این چی هستش؟

--

راستی الان متوجه شدم کنترل پنل های نت افزار دایرکت ادمین هستن نه سی پنل

فضای مناسب-قیمت مناسب-پشتیبانی عالی.
در عوض اینطور به نظر میرسه که شرکت نت افراز سعی کرده از طریق مدیریت خوب هزینه های خودش رو در مقابل این قیمت های خوب پایین بیاره. از جمله عوامل موثر همین دایرکت ادمین بودن پلن هاست که هزینه کمتری رو داره.
با این حال کیفیت رو هم پایین نیاورده، به عنوان مثال در همین پلنی که گفتید 15 گیگ شما اجازه ساخت 1 دیتابیس بیشتر رو ندارید. و همچنین اد دامین 1 هست.
در کل برای اینکه کیفیت عالی این شرکت رو درک کنید، کافی هست یک بار باهاشون تماس بگیرید و یا یک تیکت ایجاد کنید و نوع برخود، سرعت جواب دادن و اطلاعات مسئولینش رو ببینید.
بی نظیر هست...

Cube

یا همچنین زمانی که تغییراتی در قالب میدادیم شاید حدود نیم ساعت طول میکشید تا در ظاهر قالب نمایان بشه!

این مربوط میشه به کش سرور اونا یا کش سرور ISP خودت.

چه جالب. نمی دونستم که اینقده کند هستند.

البته یکی از دوستام یه هاست لینوکس معمولی (100 مگی) داره که سرعتش بدک نیست

ولی حق با تو است ، انجمن با این همه دیتا و ..... ، یه هاست خوب نمی خواد .... یه هاست خیلی خوب لازم داره.

ممنون . از تجربیاتت بهره بردم

Cube

برای اینکه کیفیت عالی این شرکت رو درک کنید، کافی هست یک بار باهاشون تماس بگیرید

بی خود نیست که من همیشه میگم کیفیت سرویس و پشتیبانی بهترین تبلیغه.

مثلا پارس دیتا >> سرویس افتضاح - پشتیبانی خوب - بعد میاد کلی هزینه تبلیغات تو مجله های مختلف میده....

یا همین شاتل ..

سرویس داغون باشه ولی 1000 تا پرسنل پشتیبانی داشته باشی ، 1 قرون ارزش نداره ....

به نظر من ، سرویس که خوب باشه ، یه Help خوب هم روی سایتت باشه ، 1 نفر توی واحد پشتیبانی جوایگو همه مشتریات است

تا حالا دیدین سیستم Core i 2 رو بعنوان سرور استفاده کنن ؟
کل سیستم زیر 1 تومن در میاد ولی همون رو سالی 1 تومن بصورت اختصاصی اجاره اش میدن ! دیدین ؟

بنده خودم با چشمای خودم دیدم.

جالبه نه ؟!:تعجب2:

gorg nama

متخصص بخش
من چند روز پیش دیوونه شده بودم میخواستم یه سرور راه اندازی بکنم اونم تو خونه. رفتم قیمت کردم پوله سرور در میومد 3.5 ملیون که چیزی نبود ولی پول ای دی اس ال میشد 2 ملیون ماهانه که دیگه کلا منصرف شدم هیچ اسم سرورم نیاوردم.

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
راستی دوستان این چند تا هاست دهی چطورن؟
سرور پارس
آبتین وب
و همچنین این 3رویس آقای پلنگ که تعریفشو میکنن

آخرین ویرایش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
علی جان نظرت راجع به اون شرکتی که من استفاده می کنم چیه؟
مهدی جان من آشنایی قبلی با این سرویس دهنده ندارم.
به نظر میرسه قالبش یک نوع کپی برداری از میهن وب هاستینگ باشه!
البته این موارد نمیتونه مربوط به کیفیت باشه، و باید کیفیت هاستش تست بشه، که چون من باهاش کار نکردم نمیشه در این مورد نظری داد.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
راستی دوستان این چند تا هاست دهی چطورن؟
سرور پارس
آبتین وب
و همچنین این 3رویس آقای پلنگ که تعریفشو میکنن

امین جان من تست نکردم، البته اسمشون رو هم تابحال نشنیدم!
یک موردی که این روزها در سطح اینترنت کشور زیاد شده افزایش بیش از حد تعداد سایت های ارائه دهنده هاست هست.
متأسفانه این افزایش تعداد همراه با افزایش رقابت و کیفیت تابحال نبوده!

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
ولی سرور پارس یکم معروف تره:فکر:
در مورد این سرویس من زیاد تعریف شنیدم

بالا